Company of Heroes
-
lekoklatik
VIP
A just je to pecka. Kto nehral neuveri. Ale tiez nie kazdemu sa musi pacit. 100 ludi 100 chuti. Kazdopadne to stoji za instal. a vyskusanie. Mrzi ma len to ze je to zas z 2sv. vojny. A este k prispevku na zaciatku. WoW je cocotina ako vsetky Warcrafty. moj nazor. jednoznacne som anti-warcraft takze ak tu niekto zalozi temu anti-warcraft budem tam s radostou dolievat.
. Company of Heroes je pecka ale ma svoje chyby ako kazda hra. I ked MGS(all series) nemááá

Je to v pohode, stale to drtime s bratom po lanaruN napísal:graficky to vyzera slusne,len ten pohlad
Ale mam pocit, ze Nemci su o nieco silnejsi, hlavne kvoli V2, vdaka nej som na zaciatku ked som to este nevedel tak hrat vyhraval, stacilo spravne namierit a padlo aj 4-5 tankov. Teraz uz skor taktizujeme, je to dost prepracovana hra
PS: Tiger pwnz
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
zdravim, chcel by som si opatchovat tuto hru na najnovsi patch, ale maju to nejako divne urobene,
napr englicky patch z verzie 1.0 na 1.3 ma menej ako z verzie 1.2 na 1.3 ?? WTF ? vsimnite si tie velkosti suborov... http://www.gamershell.com/search/?q=company
tak by som chcel poprosit nejake dobre srdce, ci by mi nemohlo napisat(najlepsie aj s linkami na stiahnutie) ktore verzie mam postahovat a nainstalovta... mam EN verziu...
podla viacerich zdrojov je najvyssia verzia 1.71, ale na gamershell.com je patch z verzie 1.71 na nejaku 2.202.. tak nechapem....
keby to bolo ako u wow ze si stiahnem plny najnovsi patch ktory obsahuje vsetky starsie v nom...
a keby ste to teda nasli, tak potom keby ste pozreli este aj pre company of heroes opposing fronts
dik
napr englicky patch z verzie 1.0 na 1.3 ma menej ako z verzie 1.2 na 1.3 ?? WTF ? vsimnite si tie velkosti suborov... http://www.gamershell.com/search/?q=company
tak by som chcel poprosit nejake dobre srdce, ci by mi nemohlo napisat(najlepsie aj s linkami na stiahnutie) ktore verzie mam postahovat a nainstalovta... mam EN verziu...
podla viacerich zdrojov je najvyssia verzia 1.71, ale na gamershell.com je patch z verzie 1.71 na nejaku 2.202.. tak nechapem....
keby to bolo ako u wow ze si stiahnem plny najnovsi patch ktory obsahuje vsetky starsie v nom...
a keby ste to teda nasli, tak potom keby ste pozreli este aj pre company of heroes opposing fronts
dik
-
AXO
Professional
ma napadlo ze zbehnem na oficialnu stranku a tam stiahnem, a tam to bolo genialne, pekne po rade za sebou, tak ten company of heroes mam..GothaR napísal:Jeden taky velky nie je, vzdy musis tahat nadvazujuce verzie.
Cize napriklad stiahnes patch z 1.0 na 1.3, potom z 1.3 na 1.5 a tak dalej az po najnovsi.
a ze zbehnem aj na opposing fronts a stiahnem patche na Opp. fronts, ale akosi tam v downloadoch nie su.. len Wallpapers, Fan kit a Demos...
neviem preco som sem nepisal skor
toto je podla mna uplne najlepsia strategia aku som mohol hrat. prostredie, grafika, pohlady etc...
teraz co mam tu 4870x2 tak natom mi to ide krastne na plnych detailoch a to je krasa ako na sector.ck napisali... chvilami budete mat pocit ze pozerate film
a ten ja mam
teraz co mam tu 4870x2 tak natom mi to ide krastne na plnych detailoch a to je krasa ako na sector.ck napisali... chvilami budete mat pocit ze pozerate film
-
chipp12
Light Star
Filipito mas origo?:)
Mne sa zas zdalo, ze Nemci maju velku vyhodu v rakete V2, s tym som vyhral nejednu bitku, ked to uz vyzeralo vsetko stratene...chipp12 napísal:efektami je hra naozaj paradna
ale po dlhsom hrani online zistis ze hra je v momentalnom stadiu dost nevybalancova a spojenci maju dost obrovsku vyhodu jednotkami ako airbone,rangers a skveli britsky tank za 3 CP je tiez fakt super
Filipito mas origo?:)
-
chipp12
Light Star
no V1 je v pohode lenze kym sa k nej dostanes to fakt trva a nabijanie 460 sekund nie je boh vieco , ked je brit doktrina Royal enginiers a ma opevnene postavenia tak V1 moc nepomoze na efektivne nicenie brita su lepsie stuky a sturmtrooperiGothaR napísal:Mne sa zas zdalo, ze Nemci maju velku vyhodu v rakete V2, s tym som vyhral nejednu bitku, ked to uz vyzeralo vsetko stratene...
a tiez som uz vyhrla nejednu bitku s nimi
http://screenshot.xfire.com/screenshot/ ... e45ed0.png