vztah a uraz
-
gego
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
vztah a uraz
keby vasej priatelke( priatelovi ) sa stal nejaky vazny uraz ja neviem autohavaria a mal by s toho trvale nasledky ochrnutie alebo ruka noha fuc ako by sa dany vztah vyvujal dalej len tak ma to zaujma ...
fungoval by dalej alebo by bol proste koniec ..???
-
gego
Light Professional
okolnosti znamenaju co ??? alebo zeby tvoja hlava myslela ze koniec ale kedze je to malo pravdebodobne ze sa to stane tak racej vyhybava odpoved ??? tym ze povies nejaky zaver si bud naseres do ust alebo poseres vztah ... mna sa to dneska priatelka spytala a odpovedal som tak isto ako ty ... nikto nechce povedat ano alebo nie ... je to zaujmave nie ??brm napísal:Na také radšej nemyslieť..
Všetko závisí od okolností.. od pevnosti vzťahu.........
Ak sa Ťa toto opýta súčasná priateľka, tak správna odpoveď je len jedna: "Nikdy Ťa neopustím!" ..a v podobnom duchu by mali znieť odpovede na všetky jej otázky, ktoré Ti len tak z nudy položí..
Dievčatá.. to už vážne nemáte na čo myslieť iba na takéto somariny, že čo s nami bude, ak sa niekomu z nás niečo stane? Netreba privolávať nešťastia.. netreba žiť v "čo ak", treba žiť v súčasnosti!
Dievčatá.. to už vážne nemáte na čo myslieť iba na takéto somariny, že čo s nami bude, ak sa niekomu z nás niečo stane? Netreba privolávať nešťastia.. netreba žiť v "čo ak", treba žiť v súčasnosti!
-
wolodo
Professional
tak je to jasne... zalezi to najma asi od toho ako si to bude brat ta osoba ktorej sa to stalo (priatelka)... ty jasne ze budes chciet byt s nou prve dni a aj tyzdne.. ale ak ta ona bude presviedcat ze je uz uplne o nicom ze nech ju opustis ze ona to pochopi tak sa to asi aj stane.. ale ak bude ona hanbliva a ustrachana a nebude ta chciet opustit a je to fakt laska tak sa s tym vyrovnate obaja... myslim ze by sa dalo aj na take daco zvyknut ked ste na to dvaja tak je to hadam aj jednoduchsie
/edit: marian152 ti nejak extemne zalezi na karme?.. karma je len pridavok. Od nej sa odvija minimum.... forum je o nazoroch! takze nazor kludne napis
/edit: marian152 ti nejak extemne zalezi na karme?.. karma je len pridavok. Od nej sa odvija minimum.... forum je o nazoroch! takze nazor kludne napis
-
gego
Light Professional
chodis sem koli karme ? alebo koli foru ? nechapem bojis sa vyjadrit nazor koli karme ??? ja sa nebojim kopu krat mi ju dali dole a co ... sak sa vyjadri forum nieje o karme ale o nazoroch ...marian152 napísal:vies preco kazdy dava taku vyhybavu odpoved? je to chulostiva tema a aj ked ja mam jednoznacnu odpoved, necham si ju pre seba....viac krat sa mi stalo ze som sem napisal svoj nazor a dostal som zan k-. S takymito temami chod na forum kde nieje karma.
Na toto neexistuje odpoved. Na jednej strane sa v Tebe bude ozyvat romanticke a nebojacne "NIKDY TA NEOPUSTIM" a na druhej strane sam neveris tomu, ze by si ostal s dievcatom, ktore by trpelo nasledkami co by znemoznovali plnohodnotny zivot nielen Tebe, ale aj jej. To nieje o sile vztahu. Clovek ako tvor v prirode si prirodzene hlada zdraveho jedinca na splodenie a vychovu potomstva. Tak ako su v stade chore a slabe jedince na okraji, tak je to aj v spolocnosti. Ak si clovek pokusa nieco nahovorit a popiera svoj zivocisny povod, tak je to len pretvarka. Az skutocna situacia v zivote ukaze, ako sa kto zachova. Ja netvrdim, ze nutne partner toho druheho s nasledkami opusti, ale vo vacsine pripadov to tak je - statistiku neohnes. To uz potom nieje otazka vztahu, ale otazka toho, ako sa zdravy jedinec dokaze s trvalymi nasledkami a obmedzeniami partnera vyrovnat. Bud to dokaze alebo nie. Akykolvek zaver vyneseny skor, ako sa nieco take stane, je podla mna len klamanim sameho seba. Zivot prinasa rozne situacie o ktorych si myslim, ze proste postoj k nim clovek zaujme az ked musi.
Re: vztah a uraz
ty kokso tak na toto radsej ani nemyslim ked si predstavim zeby sa uz len mojej naj akmoške malo take cosi stat tak ma prejde porad zima kokos ani nevrav..no ale k veci..ak by sa nedajbože niečo take stalo mojej priatelke ak by som mal co nemam tak urcite ale urcite by som ju neopustil ostal by som pri nej nech yb ten handicap bol uz akykolvek lebo ked clovek lubi tak neodide od milovanmej ososby len za to ez jej cyhba koncatina alebo cojaviem co,zit s partnerom sa da podla mna aj s postihnutim ved pozrite sa na to kolko ludi je na vozickoch co su ochrnuty alebo podobne od pasa dole a maju vztah maju partnerov afunguju bez sebemensich porblemov:) takze ja si myslim ze ej blbost v takom pripade zutekat zo vztahu to potom svedčí aj o laske k tomu druhemu ak niekto zuteka pri takejto veci tak potom ten cloevk toho druheo podla mna nikdy vazne nelubilgego napísal:keby vasej priatelke( priatelovi ) sa stal nejaky vazny uraz ja neviem autohavaria a mal by s toho trvale nasledky ochrnutie alebo ruka noha fuc ako by sa dany vztah vyvujal dalej len tak ma to zaujma ...
-
bolek
Guru
Vravím si, že by som ho neopustila, ale nie som si istá, či by to tak bolo, keby sa niečo podobné stalo v skutočnosti. Možno zo začiatku by sa každý snažil svojho partnera upokojovať, že ho neopustí, lenže niekde v kútiku by mu stále hlodalo, že chce rovnocenného partnera. Ako vraví k6, je to príroda, prirodzený pud vyhľadávať rovnako silných, zdravých jedincov na splodenie potomstva. Asi to znie egoisticky, ale každý určite rozmýšľa aj nad takouto alternatívou...
my sme sa o tom s priatelkou uz bavili. Nikto by nikoho neopustil, ale ten, kto by mal postihnutie, by sa s tym druhym rozisiel..... Neviem, preco je to tak, nedohodlli sme si to, proste nechcel by som, aby sa pri mne trapila, ked si moze zivot uzivat. na druhej strane, ja by som nedokazal zit na voziku, aby sa o mna starali druhi, to by som si radsej nieco spravil, aby som nezatazoval okolie