Sestra ma na booku Vistu home premium. Stiaho lsom jej jeden codek co ma pytala a hned po instalacii vyskakuje vkuse take okno, ze Windows nepracuje spravne a ze hlada chyby, ze to potrva niekolko minut. Lenze to okno stale nabehne na par sekund, vypne sa, o par sekund sa znova zapne a stale dookopla, na booku sa neda nic robit, ani do startu sa nedostanem. Co to ma znamenat, alebo co s tym mam robit?
Prosim vas poradte mi cim skor.
btw takych loolov ako ty mam rad co hadzu na Vistu
edit: tak potom sa pridavam k nazoru hore: obnova systemu a pridavam ze pochybujem ze je to codecom - pretoze nema ako kodek loadovat pri starte systemu este aj v nudzuvom rezime
Zapol som Safe mod, ze to idem odinstalova, a este s alen spustil mod a hned vyskocilo to okno a bezi stale, Spravne to znie: Windows Explorer stopped working. Windows is checking for a solution to the problem...........Windows Explorer is restarting, a robi to dookola stale.
Ja sa asi poserem...
Ok uz som si spomenul co je ta obnova systemu.
Urobil som to cez bios da sa povedat, teda hned na zaciatku ako sa ide do biosu bol ob
viac moznpsi a s nimi aj naprava chyby. Tak to pomohlo, s plochy zmyzol aj kodek aj dany film ktory nechcelo prehrat.