Student Agency

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Začiatok Konca
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Student Agency

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Chceli by sme ísť s priateľkou do švajčiarska, za jej sestrou a chceli by sme ísť autobusom.. náhodou sme natrafili(resp. ona) na stránku Student Agency a ich dosť lacných cien.. http://www.studentagency.cz/mainpage.php?switch=101019 Ide mi len o to, ako sa tam dá takýmto spôsobom dostať a či v tom nie je nejaký od*b..
Pretože cena sa mi zdá byť dosť nízka na to, čo tam ponúkajú.. a v tomto som nedôverčivý.. Aké máte skúsenosti s toutou "cestovonou kanceláriou" ?..
cestovali ste niekto s nimi?.. ako sa vám to páčilo?.. je všetko tak, ako malo byť?.. boli ste so všetkým spokojní?.. ďakujem za postrehy.. :wink: :)

ešte niečo.. téma tu bola len o akciách, tak mi sem prosím nechádžte linky, čítal som ju.. :)
KaktusBR
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa KaktusBR »

osobne nemam skusenosti ale kamarat chodi Brno - Bystrica a je spokojny. udajne kvalitny bus, hlavne sedacky a aj nejake sluzby k tomu. zevraj aj wifi tam testuju alebo uz je.
reznick
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reznick »

Nemusis mat ziadne obavy, Student Agency je v pohode.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

jj.. agentúra je v pohode, aj keď mi teraz zvýšili cenu lístka KE-PRAHA na 600sk.. :evil: (predtým 550sk).. Ale autobusy sú naozaj luxusné, aj keď pre ľudí nad 190cm asi mierne nepohodlné na dlhšie cestovanie.

Inak už sa tu táto agentúra pretriasala (zatiaľ asi len v dobrom):
http://www.hojko.com/student-agency-akcie-t87888.html
http://www.hojko.com/cim-radsej-cestuje ... 60549.html
http://www.hojko.com/autobusovi-listok-t82298.html

//edit:
addictor napísal:a v neposlednej rade je tam aj pekna hosteska... :)
prípadne pekný hostesák.. závisí na orientácií a šťastí.. :D
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

pred cca 2 mesiacmi som bol cez student agency v amsterdame... listok tam a spat ma stal 200CZ... a nie je tam ziadny odrb... pohodlnne cestovanie, teple napoje zdarma, ak vychytas dobry bus, tak je tam aj wifina, telku mozes pozerat, no pustaju blbe filmy... a v neposlednej rade je tam aj pekna hosteska... :)
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

no mozem len potvrdit, brat s nimi cestoval Bystrica - Praha no a velmi si pochvaloval, luxusny bus, vsetko ok.. takze sa nemusis obavat ;)
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Už som ich chválil aj v inej téme, ale nemôžem si to odpustiť ani teraz. Za minulý rok boli jednou z najdynamickejšie sa rozvíjajúcich spoločností v ČR a veľa spokojných zákazníkov svedčí za všetko. Ja som s nimi išiel už veľakrát do Čiech (Brno/Praha) a raz na dlhšiu cestu a to do Reims (FR) za 600 skk. Taký luxus nezažiješ v žiadnom inom buse. Sluchátka, hudba, televízne obrazovky nad každým štvrtým sedadlom, teplé nápoje zdarma, pohodlné sedenie a keď vydá aj príjemná stewardka :)
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

no zas tie sedadla su neni az tak pohodlnne, ked sa chces natiahnut na obe.... totiz oni su ergonomicky tvarovane a niekedy je medzi nimi panel, kde sa strja jack od sluchatok... ale prezit sa to da...:)
brm
Darca
Darca

Jak niekedy? Stále je tam ten panel.. samozrejme ak ideš štandardným žltým autobusom a nie tým náhradným poschodovým.. ;)

Inak viete o tom, že Student Agency ide kúpiť 6 vlakových súprav?
http://azpravy.atlas.cz/ekonomika/ekono ... -vlak.aspx
Údajne najluxusnejší vlak v Európe s ľudovými cenami..
http://www.novinky.cz/clanek/134244-stu ... at-cd.html
http://www.novinky.cz/clanek/131769-stu ... vrope.html
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

neboj sa :wink:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

musim si listok kupovat do predu,alebo len pridem a v BB na autobuske si kupim u sofera?
brm
Darca
Darca

Väčšinou sa kupujú dopredu, ale aj pred odchodom Ti môžu predať, ak majú voľné miesto (čo nemusí byť vždy, keďže dosť často majú plne obsadené, obzvlášť cez sviatky, kedy študenti a pracujúci idú domov resp. nazad do Čiech, takže na toto by som sa vôbec nespoliehal, iba v prípade núdze)..

Ja väčšinou kupujem otvorené lístky, ktoré sú (alebo aspoň niekedy boli) o 50sk lacnejšie. Také lístky si potom môžeš sám cez Internet rezervovať na spoj, ktorý Ti najviac vyhovuje, môžeš si aj vybrať sedadlov v autobuse, kde chceš sedieť, pričom najneskorší čas rezervácie, zmeny resp. zrušenia rezervácie je jedna hodina pred odchodom autobusu z prvej zastávky jeho linky.

