Darček k 18-tke??
-
NumBer_One
Star
- Kontaktovať používateľa:
Darček k 18-tke??
Poradte čo by som mal kúpiť kamošovi na spomínanú 18-tku. Je to fubtalista, metrosexual
(ale nie len si potprí na úprave niekedy až prehnane), veľmi dobrý kamarát. Čo by sa asi tak hodilo?:P 18-tka je predsa len raz 
Re: Darček k 18-tke??
Taky OT:NumBer_One napísal:18-tka je predsa len raz
Aj 15 je iba raz, aj 20, aj 40
Snad az tak neprekaze tento offtopik
K teme:
Gel na vlasy
Futbalovú loptu a kondicionér.NumBer_One napísal: Je to fubtalista, metrosexual![]()
-
xXPAINKILLERXx
Star
-
NumBer_One
Star
no prvorade bude asi nieco na smäd
..
no a nieco vecnejsie? .. tak nieco co ma rad.. nieco nad cim by sa zasmial, co by sa mu pacilo..
spoluziak napriklad ma oblubenu kapelu Metallicu.. tak kamos na nete nasiel nejaku vhodnu fotku a vlozil tam nase ksichty.. velmi sa mu to pacilo a ocenil to.. dali sme mu to do ramu pekneho...
porozmyslaj co ma rad.. lebo takto vseobecne ti cudzi clovek asi tazko poradi..
no a nieco vecnejsie? .. tak nieco co ma rad.. nieco nad cim by sa zasmial, co by sa mu pacilo..
spoluziak napriklad ma oblubenu kapelu Metallicu.. tak kamos na nete nasiel nejaku vhodnu fotku a vlozil tam nase ksichty.. velmi sa mu to pacilo a ocenil to.. dali sme mu to do ramu pekneho...
porozmyslaj co ma rad.. lebo takto vseobecne ti cudzi clovek asi tazko poradi..
-
NumBer_One
Star
-
chrobakos
Light Star
kazdy metrosexualny futbalista nosi retiazky na ruke/krku . ..ak este nema, poskladajte sa s kamosmi
+nejakeho Kena(barbien frajer) na znak metrosexualizmu
vies .. si nam o kamosovi povedal len ze je futbalista a metros .. ak by sme mu len podla toho mali vyberat darcek tak to jak keby si odnas chcel darcek pre backhama
chce aby v tom bolo viaac ked to je tvoj dobry kamos..co ma este rad ? nejake srandovne historky co ste spolu zazili? atd ..od toho by sa to mohlo odvijat ..napr ja som naposledny dostal skleneny decák lebo ma volaju Deco , coronu extra(mexicke pivo) lebo som pivny gurman
obe mam vylozene na policke..spomienky 
vies .. si nam o kamosovi povedal len ze je futbalista a metros .. ak by sme mu len podla toho mali vyberat darcek tak to jak keby si odnas chcel darcek pre backhama
zaplat mu manikuru, pedikuru, solarko, bahenne zabaly, fotojuvenilizaciu (kur*a to je slovo), gelove nechty,...NumBer_One napísal:metrosexual(ale nie len si potprí na úprave niekedy až prehnane)
-
Reli.C
Medium Star
hojko napísal:Slona, slona
hm hojkohojko napísal:Slona
/btw message for R1k1nko: ty parchant