Co clovek spravi za penaze

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
gego
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Co clovek spravi za penaze

Príspevok od používateľa gego »

dneska sme s kamosmi v krcme preberali zaujamavu temu a to je co clovek spravi za prachy ... zacalo to rozborom prace kto co robi a tak koncilo to dokonca najomnou vrazdou za prachy ... len tak som chcel vediet ako su na tom uzivatelia tohto fora ... tj kto by co bol ochotny zrobit za prachy ... uvediem priklady ktore sa riesili ...

1 . za kolko by ste boli ochotny boli robit smetiara v rodnom meste /v inom meste
2.za kolko by ste boli ochotny robit striptiz v bare /muzky zensky /

3 zbili by ste niekoho za prachy .? pripadne nieco ine ?

chcel som vediet vase nazory ...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

1. Smetiar je práca, ako každá iná. Neviem o tom, že by bolo na tom niečo zahanbujúce, takže keby som bola bez práce a bola by to jediná daná možnosť, tak za tomu primeranú mzdu kľudne.
2. Striptíz. Myslíš ako zo srandy, keď sa o niečo stavíme alebo súčasť programu, za ktorý mám zaplatené? Mala by som s tým, asi problémy, nie som až taký extrovert, ale keby to bola súčasť stávky alebo by to bola moja robota, tak v pohode.
3. Bitka, vražda, to určite nie. Nikdy, v žiadnom prípade.
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: co clovek spravi za penaze

Príspevok od používateľa AXO »

1. viac by som sa hanbil zit na podpore, ako robit smetiara, akurat cez zimu by mozno bol problem s teplotou...

2. podla toho ci by som bol otuzeny alkoholom, ak ide iba o to vyzliect sa pri tancovani, tak za 5 000-6 000

3. podla toho koho, kde a dovod preco to mam spravit.. ale ako sa vravy: nic osobne, ide len o obchod
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

ehm clovek co by nespravil..
Na zvraceny.cz bolo jedno video.. sice nechutnejsie ale no poviem to..jeden chalan isel babe spravit anal tak sa zlakla a ze ne nechce ze nemoze.. a kameraman vytiahol 100 dolarov a uz to islo..

no inak 1. smetiar to ze je ako kazda ina.. to je dobra blbost..sice robotu si treba vazit.. ale pri odpadoch kde je smrad a vsetko rozliate.. to moc neni fajn a este decka sa ti smeju ze hen ujo smetiar..

2.striptiz ehm..ja ti neviem frajerka by nesuhlasila..

3.bitka vrazda ? na to som ja priliz maly pan..nechapem ako si to mohol sem napisat si myslis ze nekdo sa ti prizna ze je tu vrah a zabija pre peniaze ? a potom sa tu budu dohadovat cez PM..
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

MurphY napísal:no inak 1. smetiar to ze je ako kazda ina.. to je dobra blbost..sice robotu si treba vazit.. ale pri odpadoch kde je smrad a vsetko rozliate.. to moc neni fajn a este decka sa ti smeju ze hen ujo smetiar..
myslim, že niektori ludia su na tom aj horšie, vid priklad len aby si potom mohol šlahnuť..
hen sem na kkta, za prachy vypil pluvance..
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

1. keby som bol vo financnej tiesni, tak aj za minimalny plat
2. striptiz, co ja viem, ale asi skor ne
3. a kedze som skor pacifista, takze toto urcite ne... no keby to bolo nieco osobne, tak aj zadara...ucty sa predsa platit musia... :smt062
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

1. zalezi naokolnostiach
2. skor nie
3. nie

:roll:
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

1.dnes je smetiar normalna robota ako kazda ina, lepsie zaplatena a kto sa este dnes na nich smeje tak je jednoducho primitiv
2. striptiz nie
3.bitka nie, to moze len idiot robit
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

zaujimava tema..
1. Smetiar.. preco nie, ved vela deti chce byt odmalicka smetiarom :) tak nemyslim ze je to hanba..
2. Striptiz :D keby som sa ja zacal vyzliekat tak by tam urcite vela ludi dlho neostalo, takze preco nie? :lol:
3. No Comment..
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

striptiz ani bitka za prachy nepripada do uvahy.
a pracu smetiara by som si velmi rad skusil aj zadarmo :) ked som bol maly som to hrzone chcel skusit :) proste ma to fascinovalo. nechapem co je na tom take zahanbujuce. ovela vacsiu uctu mam k smetiarom ako k papalasom rozkradajucim co sa da, voziacich sa na drahych BMW so spotrebou vraj 25l/100km (cisty blud).

