Skinheads

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Tempus7
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

NorthWindVG napísal:Co myslia vazne? :)
No v prvom rade nechľastajú, cvičia, sú vzdelaní, proste pracujú na sebe, neangažujú sa v pouličných potyčkách, majú kontakty s policiou, nosia strelné zbrane...
pecko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa pecko »

Tempus7 napísal:Možno si tým myslel niakych kinder-skinheads, ktorí o tom nič nevedia len sa chcú niekde začleniť :roll: , ale sú aj takí (najmä starší) ktorí to myslia vážne
no a po tych starsih potom opakuju tie "kindervajicka", mozno vyplach mozgu pomoze :D
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

NorthWindVG napísal:Mno, asi som odbocil, na druhu stranu, neviem co je podstatou normalnych skinheads, o co im ide?
Ja zas neviem na co sa vyjadrujes do temy v ktorej nejsi schopny si precitat aspon posledne dve strany diskusii kde to vsetko bolo vysvetlene. Napriklad aj tu

Neziadam tu aby tu novoregistrovany uzivatelia precitali vsetkych 140 stran (to by bola samozrejme hlupost), ale ked uz zacnu nieco pisat bolo by celkom rozumne si precitat aspon diskusiu za posledne dni alebo tyzden.

Potom sa tu vkuse omielaju tie iste veci dokola a nakoniec ich aj tak nepochopia, takze diskusia takehoto tipu bude nakoniec len strata casu pre mna a mozno aj pre neho.
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Kali prepac ale pomylil si si zivot normalnych Skinheads s cielmi NS
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Kali, dal si mu trochu zaujaté články, tak teda podsuniem aj ja jeden, ako opozitum na tie tvoje.. :)
Prílohy
Skins.jpg
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

ZitePunkom napísal:Kali, dal si mu trochu zaujaté články, tak teda podsuniem aj ja jeden, ako opozitum na tie tvoje.. :)
To mi je jasne, ale pravdepodobne ho zrejme netrapili ostatne druhy skinheadov ako je RASH, SHARP, OI atd a zrejme chcel vysvetlenie prave tych NS skinheadov, a tam tu ideologiu ma vysvetlenu od nich pomerne jasno.
NorthWindVG
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa NorthWindVG »

kali520 napísal:Ja zas neviem na co sa vyjadrujes do temy v ktorej nejsi schopny si precitat aspon posledne dve strany diskusii kde to vsetko bolo vysvetlene. Napriklad aj tu

Neziadam tu aby tu novoregistrovany uzivatelia precitali vsetkych 140 stran (to by bola samozrejme hlupost), ale ked uz zacnu nieco pisat bolo by celkom rozumne si precitat aspon diskusiu za posledne dni alebo tyzden.

Potom sa tu vkuse omielaju tie iste veci dokola a nakoniec ich aj tak nepochopia, takze diskusia takehoto tipu bude nakoniec len strata casu pre mna a mozno aj pre neho.
Jo, sorry, moja blbost. Cital som predosle 2-3 strany, ale podvedome som to zacal riesit odzaciatku. :roll: Nabuduce si dam vacsi pozor....
Začiatok Konca
Professional
Professional

Trochu oprášim staršiu tému, v ktorej sme tak horlivo obhajovali svoje názory a pridám ďalší.. včera som videl jedného nácka s polokošieľkou Fred Perry.. všetci zainteresovaný vieme, že Perry bol žid.. :roll: bol to starší nácek okolo 30 rokov.. :D a hlavne, že všetci vedia za čo bojujú.. Neviem, ale ako presvedčený nácek by si "nemal" dať takú polokošeľu, tak ako by som si ja neobliekol Thor Steiner.. :)
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Asi si si ho pomylil s Bernardom Sugarmanom (Ben Sherman), ten bol totiz Zid. Fred Perry bol Anglican ;)
Začiatok Konca
Professional
Professional

Sám si predsa povedal, že Fred Perry bol žid.. a aj som to pozeral na nete.. a bolo to tam napísané(aj keď na nete sú všelijaké pi*ovinky) :roll: http://www.hojko.com/post804655.html#804655 tak teda neviem.. :?

