Cookies?
Cookies?
Dalsi problem, myslel som, ze sa odstrani po preinstalacii celeho systemu, ale nepomohlo. Tentoraz hapruje Mozilla. Aky kolvek obrazok na hojku a celkovo na internete a na googli mi nechce otvorit. Cookies som vymazal, plus vsetky tie sracky, a stale to robi, netusim v com je problem.

-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Skusil si vypnut antivirovy program a firewall + dalsiu ochranu, ak tam nejaku mas v podobe antispyware atd..., hmm??? To je asi take jedine mozne riesienie, ktore vidim a ak nepomoze, tak skor to bude chyba na strane providera. Skus pingnut nejaky server cez prikazovy riadok (ping sme.sk -t) a sleduj, ci ti nevypadavaju pingy.
No aky je ucel mat antispyware a antivyr ked ho pocas surfovania na nete budem vypinat. Doteraz to s tym nerobilo ,zacalo to len pred par dnami. Dalsia vec ktora ma dost stve a vsimol som si to za poslednu dobu, ze so mna nejakom webe, napriklad tu na hojkovi a ked si kliknem na nejak utemu vyskoci na mna ze vypadok pripojenia vyprsal. V trom pomaha F5 ale je to dost otravne ked to surfovanie po webe je iba o F5 
Neviem ako na tochrono napísal:Ak tie programy vypneš, budeš vedieť, či to spôsobujú alebo je problém inde (samozrejme pri vypnutom AV nechoď na svoje najobľúbenejšie stránky).
Skúsil si použiť ten ping (či sa ti nestrácajú pakety)?
Ano povypinal som vsetko a nic sa nezmenilo ,a neboj nebo lsom pocas vypnutych stitov na oblubenych strankach
V príkazovom riadku (v programe cmd) spusť niečo ako a tam uvidíš, či sa nejaké pakety strácajú (preruší sa to stlačením Ctrl+C).
Kód: Vybrať všetko
ping www.hojko.comJo uz so mto skusal aj s vypnutymy stitimy antivirusov, robilo to stale.hojko napísal:Pingy su sice vyssie, ale to bude sposobene tym, ze si v zahranici. Nie su tam ale ziadne vypadky, takze by som to skor videl na chybu u teba. Skusal si vypnute tie veci, ktore som spominal (antivirak, firewall a antispyware)???
A ano ping mam vyskoy koli tomu, ze som v UK.
Ale ja netusim co robit, zopar krat som preinstalovaval prehliadac, stale sa to opakovalo tak dnes som preinstaloval windows a robi to stale
-
hojko
Site Admin
Skusal si pouzit aj iny prehliadac, napr. Operu??? Sice ked to robi aj po reinstalacii..., ale tu je otazne, ci islo len o reinstall Windowsu alebo o celkove formatovanie disku, hmm??? Urcite este vyskusaj iny prehliadac: http://www.opera.com/download/
-
hojko
Site Admin
Ak islo o formatovanie, tak to prehliadacom zrejme nebude. Este by som videl mozno problem v sietovke, ale to by uz musel byt extrem. Ak je to nejaka bezna sietovka na doske, pravdepodobne chipset Realtek alebo Intel, tak skus pozriet ovladace na drivers.softpedia.com a nainstalovat ich. Skor vsak vidim problem v providerovi.
Teda islo o formatovanie iba o jednotku C, D si nechavam pre zalohu a podobne veci.hojko napísal:Ak islo o formatovanie, tak to prehliadacom zrejme nebude. Este by som videl mozno problem v sietovke, ale to by uz musel byt extrem. Ak je to nejaka bezna sietovka na doske, pravdepodobne chipset Realtek alebo Intel, tak skus pozriet ovladace na drivers.softpedia.com a nainstalovat ich. Skor vsak vidim problem v providerovi.
btw. kolko mas teraz hodin?
No dobre, cize disk na ktorom je operacny system bol formatovany.
Ja uz neviem co ine mi zostava, este idem vyskusat operu a napisem.
edit/ a dalsia vec, ked mam v mozille pootvarane stranky na liste ke dmezdi nimi preklikujem tak sa stale refresnu, a nieje to prijemne napriklad pri pozerani videa, lebo s am irefresne na zaciatok, inac stiahol som operu tam mi obrazky otvara zatial bez problemov, ale vypadok pripojenia mi vyhodilo ako prve.
Ja uz neviem co ine mi zostava, este idem vyskusat operu a napisem.
edit/ a dalsia vec, ked mam v mozille pootvarane stranky na liste ke dmezdi nimi preklikujem tak sa stale refresnu, a nieje to prijemne napriklad pri pozerani videa, lebo s am irefresne na zaciatok, inac stiahol som operu tam mi obrazky otvara zatial bez problemov, ale vypadok pripojenia mi vyhodilo ako prve.
Tak co mam robit? Velm inerad by som hladal odbornu pomoc.
Uz sa pomaly nic neda robit, stale je ten zasrany refresh, plus nejdu obrazky a stale mi dava cas vypojenia vyprsal
edit// dalsia vec ktora ma napadla, je ta ze ked to mne neide preco to ide mojej sestre na booku cez wi fi router?
Edit2/ mam hrozne nepekny pocit, ze to bude hardwarovy problem, uz len z dovodu toho, ze som vcera reinstaloval windows a funguje hrozne pomaly a seka a podobne veci.
Uz sa pomaly nic neda robit, stale je ten zasrany refresh, plus nejdu obrazky a stale mi dava cas vypojenia vyprsal
edit// dalsia vec ktora ma napadla, je ta ze ked to mne neide preco to ide mojej sestre na booku cez wi fi router?
Edit2/ mam hrozne nepekny pocit, ze to bude hardwarovy problem, uz len z dovodu toho, ze som vcera reinstaloval windows a funguje hrozne pomaly a seka a podobne veci.