OT: ked vidim "uja smetiara" tak nejako nemam potrebu sa smiat. len ma tak casto napadne ake to je asi v zime...
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

1.V niketorych krajinach je praveze smetiar velmi važena robota s velmi slušnim zarobkom ale asi nie
2.zalezi od okolnosti
3.keby som vedel ze ten clovek je hajzel tak v poho
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

1. manualna praca ako kazda ina, nemal by som problem, dnes uz su smetiari na inej urovni ako kedysi
2. striptiz asi nie... maximalne tak mojej priatelke
3. fizzfr. aj zadarmo
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

1. Smetiar, ak sa to tak da nazvat, tak sme tuto profesiu robili v Aquaparku - vysypali kose, zvazali to do kontajnerov, tlacili kontajneri plne smeti aby sa toho viac voslo.... haluz robota, okolity ludia to brali normalne, slecny tiez :) a ked bolo plno ludi, tak nas chvalilo aj vedenie za dobre odvedenu pracu :)

2. Striptiz...tam kde by ma nikto nepoznal vpohode, a keby je za to zaplatene tak uplne v pohode :P

3. Vrazda....ako spomenul clovek predo mnou - ak by bol clovek svina, a ublizil by niekomu blizkemu, a spojil by som sa s mafiou, ze sa o tom nikto nedozvie - DISKUTABILNE, ak by som vedel ze prezije len jeden z nas dvoch, spravil by som to :(
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

1, smetiar - Osobne si vazim kazde povolanie a kazdeho, kto nesedi doma a necaka s natiahnutou rukou na podporu. Keby nebolo ine vychodisko, robil by som aj smetiara a urcite by mi to nekazilo kludny spanok. Navyse... kamaratkin otec robi "sofera" toho smetiarskeho mercedesu... Mozno by ste boli prekvapeni, kolko zaraba. Nepoviem to naschval presne, ale zaraba o par tisic viac, ako na Slovensku zaraba zacinajuci ucitel s titulom...

2, striptiz - Udajne som ho raz robil v bare na biliardovom stole zadarmo... nastastie si to nepametam... (To boli narodky!)

3, bitka - Pokial by neslo o bezdovodne mlatenie, ale "objednavatel" by mal seriozny dovod, tak by som asi do toho siel. Ale v ramci "postrasenia", nie lamania rebier.
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

1 - pokiaľ by som nemal prácu, tak v tom nevidim žiaden problém.. práca ako práca, lepšie ako sedieť na podpore..

2 - za nič

3 - nemám rád násilie, ale keby že viem dôvod prečo ho zbiť tak za tých 10k možno :) ale určtile len zbiť, nie lámať ruky nohy..
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

1.) Nechcel by som ani za svet, fizzfr. to tentokrat vystihla dobre, hanbil by som sa ze by som tak skoncil pri tom ake som mal predtym ambicie.
2.) Hah nie, to by som asi musel byt dobre nadraty.
3.) Najlahsie zarobene peniaze, ked clovek nieje debil tak aj bez rizika. Za dobru cenu kedykolvek.
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

1. Smetiar je praca ako kazda ina a ani jeden z nas by bez nich nevedel zit....cize keby som nemal ziadnu pracu isiel by som robit aj smetiara...a za kolko? za 20 tisic uplne v pohodke...

2. To zavisi od osadenstva publika.....kebyze to boli nejake pekne slecny....a este keby som dostal zaplatene :D

3. Neurobil by som to....
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

za 20k :D

1. siel by som robit, ked by som nemal inu pracu/nemal na inu pracu (vzdelanie a pod.)

2. co ja viem... snad sa az k tomu nedostanem :D

3. asi nie... musel by ten clovek niecim vytocit aj mna... ale ak by padla nejaka zaujimava ponuka, kto vie.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

1. smetiar ? .. keby nebolo ineho vychodiska tak bezproblemov, su aj horsie roboty ako potiahnut v rukaviciach a monterkach smetiak k autu a stlacit tlacitko ...

2. striptiz ? .. zalezalo by urcite velmi od okolnosti ... ale len tak v ramci nejakej stavky alebo co .. no asi nie, asi by to musela byt atraktivna ponuka a nemohol by ma tam nikto poznat :-P ...

3. bitka ? ... za cash ? ... za bitku ti neda nikto vela, lebo bitka je malo rizikova, takze sa neoplati spinit ruky ... nieco horsie? .. keby som mal dostat dostatocne vela na to aby som mohol na taku skvrnu na dusi zabudnut a nebolo by to strasne rizikove a popritom by som nemal ine vychodisko ako take peniaze ziskat, keby som uz nemal vysoke ciele a nemal by som co stratit, tak by som mozno nad tym uvazoval ... niekoho platia aby zabil zviera, niekto odstrani nepohodlneho cloveka ... pokial to taky clovek bere iba ako pracu a nie ako zalubu ...
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

fizz napísal:3. Podla toho koho a za kolko. Nechcela by som bit niekoho kto ma 190cm a 100kg, pripadne takychto kamaratov, ale zas niektore moje spoluziacky v pohode...za vhodnu cenu.
a co si predstavujes pod slovom bitka ?
Napísať odpoveď