Babetta ci BMX ? co bz ste spravili vy ?
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
kedze mam bmx tak by som ti poradil aby si si kupil bmx je to super pokial na tom nieco vies.. sice aj ja by som bral uz nejaku motorku ale myslim ze bmx mi zatial staci ked nieco nasetrim tak potom kupim ale nie babetu ale aspom skutra.. to je moj nazor ale rozhodnut sa musis sam v tomto ti ziadny clovek nepomoze len ty sam sa rohodni co je pre teba lebpsie a co by ta bavilo viac...
-
Plexxak
Medium Star
Na tvojom mieste by som volil mot. dopravny prostriedok ale nie babetu... Jednak ze pokial si z BA tak s babetou budes len brzdou cestnej premavky... sam to poznam, jazdim na 50-ke skutri a uz tak sa niekedy necitim bezpecne a preto si neviem predstavit ze by som isiel maximalne 40 km/h. Takze ked 50-ku tak skuter... Babeta by sa ti hodila skor keby si bol z dediny alebo nejakeho maleho mesta, ale v BA v rannej spicke si to nejak neviem predstavit... 
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
-
Začiatok Konca
Professional
-
cORP.
Addict
ta rychlost bola len tak symbolicky ale ide o ten hluk a tak celkovo mi pride babeta menej smiesna ako toto cudoZitePunkom napísal:No, tak s tým pionierom by som si nebol taký istý.. dobre vyladený a spravený dá aj 80..už som videl zopár takých zachovalých kúskov..
hluk? kamrat ma doma uplne zachovaleho pekaca, na ktorom neboli robene amaterske upravi a vrci mu to ako simsom- cize potichu...ked je uz rec o pekacoch, tak by som radsej bral mustanga...INDIGOcorp. napísal:ta rychlost bola len tak symbolicky ale ide o ten hluk a tak celkovo mi pride babeta menej smiesna ako toto cudoco mam mimochodom aj doma ale stoji to v garazi
-
kolac
Star
háaa tak tomu ver ze račej stary pionier ako babetu ... v meste samozrejme ze nie ( keď tak nejaka v top stave naleštena) ale niekde mimo civilizacie pionierka 4 everINDIGOcorp. napísal:ber babetu neviem co je na tom nasmiech stale lepsie ako stary pionier co huci a ide ledva 10
babeta je bicykel s motorom pre dedkov co sa na tom odvezu do krcmi a nazad ... pionierka je stara ale vyblaznis sa na nej x krat lepsie ako na slabuckej betke
-
kolac
Star
hej z mustanga maš vacsi pocit akoze ides na motorkem1s0 napísal:hluk? kamrat ma doma uplne zachovaleho pekaca, na ktorom neboli robene amaterske upravi a vrci mu to ako simsom- cize potichu...ked je uz rec o pekacoch, tak by som radsej bral mustanga...