Old Dirty Bastard napísal:Ja neviem, to sa počíta aj Brano Mojsej medzi spevakov?
Lebo ak ano, tak určite u mna vyhrava stačilo mi v TV od neho počuť 2 songy, niečo strašne..
Old Dirty Bastard napísal:Ja neviem, to sa počíta aj Brano Mojsej medzi spevakov?
Lebo ak ano, tak určite u mna vyhrava stačilo mi v TV od neho počuť 2 songy, niečo strašne..
On má dobré pesničky hlavne tie ktoré sú v SOS,kde hrá na vidle
Soviet napísal:spevák šiel na operáciu hlasiviek čičo som počul, tak zrušili aj koncerty
mmm to je strasne....ak budeme mat stastie tak mu ich vyberu a zabudnu dat naspat....este si mozno siel dat nastrelit fuzy aby aspon kus vyzeral ako chlapec
presne tak, za tieto výplody skončia v muzikantskom pekle
... a este song ktorý fakt nemusím je nový Desmod... neviem ako sa to volá, určite viete, asi to je "Domov" alebo dačo podobné strašne som nervózny ked to ide
Ja si myslim, ze cela tato tema je zla. Kazdy co neznasa metal povie nieco metalove, antipop nieco popove a anti hiphop nieco hiphopove a tak dalej..
Ja napriklad nemozem straaaasne vela kapiel, lebo mi vadi vela stylov*, pre najhorsiu sa nemozem rozhodnut.
*nemusim tie styly, ale ich respektujem a nenadavam na ne.
u mna je to eva a vasek ale nie no ten tokio hotel uznam je to odpad co sa tyka image a tak ale co ja viem ako songy to neboli az take zle ved sa zamyslite kebyze to spieva nejaka normalna kapela a je to v anglictine ktovie mozno
Nie. Hovorila som, že Gladiátor hrajú taký štýl hudby aký ja počúvam, ale oni sa mi nepáčia
A ty si hovoril že ten čo nemá rád hip-hop samozrejme označí ako nenávidenú skupinu nejakú hip-hopovú