//autoeditácia príspevku ( 06 Jul 2008, 0:04 )
Tak tu máme zase nejaký medializovaný útok... http://aktualne.centrum.sk/domov/zdravi ... id=1161046
Neviete, čo sa v ten večer stalo, čo bolo za tým a kto to mal na svedomí?..
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Obluda je byvala HOPA je to klub s najvacsism vyskytom SHARP a RASH Skinheadov v Bratislave. Je to tzv. "Bratislavska Elita" vysloveny fanatici svojich nazorov ktory to uz neberu ako hracku. Dalsi zo stretov nezmyselnych bojov kde sa asi pretekaju ktory je vacsi fanatik :P

// K tomu Fred Perrymu, su o tom reci preto som to vtedy aj pisal ale ked som si to kukal na nete tak nic o tom ze by bol Zid som nenasiel... A ten prispevok je uz stary ani som si ho nepametal :D Ale dik ze si ma upozornil :P
Začiatok Konca
Professional
Professional

Raz som sa dostal do konfliktu, kde boli nože.. ale to bola hromadná bitka a keď sme tie nože zbadali, tak sme ušli preč.. a volali policajtov, čo tiež nebolo dobré riešenie.. ďalej to rozoberať nebudem..
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

zitepunkom: pred nozmi jedine utekat. ina cesta nie je. neviem si predstavit, ze by sa nejaky darca organov pustil v takom pripade do bitky.
co sa tyka hopy (obluda klub (wtf?)), tak tento podnik je znamy medzi vsetkymi skinheadmi v bratislave a okoli. niektori ho zboznuju, niektori nenavidia. davnejsie som tam chodieval pomerne casto, teraz ani nie. plno ludi tam chodilo s plynovkami a nebola to ziadna rarita. nikdy sa nestalo, ze by sa skupina zdvihla a sla robit bordel do mesta. tieto utoky su domenou vymetencov. predpokladam, ze policia zase raz zlyhala. ale ked niekto nahlasi, ze dostal facku, tak uz su tam nasackovane tri auta a sfetovany provokujuci chudak sa stazuje, ze ho dobili.
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Turtlak myslim ze nemas pravdu v tom ze policia zlyhala. Bitka sa odohraje v priebehu par sekund/minut to nemaju sancu stihnut.
Ale inak suhlasim :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Akú slobodu slová chcú? Keď poviem, že Fico je k..., nič sa mi nestane,“
Nacionalisticky zastup owned by babka :lol:
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Mam velku dilemu ci nackovia ktory hovoria o tom ze sa neozieraju a nefajcia pricom to je casto jediny sposob ako bojuju za Slovensko a bielu rasu su vacsi idioti ako polonahy smradlavy bezzuby antifaci...
Ale vidno tu aj co si o tom myslia media... Zjavny nackovia ale hlavne ze su to "nacionalisti". Ked je niekto nacionalista tak sa nepaktuje s Madarskymi sovinistickym Blood&Honour...
AxXis: kde to je?:D Som to nikde nevidel tu babku :D
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Ujo Marky napísal: Ale vidno tu aj co si o tom myslia media... Zjavny nackovia ale hlavne ze su to "nacionalisti"
Sú to skôr fašisti :wink:, media si často mýlia pojmy, hádžu nacionalistov do jedného vreca s tými magormi
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

no však klasika maju radi svojho hitlera ,a nemaju radi ciganov čierych a vlastne všetky ostatne rasy okem bielych , . ale čouž su tu a nič stym nenarobime ja som len rad ,že som biely ,ale skinhead niesom

a tie skupiny čo chodia bit holohlavych ako napr tu .
http://www.zvraceny.cz/video/890-antifa-vitezi

to je niečo otrasne si neviem predstavit že som s priatelkou v podchode niekde v meste a mam vlasy na kratko a dam si mikinu lonsdale alebo everlast a dojdu ma dobyt takyto chudaci . ja som určite proti tomu jak proti antife aj proti skinheads . neviem načo sa stale hraju . dovezenia snimi aspon na 5 rokov nech sa uvedomia.
možno natom videu mlatili fakt nejakych skinheadov ,ale čo tym dokažu? ? maximalne potešenie ,že si udreli .
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

->slavo<- napísal:a tie skupiny čo chodia bit holohlavych ako napr tu .
http://www.zvraceny.cz/video/890-antifa-vitezi
Sú to extrémisti, lavicový, či pravicový, v tomto sú rovnaký

To vieš, ked chceš byť fašoun alebo antifa, musíš počítať z "rizikom povolania" :D že dostaneš na ulici nevieš od koho a ani začo :wink:
Napísať odpoveď