Konica Minolta PagePro 1350W pod Win. Vista
Konica Minolta PagePro 1350W pod Win. Vista
Zdravím,
mám túto (viď. názov témy) tlačiareň a potreboval by som ju rozchodiť pod Vistou. Drivery na CD sú len na na staré Win-y, do XP-čka.
Na stránke výrobcu som našiel tiež iba ovládače totožné s tými čo mám na CD.
Ale ja by som dosť potreboval nejaký driver na Vistu, nie je to moc stará tlačiaren tak sa mi nechce veriť aby nebola "Vista kompatibilná"...
mám túto (viď. názov témy) tlačiareň a potreboval by som ju rozchodiť pod Vistou. Drivery na CD sú len na na staré Win-y, do XP-čka.
Na stránke výrobcu som našiel tiež iba ovládače totožné s tými čo mám na CD.
Ale ja by som dosť potreboval nejaký driver na Vistu, nie je to moc stará tlačiaren tak sa mi nechce veriť aby nebola "Vista kompatibilná"...
Tu najdes ovladace pre viacero tlaciarni od Minolty: Formular pre vyhladanie . Tam si najdes aj ten svoj pre 1350w.
-
webmasterr
Medium Professional
Ja mam rovnaku tlaciaren, a prave dnes som ju instaloval pod vistou, a ziadne ovladace netrebalo, vsetko si pekne Vista stiahla sama
. Skusal som nainstalovat nasledne aj ovladace kvoli tej kontrolnej aplikacii a v poho mi isla aj winxp verzia..A potom som nasiel aj vista ovladace.
Akurat som mal problem, pretoze ked som chcel nieco vytlacit..zvolil som si svoju tlaciaren ale stale mi to ponukalo iba tlac do suboru. Nakoniec som zistil, ze si to samo nvm preco nastavilo ako port FILE: miesto USB. Tak som to prestavil a vsetko fachci
Akurat som mal problem, pretoze ked som chcel nieco vytlacit..zvolil som si svoju tlaciaren ale stale mi to ponukalo iba tlac do suboru. Nakoniec som zistil, ze si to samo nvm preco nastavilo ako port FILE: miesto USB. Tak som to prestavil a vsetko fachci
Driver for printer KonicaMinolta PagePro 1350w
Ahoj
Na tej stránke ktorú ponúkaš som už skúsil všetko.
Je tam ešte jeden návod v .pdf ako to inštalovať pod Vistou.
Žiaľ mne ani to nepomohlo, pretože ja mám Vistu HP 64 bit.
Ak vie niekto ako s týmto vydrbkať, budem vďačný..
Ďakujem
Na tej stránke ktorú ponúkaš som už skúsil všetko.
Je tam ešte jeden návod v .pdf ako to inštalovať pod Vistou.
Žiaľ mne ani to nepomohlo, pretože ja mám Vistu HP 64 bit.
Ak vie niekto ako s týmto vydrbkať, budem vďačný..
Ďakujem
-
Ali N
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Tiez mam tu istu tlaiaren a 64-bit Vistu
Najprv som nainstaloval ovladace pre 1350E (ze ci to nahodou nebude fungovat). Potom som si vsimol ze pocas instalacie nebola zapnuta tlaciaren tak som ju zapol a system si ju sam nasiel a nainstaloval, takze teraz ju tam mam 2 krat. Ked tlacim cez to prve co som nainstaloval ja tak to neide, ale cez to co si nainstaloval system to normalne funguje.
Takze ked ti to nenaslo samo, skus to spravit tak nejak, mozno to zaberie
Potom som este videl takyto nejaky navod:
http://tiredblogger.wordpress.com/2007/ ... x64-vista/
ale na to potrebujes este nejaky comp s 32-bit windowsom (sa mi zda ze staci virtualny ale neskusal som tento sposob)
Najprv som nainstaloval ovladace pre 1350E (ze ci to nahodou nebude fungovat). Potom som si vsimol ze pocas instalacie nebola zapnuta tlaciaren tak som ju zapol a system si ju sam nasiel a nainstaloval, takze teraz ju tam mam 2 krat. Ked tlacim cez to prve co som nainstaloval ja tak to neide, ale cez to co si nainstaloval system to normalne funguje.
Takze ked ti to nenaslo samo, skus to spravit tak nejak, mozno to zaberie
Potom som este videl takyto nejaky navod:
http://tiredblogger.wordpress.com/2007/ ... x64-vista/
ale na to potrebujes este nejaky comp s 32-bit windowsom (sa mi zda ze staci virtualny ale neskusal som tento sposob)
KonicaMinolta PagePro 1350w
Vniesol si troška nádeje do mňa..
Už som skoro rezignoval, ale o to viac ma to štvalo..
Skúšal som ovládeče pre KM 1400 a 64bit XP a podobne, tiež som nainaštaloval viac krát a potom odoberal..
nič nepomáhalo..
idem skúsiť tvoj recept.. ak sa podarí - máš VEĽKÉ chladené PIVKO..
EDIT: 14:40
Tak nie. Kedže stále nainštaluje či už 1350E/EN/1400... tak dokument proste na 1350W neodošle, lebo taká tlačka u mňa proste na PC akože nie je..
Nerozumiem tomu že Ti to funguje, ale som rád že aspoň niekomu..
Fakt máš 1350W ? možno máš inú verziu firmware, elebo neviem čo..
Som besný z toho.
Vyššie spomínaný návod som videl, už som snoril na nete okolo toho ako pes..