http://www.studentagency.cz/mainpage.php?switch=101385
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Vesper napísal:Už som ich chválil aj v inej téme, ale nemôžem si to odpustiť ani teraz. Za minulý rok boli jednou z najdynamickejšie sa rozvíjajúcich spoločností v ČR a veľa spokojných zákazníkov svedčí za všetko. Ja som s nimi išiel už veľakrát do Čiech (Brno/Praha) a raz na dlhšiu cestu a to do Reims (FR) za 600 skk. Taký luxus nezažiješ v žiadnom inom buse. Sluchátka, hudba, televízne obrazovky nad každým štvrtým sedadlom, teplé nápoje zdarma, pohodlné sedenie a keď vydá aj príjemná stewardka :)
Ale je aj luxusnejsi, napriklad Nobless line jazdi Kosice - Praha a to je neporovnatelne. Tie zlte busy od SA su podla mna nepohodlne, z toho co som zazil je tam najmenej miesta na nohy. (Nemam viac ako 190 cm) Teple napoje zdarma su ok, aj filmy pocas celej cesty, no niekdy nie je stewardka ale steward :)
Ale co sa tyka serioznosti, tak im mozes 100% verit, aj ked kamos s nimi raz mal problem ked isiel z Talianska a mali nieco s busom, tak niekde dlho cakali a tak, no to je vynimocne.
brm
Darca
Darca

Gothar.. už si išiel s tým Nobless Linom? Som už aj nad nimi rozmýšľal, ale čo som počul, tak síce možno je tam pohodlnejšie, máš restaurant na prízemí, ale vraj s ním chodia nejaké pofidérne osoby (údajne dosť veľa cigáňov, hlavne od Michaloviec).. a tiež napr. TV je údajne spoločný a iba jeden, takže zadné rady majú smolu. A aj som išiel kuknúť ich web, ale oni opäť nemajú napr. tak premakané rezervácie, čo som spomínal vyššie. Ja niekedy totiž aj dve hodiny pred odchodom neviem, či idem alebo nie a vďaka Internetu si dokážem zmeniť termín odchodu podľa okolností, ktoré sa náhodou vyskytli.. (kebyže som vedel na 100% aspoň dva mesiace vopred termín cesty, tak beriem lietadlo a všetci autobusový prepravcovia mi môžu..)
Gothar
Moderátor
Moderátor

brm napísal:..
ano, isiel som a take rozne osobnosti idu iba do michaloviec, lebo nobless je jediny priamy spoj z Prahy, no do Michaloviec chodi tusim iba v piatok, cize ked ides v iny den, tak je to ok. TV tam je myslim pre kazdu stvoricu sedadiel. V tej "restauracii" dole mas zadarmo teple napoje alebo potom alkoholicke za celkom prijatelne ceny. No teraz nikedy zdvihli ceny cestovneho a uz sa to tak neoplati, preto som minule uprednostnil Hejnal Tourismo, ktori su najlacnejsi, ale zaroven su busy uplne v pohode a sice s TV to nie je taky luxus, ale za tie usetrene peniaze to myslim stoji. Tiez sa sem tam vyskytnu rozne individiua, ale da sa to prezit, nikdy som vaznejsi problem nemal, vacsinou su hlucnejsi na zaciatku cesty, potom sa opiju a rychlo zaspia :)
S tym rusenim rezervacie na poslednu chvilu mozno bude problem, ale pri rezervovani prisla vzdy velmi rychlo odpoved od cloveka z firmy. Nie je to dokonale (neukazuje to obsadene miesta), ale mne to stacilo.
//Teraz pozeram na ceny a predchadzajuce trvdenie o tom, ze sa to neoplati rusim :) Pre studentov za 400 kc to je tutovka a SA v tomto pre mna nema sancu. Miesta v buse Nobless line je najviac ako som kedy zazil, dopravca pre moju najblizsiu cestu je jasny :)
///studujem dalej a vidim, ze do Michaloviec uz chodia vzdy, ale stale podla mna plati, ze plno bude iba v piatok a cez tyzden to bude ok.
brm
Darca
Darca

Dík za info.. tento predĺžený víkend bude ešte SA, možno nabudúce niečo iné.. ;)

(teraz som si pozrel SkyEurope.. v stredu večer tam, v nedeľu večer nazad.. 7700sk aj s daňami a poplatkami.. :cry: )
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

addictor napísal:pred cca 2 mesiacmi som bol cez student agency v amsterdame... listok tam a spat ma stal 200CZ... a nie je tam ziadny odrb... pohodlnne cestovanie, teple napoje zdarma, ak vychytas dobry bus, tak je tam aj wifina, telku mozes pozerat, no pustaju blbe filmy... a v neposlednej rade je tam aj pekna hosteska... :)
no ta wifi je len na par linkach po CR, na medzinarodnych nie je.. filmy pustaju vaacsinou blbe, ako si napisal, ale ked sme sli z amsterdamu, davali napr. pianistu, takze sa najde aj par vynimiek.. k tym jackom: v tych novsich busoch su medzi sedackami v strede, to je potom nepohodlne ako pisal addictor, ale v tych druhych su po krajoch sedaciek, takze medzi sedackami je plynuly prechod, tak ak mas stastie alebo je malo ludi a mas k dispozicii obe, da sa tam celkom kvalitne (na pomery busu) vyspat
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

ja chodim autobusami tejto spolocnosti pravidelne na trase KE-Brno spokojnost maximalna... pohodlne sedenie teple napoje zdarma a je to pre mna prakticky najlacnejsi sposob dopravy domov ...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Tak ten Nobless line ma pekne malo zastavok - trapne.
Gothar
Moderátor
Moderátor

t0m4s3 napísal:Tak ten Nobless line ma pekne malo zastavok - trapne.
Preco trapne? Akurat vynechavaju Brno a Zilinu :) Je to dane asi aj tym, ze maju jeden jediny bus.
Napísať odpoveď