Čaute, bojovnici
kamos mi poradil toto forum, ze vela ludi tu dokaze poradit a dobre, tak som sa rozhodol ze sa opytam .
S jednym kamosom inym ideme na jednu zabavu, moc nechodime na taketo akcie, a nikdy sme sa poriadne neodhodlali skusit zbalit naku cajku.
Mame teraz take plany, ze ked tam prideme ze zatrsame, ak bude prilezitost a neskor nieco viac, ale nevieme co take im povedat po zatancovani
Hmm, podla mna ked uz spolu tancujete, tak si vsimaj ako sa k Tebe sprava, ak nie odmietavo tak prehod nejake to slovicko, pripadne mozes pozvat na drink BTW baby zeru taky ten hamblivy styl
zatrsate,pozvete na drink(alebo kofolku ci co piju) a zecnete o niecom konverzovat,havne takom niecom co ich zaujme,lebo ked budete sediet ako tutmaci tak ste skoncili
Preboha ludia,kde sme to dospeli ? mlady chalan ide na diskoteku a hlada na internete rady ako zbalit kocku ?? a uplne ma dostalo ked niekto sem napisal link "ako zbalit zensku"Do pekla,ako chce dotycny v zivote nieco dosiahnut ked uz na takuto banalnu vec potrebuje rady ? ked dojde k prvemu sexu tak sa tu bude tiez pytat ako na to ?? ach,ved toto uz nie je normalne,ked som bol ja mladsi sme prisli za kockou a bud to yvslo alebo nie,aj to patri k zivotu mam namysli odmietnutie to akoze vazne uz ku vsetkemu potrebujete navod ? rady ? ak to bude takto pokracovat tak to je vyhodny businnes zopar z nas bude pisat navody,a vy co sa vsetkeho bojite nam za to budete platit,parada,cista ryža,
priklad:
Zák: Ako sa obliecť na diskotéku ako tam zbalit kocku ?
My: zaplat 15 euro pošleme návod ( záruka sa nevztahuje)
Zák: Super,jásné nemusím sa strápnovať na diskotéke,ja dám peniaze vy my pošlete čo si obliecť,ako na kočku a všetci budeme spokojný,Velmi pekne dakujem.
My: Radi sme poslúzili,za 15 euro ti pošleme aj návod ako uvariť čaj.
To EnQuist : mas pravdu, ze s netom sa t v dnesnej dobe uz ozaj prehana, ale zas podla mna sa kazdy ked ma tremu poradi so starsim kamosom, bratom atd.. Ak dotycny je hanblivy a nevie sa to opytat priamo nazivo,alebo nema tak blizkeho kamarat tak sa pyta tu, takze by som zas z toho taku dramu nerobil, hoci uznavam ze canok "ako zbalit zensku" ap. uz je dost brutal
Mescaline napísal:
Mame teraz take plany, ze ked tam prideme ze zatrsame, ak bude prilezitost a neskor nieco viac, ale nevieme co take im povedat po zatancovani
"A kedy budeme ttkat?"
na smeti a.k.a "15rocne vyskoskolacky" asi nic ine nefunguje
hehe...aaa co by ste tak v celku chceli robit??...nic pozvy cajku k baru nalej do nej mega vela litrov percentualnych napojov a potom jej ukaz cestu do raja :D...alebo aspon riadiacu paku :D
90% je rec tela + naucene poucky tiez nie su u bab velmi oblubene cize odporucam byt sam sebou.ak bude nejaky zaujmavy objekt tak s nou poftipkuj,doberaj si ju,obrat s nou par poldeci....
no ak je to prva party do nicoho velkeho by som sa nepustal...skor len trening alebo len akysi warming up ...cez kamosa par bab spoznat, naucit sa konverzovat chlapci bodovat na 99% nebudete
SRneC napísal:no ak je to prva party do nicoho velkeho by som sa nepustal...skor len trening alebo len akysi warming up ...cez kamosa par bab spoznat, naucit sa konverzovat chlapci bodovat na 99% nebudete
ale no.nekaz im to.1 party je stale best.moja 1. party bola super..aj ked tam boli iba sami chapci
otazka ze co to je vlastne "bodovat".zbalit babu alebo sa zabavit? ja osobne sa niekedy az skoro vzdy radsej zabavim ako by som sa mal niekde s nejakou kurv****,prist o vsetku srandu a potom riesit keci typu "ty kur*a,ty si ju vyuzil","ona mala chalana,teraz urcite dostanes","a ty s nou akoze chodis?"..to neni pre mna teda ale aj to treba zazit
ja som sa chytil len toho co autor temy hodil ...a to ako balit holky pocas/po tancovani ...myslim ze to je tazisko s cim maju problem ..zabavit sa snad uz fakt vedia aj sami bez hojka