U nich sa to týka použitia tlačky v sieti ak som tomu dobre rozumel.
ja som aj vytváral porty tak ako v návodoch, a stále nič..
Som veľmo sklamaný.. Mám tu nepoužiteľný kus nábytku..
//autoeditácia príspevku ( 20 Feb 2009, 13:25 )
No je to veľmi smutné ale mne tá tlačka stále pod Vista HP 64 bit stále nefunguje.
Ani z Konica servisu mi zatiaľ nepomohli..
hlavne že na stránke majú že je testovaná a kompatibilná z najnovšími Windows a rôzne ocenenia k tomu..
Až keď dáte podrobnosti tak zistíte že nejde pod 64 bit Vistou..
Keby som mal komu - asi by som mu skočil do úsmevu..
Neviem,či sa mi po tomto uľaví,alebo sa mi uľaví až po tom čo ju vyhodím z 8. poschodia a budem sa dívať ako krásne letí..
Na nič iné mi tu mie je.. a to mi práve prišiel toner ktorý som objednal na 6000 strán..
DO KELU KONICA!

Už som skoro rezignoval, ale o to viac ma to štvalo..
Skúšal som ovládeče pre KM 1400 a 64bit XP a podobne, tiež som nainaštaloval viac krát a potom odoberal..
nič nepomáhalo..
idem skúsiť tvoj recept.. ak sa podarí - máš VEĽKÉ chladené PIVKO..
EDIT: 14:40
Tak nie. Kedže stále nainštaluje či už 1350E/EN/1400... tak dokument proste na 1350W neodošle, lebo taká tlačka u mňa proste na PC akože nie je..
Nerozumiem tomu že Ti to funguje, ale som rád že aspoň niekomu..
Fakt máš 1350W ? možno máš inú verziu firmware, elebo neviem čo..
Som besný z toho.
Vyššie spomínaný návod som videl, už som snoril na nete okolo toho ako pes..
U nich sa to týka použitia tlačky v sieti ak som tomu dobre rozumel.
ja som aj vytváral porty tak ako v návodoch, a stále nič..
Som veľmo sklamaný.. Mám tu nepoužiteľný kus nábytku..
//autoeditácia príspevku ( 20 Feb 2009, 13:25 )
No je to veľmi smutné ale mne tá tlačka stále pod Vista HP 64 bit stále nefunguje.
Ani z Konica servisu mi zatiaľ nepomohli..
hlavne že na stránke majú že je testovaná a kompatibilná z najnovšími Windows a rôzne ocenenia k tomu..
Až keď dáte podrobnosti tak zistíte že nejde pod 64 bit Vistou..
Keby som mal komu - asi by som mu skočil do úsmevu..
Neviem,či sa mi po tomto uľaví,alebo sa mi uľaví až po tom čo ju vyhodím z 8. poschodia a budem sa dívať ako krásne letí..
Na nič iné mi tu mie je.. a to mi práve prišiel toner ktorý som objednal na 6000 strán..
DO KELU KONICA!
Re: Konica Minolta PagePro 1350W pod Win. Vista
Zdravím, otváram starú temu, lebo mám problém s tlačiarňou konica minolta 1350W, ide o to, že po tom, čo som ju raz odpojil z počítača(aj PC aj tlačiareň boli vypnuté) a znova zapojil hlási chybu, dá sa nájsť v ovládacom panely, aj driver som preinštalovával, ale keď chcem tlačiť a zvolím tlač v danej tlačiarni word hlási chybu v nastaveniach tlačiarne, predtým tlačiareň fungovala perfektne
ďalšia vec aj keď sa netýka priamo tejt tlačiarne, otec má samsung scx 4600 a sťažuje sa na slabú výdrž tonera, na úplne novom tonery ktorý od výrobcu udáva výdrž 1500strán vytlačil za tri mesiace cca 350 strán a už hlási prázdny toner, neviete čo s tým može byť? lebo rozdiel je to teda poriadny...
ďalšia vec aj keď sa netýka priamo tejt tlačiarne, otec má samsung scx 4600 a sťažuje sa na slabú výdrž tonera, na úplne novom tonery ktorý od výrobcu udáva výdrž 1500strán vytlačil za tri mesiace cca 350 strán a už hlási prázdny toner, neviete čo s tým može byť? lebo rozdiel je to teda poriadny...
-
BlackFlash
Medium Expert
Ja mam PC Desktop tam mam 64-bit a tlaciaren nefunguje ... resp. drivre ale mam book 32-bit win a tam ide v pohode vsetko.
Ahojte, už som rezignoval a tlačiareň KM 1350w chcel vyhodiť.
Aj som ju ponúkal, ale nikto ju nechcel ani zadarmo.
A teraz som sa dostal k ovládačom pre 64b. software ako pre Vistu tak pre W7.
Pripájam link:
http://download6.konicaminolta.eu/konmi ... &&&0&&0&&0
Staré pokusy ak Vám tam nejaké zariadenia zostali ako 1350E EN a pod odstráňte.
Mne teraz tlačí KM 1350w bez problémov.
Veľa zdaru!
Aj som ju ponúkal, ale nikto ju nechcel ani zadarmo.
A teraz som sa dostal k ovládačom pre 64b. software ako pre Vistu tak pre W7.
Pripájam link:
http://download6.konicaminolta.eu/konmi ... &&&0&&0&&0
Staré pokusy ak Vám tam nejaké zariadenia zostali ako 1350E EN a pod odstráňte.
Mne teraz tlačí KM 1350w bez problémov.
Veľa zdaru!