brm napísal:..
ano, isiel som a take rozne osobnosti idu iba do michaloviec, lebo nobless je jediny priamy spoj z Prahy, no do Michaloviec chodi tusim iba v piatok, cize ked ides v iny den, tak je to ok. TV tam je myslim pre kazdu stvoricu sedadiel. V tej "restauracii" dole mas zadarmo teple napoje alebo potom alkoholicke za celkom prijatelne ceny. No teraz nikedy zdvihli ceny cestovneho a uz sa to tak neoplati, preto som minule uprednostnil Hejnal Tourismo, ktori su najlacnejsi, ale zaroven su busy uplne v pohode a sice s TV to nie je taky luxus, ale za tie usetrene peniaze to myslim stoji. Tiez sa sem tam vyskytnu rozne individiua, ale da sa to prezit, nikdy som vaznejsi problem nemal, vacsinou su hlucnejsi na zaciatku cesty, potom sa opiju a rychlo zaspia

S tym rusenim rezervacie na poslednu chvilu mozno bude problem, ale pri rezervovani prisla vzdy velmi rychlo odpoved od cloveka z firmy. Nie je to dokonale (neukazuje to obsadene miesta), ale mne to stacilo.
//Teraz pozeram na ceny a predchadzajuce trvdenie o tom, ze sa to neoplati rusim

Pre studentov za 400 kc to je tutovka a SA v tomto pre mna nema sancu. Miesta v buse Nobless line je najviac ako som kedy zazil, dopravca pre moju najblizsiu cestu je jasny

///studujem dalej a vidim, ze do Michaloviec uz chodia vzdy, ale stale podla mna plati, ze plno bude iba v piatok a cez tyzden to bude ok.