Moj Intel Celeron 3ghz ma podla biosu teplotu od tych 69 do 76 stupnov!!!
To sa mi nejako nezda byt normalne. V com moze byt problem?
Tento vykedn je nejaky porduktivny na problemy
Case je v kuse otvorena, cize s vetranim problem nieje.
Pocitac m iskladali v jednej firme, cize o tepelne vodivu pastu ti nepoviem nic.
Prach tam samozrejme je ale len taky ktory sa nedal povysavat.
Uz sa mi pred chvilou restartol sam od seba PC, asi to stuplo na 80.
otvorena bedna neznamena dobre vetratelna.. najlepsie je ju mat zavretu a dobre tahany vzduch.. z predu do zadu.. vpredu vetraky co nasavaju do bedne a vzadu co zas vysavaju.. je to ako vzduchovy tunel...
nespomalil ti nahodou ten vetrak na CPU ? nemas CPU neustale vytazene na 100% ? mas dobre nasadeny chladic.. ? jj vsetko robili ludia co ti to skladali.. ale tak mozes kuknut.. popripade kupit novy chladic
Case by som racej zavrel.Kvoli lepsiemu prudeniu vzduchu.Vyber vetracik co je na CPU, vyfukaj z neho setok prach a nanes novu pastu.Popripade odnes PC do servisu na taku mensiu kontrolu.
A este mi povedz ze kolko mas v PC vetracikov?
//
Lub0$ napísal:
Prach tam samozrejme je ale len taky ktory sa nedal povysavat.
Vysaval si PC??? lepsie je zobrat nejaky vysokotlaky kompresor a tym ho vyfukat
Necro napísal://Vysaval si PC??? lepsie je zobrat nejaky vysokotlaky kompresor a tym ho vyfukat
jj poriadne sa nadychnut a vyfuknut to tam..
btw.. ked zavre case a ma tam vetrak na CPU GPU a VGA.. tak sa mu to tam pekne upece.. ak nema poriadne urobene vetraky alebo ak nema ziadne (ktore su prichytene na case) tak nech nezatvara
Ano case som vysaval.
Asi ju nezavriem, lebo nemam pridavne fany, ani vpredu a ani vzadu.
Na novy chladic zatial nemam $ takze ani neuvazujem.
Este skusim ceknut ci je ten chladic dobre uchyteny lebo minule som ho vyberal tak sa mohlo stat.
ked ti nevadi hluk tak kup 2x8cm fan za cca. 250sk a mas po probleme.
1 daj z predu aby nasaval chladny vzduch a 2 daj zo zadu aby horuci vzduch odsaval von zo skrine
No pririsel som nato v com je chyba. chladic ma na jednej nozicke ohnuty kolik a tym padom nezapada do dierky, cize jedna strana nieje uchytena, zatial som to provizorne fixol ale to chce novy chladic.
Inac ja som nikdy nedaval prec chladic, cize je mi jasne ze to ohli uz pri skladani.
ja ked som mal stary pc..no este aj teraz ho dakedy pouzivam, ale teplota raz bola okolo 73stupnov tiez pri intel celeron ale nie 3ghz ale 1,7ghz..tak som vyfukal vzuch a super...ale teplota bola tak mas asi 50-55stupnov..teraz som daval ten CPU do druhej dosky lebo ta mi predtym mi nejde..
tak teplotu som mal max. na 34stupnov...len ma stve ze CPU chadi dobre ale Chipset tak sa hreje jak slak ..dal som tam aj tam aktivny chladit ale nic..hreje to stale..pri nic nerobeni 28stupnov pri zatazeni napr. hranie hier pocuvanie hudby sa vysplha az do 42stupnov max som mal okolo 46stupnov...neviem co s tim..kedze tak nejde ziadna pasta...
a neviete co tam mam dat aby to dobre chladilo?kamos mi poradil dako obojstranu pasku ale to pochybujem ze sa teplota znizi....neviete co sa dava na chipset???lebo ked som pozeral tam nejdu ziadne srobi ani uchytenie tam neni...tak neviem vobec co s tym..
dik
Bloodko myslim ,ze nikdy pred tym som ho dole nedaval ,az vcera, a ako som ho vybral tak to uz ohnute bolo. Inac ked som ho daval dole to tam trebalo dat novu vrstvu pasty co? Nevadi ked som ju tam nedal?