Takže,od malička mi voňali paliva z aut napriklad ked nejaký benzinak startuje tak mi to vonia alebo aj obyčajný benzin s bandaski.Viem že veľa ľuďom to nevonia .Čo vlastne spôsobuje to že niektorím ľudom vonia to čo druhým nie? Niesom feťák .
kazdy ma geneticky zakodovane nieco ine napr. farbu oci, hustotu vlasov a pod. takisto to je aj s pocitmi, vlastnostami, psychikou - niekto je menej odvazny napr, niekto je akcny tip...kazdy sa inak vyvija a je uplne normalne ze niekomu daco smrdi daco nie
Hmm, aj mne vonia benzín, aj centrofixky Ale aj všelijaké iné vône ako je napr. čerstvá hlina, vzduch po daždi a veľa iných. Isto to bude dané geneticky, možno sa ti to nejako podvedome spája s detstvom, aj keď mamka ťa asi nebrávala fetovať benzín na pumpu.
tiez mi to vonia, ale mozno to je aj o zvyku, ja sa od malicka hybem pri autach, takze mozno to bude aj tym. ale tak isto ako niekomu karfiol chuti, inemu nemusi, cize tak ako mame rozdielne chutove bunky mozeme mat aj cuchove
nafta, benzin, spalene gumy, pajkovanie, zvaranie elektrodami (voni to podobne ako prskavky), rezanie zeleza, lakovanie, karosarsky tmel mi neskutocne vonia (git), aceton, technicky benzin,... som fetos asi
Kibo napísal:nafta, benzin, spalene gumy, pajkovanie, zvaranie elektrodami (voni to podobne ako prskavky), rezanie zeleza, lakovanie, karosarsky tmel mi neskutocne vonia (git), aceton, technicky benzin,... som fetos asi
aj mne vonia benzin aj riedidlo centrofixa s alkoholovou bazov, a podobne zaujimavosti aj okena heh ale nechapem ako vam moze vonat ta pajkovacia hmla mne je z toho zas zle a smrdi mi to holt kazdy sme iny
No mne zas cerstvo pokosena trava vobec nevonia, nemam to rad...
Ale zas mi vonia benzin, spalene pneumatiky, riedidlo (R60006 ci ake ma oznacenie ) a potom rozne farby... Si spominam jak sme raz v skole v lavici nasli odlakovac na nechty, normalne sme sa z toho mierne nafetovali