3 mobilny operator

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Lord PROXI
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

R_O_S_S napísal:a neviete nahodou ci maju uz aj www stranku?
a co pisali Romanko a audiotrack ??
:)
ale SK este ne :(
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

Vytahujem tuto staru otazku:
ppt napísal:Nedavno mi prisla sprava (mam Primu), ze sa od 15.9.2006 menia vseobecne podmienky pre primu. Neviem, ale pravdepodobne to ma na svedomi prave tento 3.-ti mobilny operator. Viac informacii by malo pisat na www.orange.sk , ale tuto som hladal velmi dlho a nic som nenasiel. Neviete, kde ziskat nejake lepsie informacie o tychto buducich zmenach?
Co sa zmenilo? Hladal som aj teraz nejake info o tom a nic som nenasiel. :(
roman3x
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa roman3x »

zelovoc napísal:nuz ked ponuknu akciu co sa neodmieta tak budem mat 2 mobily. nevidim v tom problem. u ruzovych budem este minimalne rok. ale pochybujem ze tie ceny budu dych beruce.aj ked by mohli byt
chod na http://www.vodafone.cz, kam sa da s cenami zajst. Na slovensku ani ludia zatial vobec nevedia, ze vsetko je predrazene!!! SMSk vsade lacnejsie, volania vsade lacnejsie, GPRS lacnejsie, roaming lacnejsi, neplati sa za prdy, ako je CLIPko, ... to sa cesi cuduju, co to na slovensku mame. A ked ti pride informacna SMS po hovore, kolko mas, povie ti aj kolko ta to stalo pri karte... to pomaranc ti radsej nepovie, bo by ta trtlo!!! :wink:

NA SK sa zatial len hraju na konkurenciu...tak isto to bolo aj v CR pred prichodom vtedajsieho oskara.
trizzo napísal:to ze niekto vyhral tender este neznamena, ze siet bude funkcna....:lol:

ako by asi tak prispela ku konkurencnemu boju? v podstate takmer nijako. Tak ci tak bude chciet vratit prostriedky, ktore vlozi do budovania novej siete a infrastruktury. Na zaciatok si nalaka par percent zakaznikov, a po vyprsani akcie hodia vysoke ceny, pripadne za hovory do cudzej siete bude dany ucastnik platit nepomerne viac ako opacnym smerom...
vacsina tvojich prispevkov je fajn, ale teraz nemas prehlad, vid co pisem, a nielen ja, ako to bolo v Cr s prichodom tretieho operatora ... ceny su na SK 2x drahsie, ako v CR

//kinjeril: Nauc sa pouzivat tlacidlo "Uprav"!
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Tak ozivujem temu, co myslite teraz. Zmenilo sa nieco na tarifach O a T? Ma O2 najlepsie ceny na trhu? Pridali ste sa k nim? Ja o tom v poslednej dobe uvazujem. Maju krasny vyber mobilov a tie pausaly neyzeraju zle. Navyse koncim u ruzovych a ked si tam prenesiem cislo este mi daju na pivo.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Od nás z rodiny sa pridal len brácho hneď na začiatku, keď tuším bola tá akcia, že karta aj s nejakým kreditom. Ale naďalej zostal aj u ružových. Podľa mňa nevýhoda je v tom, že stále má málo ľudí O2 a keď potrebuješ zavolať, tak ťa to vyjde drahšie. Ale je jasné, že tak je to vždy, aj keď voláš z Orangu do T-mobilu a opačne.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

mal som T-Mobile do Maja 2007 a odvtedy orange, pozeral som aj O2 ponuky ale ten pausal co som zobral z orangu som spokojny...mozno keby som teraz bral pausal tak by som aj isiel do O2 nevim
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

O2 mam od zaciatku a az na jeden problem (vysvetlim nizzsie) som absolutne spokojny
volam vacsinou na O2 cisla takze cena 2sk/min je velmi prijemna
volania do ostatnych sieti za 8.50 tiez ujdu, kedze prima ktoru som mal predtym si uctovala len vo svojej sieti 9.50 a do cudzej 14 ci kolko
stale mam predplatenu kartu, kedze na moje navyky telefonovania nepotrebujem viac, jedine obdobie ked som uvazoval o pausali bolo ked bol kazdy druhy pausal za korunu a sucasne kazda druha minuta nad pausal bola tiez za korunu, zial prepasol som tuto akciu :?

a teraz ten jeden problem, na ktory som prisiel len nedavno
kedze O2 nema este vyladeny roaming tak si ti moze stat ze nebudes moct poslat sms/zavolat na cislo ktore sa nachadza v zahranici (resp naopak) v sieti s ktorou O2 nie je prepojena, proste troska nedoladena vec
napr stalo sa mi teraz ze som posielal sms na orange! cislo ktore bolo v roamingu v zahranici(dansko) a smsky nechodili, netusil som preco, potom som nasiel o tom zmienku vo fore na mobilmanii, ale napr. ked toto cislo bolo v madarsku tak no problem, proste drobnost, ale dost neprijemna
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

je to sice OT ale zacul som neco o 4 mobinom operatorovi co je na tom pravdy
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Tender vyhral Orange, ale nie je to klasicke pasmo co pouzivame na bezne telefonovanie, planuju to vyuzit na internet.
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

M@rt1n napísal:je to sice OT ale zacul som neco o 4 mobinom operatorovi co je na tom pravdy
frekvencie dostal orange http://www.mobilmania.sk/Operatori/AR.asp?ARI=9595
heLLhole
Expert
Expert

Príspevok od používateľa heLLhole »

M@rt1n napísal:je to sice OT ale zacul som neco o 4 mobinom operatorovi co je na tom pravdy
o tom neviem nic..ale myslim ze na slovensku uz pre 4. operatora nie je miesto
violator
Star
Star

heLLhole napísal:o tom neviem nic..ale myslim ze na slovensku uz pre 4. operatora nie je miesto
podla mna stale je, stale su miesta kde by sa mohol 4. operator presadit podobne ako v Cesku
mi-chau
Darca
Darca

Ked ten vyber mobilov na pausal je u vsetkych troch uplne nahovno... z bazaru brat nechcem a nove su uz vyssie ceny. No neviem.
violator
Star
Star

mi-chau napísal:Ked ten vyber mobilov na pausal je u vsetkych troch uplne nahovno... z bazaru brat nechcem a nove su uz vyssie ceny. No neviem.
O aky telefon mas zaujem?
nikto123
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nikto123 »

a 4. operator k nam kedy dojde?? :)
mi-chau
Darca
Darca

violator napísal:O aky telefon mas zaujem?
W710i napriklad
Zamknuté