HDD/DVD rekordery

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
jr14
Novice
Novice

HDD/DVD rekordery

Príspevok od používateľa jr14 »

Potrebujem poradit pri kupe hdd/dvd rekorderu. Mal by mat ShowView a digitalny audiovystup, dalej sa v tom nejak neorientujem tak by som bol rad keby mi niekto vedel poradit co je najlepsie kupit.

Kedtak ak je niekde na internete test viacerych rekorderov, alebo ak sa do toho niekto dobre vyzna, dakujem.

Cenovo do alebo okolo 10 000.
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Zálohovanie času

Príspevok od používateľa ramaya »

Potrebujem poradiť pri kúpe dvd rekordéru. Ide mi hlavne o to , ako dlho si udrží rekordér nastavenie času pri výpadku elektrickej energie. Tu kde bývam sú časté výpadky elektriny. Aké máte skúsenosti so svojimi dvd rekordérmi.
Napíšte prosím typ a koľko minút vydrží čas po výpadku elektriny.
Predajcovia toto vôbec neuvádzajú. Pri starých videorekordéroch sa táto hodnota bežne udávala.
karajo
Medium Star
Medium Star

Re: Zálohovanie času

Príspevok od používateľa karajo »

ramaya napísal:Potrebujem poradiť pri kúpe dvd rekordéru. Ide mi hlavne o to , ako dlho si udrží rekordér nastavenie času pri výpadku elektrickej energie. Tu kde bývam sú časté výpadky elektriny. Aké máte skúsenosti so svojimi dvd rekordérmi.
Napíšte prosím typ a koľko minút vydrží čas po výpadku elektriny.
Predajcovia toto vôbec neuvádzajú. Pri starých videorekordéroch sa táto hodnota bežne udávala.
myslim ze to jedna z najdolezitejsich veci u DVD REC
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

To tu nemá nikto dvd recorder :?: :?: :?:

//autoeditácia príspevku ( 29 Jun 2008, 12:20 )
Tak ešte naposledy to skúsim :?

Nájde sa tu niekto kto mi poradí :?:

Však stačí len vytiahnuť šnúru zo zásuvky a odstopovať kedy sa stratí čas.

Bol by som vďačný aj za odkaz na nejakého výrobcu alebo predajcu ktorý by to uvádzal.
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Môj tuším stratí čas veľmi rýchlo, po niekoľkých min, ale je to úplne fuk, pretože okamžite ako sa zase elektrika zapne, si čas načíta sám z TV signálu staníc. Toho by som sa nebál, určite to tak majú všetky, na Phillipse a Panasonicu to mám overené vlastnou skúsenosťou.
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Vďaka Mateq za odpoveď.

A akú televíziu máš naladenú na predvoľbe číslo 1 ?
Máš ešte staré analógové vysielanie alebo už máš to nové digitálne DVB-T ?

Ja som o tomto niečo čítal v jednej diskusii. Údajne musí tento signál vysielať aj televízia. Tí ľudia mali také skúsenosti , že žiadna slovenská televía tento signál nevysiela. Tí čo to mali naladené na rakúsku ORF tým to fungovalo bez problémov. A tá ORF musela byť naladená ako predvoľba číslo 1. Ale odvtedy sa to už mohlo zmeniť.

Aký máš konkrétne typ ten Philips. Teraz je v NAY akcia na Philips DVDR 3480 za 4 a pol tisíc tak by som ho zobral.
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Je to analógová káblovka od UPC. Na prvom je STV 1, netuším či to berie podľa prvého programu v pamati, alebo robí nejaký priemer zo viacerých :D, každopádne to funguje bezproblémovo, aj po výpadku prúdu či prechode na letný/zimný čas.

Oni niektoré televízie vysielajú signál VPS/PDC, neviem či to nebolo to o čom si čítal - slúži na "oznámenie" rekordéru že program začína (nezávisle od časových posunov, meškania Live prenosu atď) - ORF to má určite, myslím že aj ČT ale slovenské TV to myslím nemajú, ak tak iba STV na 1 z dvoch programov - aj tak jeho zasielanie určite flákajú. Toto má teda pomerne málo staníc, ale myslím, že kód s ktorým si DVDčko nastaví hodiny je iný a je schopné získať z každej jednej stanice ktorá má TXT. Teda malo by to fungovať nech si poukladáš programy do pamäte akokoľvek.
Napísať odpoveď