mozem sa nieco spytat? ako obvykle, neviem odkial zacat. Tak snad od stredu. v jednom krestanskom tabore som spoznal jedno dievca, nijak moc nevynikala, zazrak ze som si ju vobec vsimol, a az pri konci som sa dozvedel jej meno...vobec ma nezaujimala...a casom ani neviem ako...zacali sme spolu chodit. Nebola moc pekna, ale nebola to ta klasicka chalanska "ozdaba" co je na peniaze, alebo pozera len po svalnatych korbach. Chodili sme spolu mozno aj dva mesiace a potom som sa s nou koli uplnej hovadine rozisiel. Ked sme sa o tom bavili, napisala mi, ze by jej nerobilo problem to obnovit. Ja som mozno az moc egoisticky a zamerany na vonkajsiu krasu, ale v ziadnom pripade nechcem cakat na nejaku sexbombu...lebo by som sa mozno nemusel ani dockat. Lenze obcas mam take chvilky ze by som sa k nej rad vratil a inokedy zas uplne naopak...najradsej by som ju ani nevidel. Mam sa k nej vratit? Moze nas predosly rozchod nejako ovplyvnit obnoveny vztah? A neni blbost otvarat uz uzavrety vztah?
marian152 napísal:... a az pri konci som sa dozvedel jej meno...vobec ma nezaujimala...a casom ani neviem ako...zacali sme spolu chodit. ...
som oprskal monitor vole
Ale k teme, ano, rozchod moze ovplyvnit obnoveny vztah, ale preco sa nas pytas ci sa k nej mas vratit. Ty musis vediet, ci ju chces. A ak mas v tom gulas tak si to musis predovstkym TY ujasnit. Ak ti vadi ze nieje pekna tak potrebujes dospiet, pretoze to by nemalo hrat hlavnu rolu.
Chodiť s dievčaťom len preto, že je pekná, je nezmysel...
Chodiť s dievčaťom len preto, že je inteligentná, je taktiež nezmysel...
To, či s ňou chceš mať seriózny vzťah, závisí od toho, ako sa s ňou cítiš, čo v jej prítomnosti prežívaš... to musíš vedieť sám, to ti tu neporadíme...
ak si navzad=jom dobre rozumiete, rad s nou travis volny cas a mas ju rad, nie je co riesit, ale v opacnom pripade (co sa mi zda z tvojho prispevku pravdepodobnejsie) zostante iba kamaratmi...
Sheep napísal:no v niektorych pripadoch to moze skoncit happyendom, neviem aku mas skusenost ty...
Suhlasim so sheepom, pokial obaja usudia ze rozchod bol predcasny a bola to hlupost preco neskusit este raz? pokial to nie je len take ze vopred odsudene ale myslene vazne tak ja vavim, preco nie?
// sice po opatovnom precitani spravy mam pocit ze to vazne nemyslis, pokial verejne povies na holku s ktorou chces "vztah" ze je skareda, tak nie je co riesit, vobec nie si zalubeny a ide Ti (zrejme) len o status. A v tomto pripade by to bolo zrejme iba vyuzitie holky. Ty by si mal svoju (aj ked len potencialnu) holku branit a zastat sa jej a nie ju takto odpisat
jozinko napísal:Suhlasim so sheepom, pokial obaja usudia ze rozchod bol predcasny a bola to hlupost preco neskusit este raz? pokial to nie je len take ze vopred odsudene ale myslene vazne tak ja vavim, preco nie?
// sice po opatovnom precitani spravy mam pocit ze to vazne nemyslis, pokial verejne povies na holku s ktorou chces "vztah" ze je skareda, tak nie je co riesit, vobec nie si zalubeny a ide Ti (zrejme) len o status. A v tomto pripade by to bolo zrejme iba vyuzitie holky. Ty by si mal svoju (aj ked len potencialnu) holku branit a zastat sa jej a nie ju takto odpisat
kokos to som si vobec neuvedomil oco mu ide, K+
bolek napísal:Povedal, aby sme písali svoje názory, takže toto som vyjadrila čisto môj. Samozrejme, že ostatní môžu mať iný názor.
Nechaj to plavat. Taky vlazny zaujem je k nicomu. Keby ste boli spolu par rokov, dalo by sa to chapat a aj by malo cenu to riesit. U toho co si napisal by som ja osobne nechal slecnu slecnou a isiel dalej. Proste pokial mas vo vztahu nieco silit, tak to nema cenu. Obcas je dobre objektivne zhodnotit svoje pocity a spravit aj tvrdsie rozhodnutia, i ked zo zaciatku mozu boliet. Hlavne do vztahu netahaj sucit.