Chalani, ked chcete nieco z Agemu a nemate firmu, staci mi napisat a dohodneme sa na vyhodnej cene, okrem toho na to vystavime normalnu zmluvu o predaji cize normalne oficialny predaj a navyse to budete mat lacnejsie ako z nejakeho ineho e-shopu
Potom sa mozme dohodnut bud na dobierku, kurierom, alebo osobny predaj...
ale ak mas uja otca mamu podnikatela proste v rodine kecni s nim ale porpavde z agemu by som nikdy nekupoval lebo maju brutal osobne problemi s reklamaciami pri pravidlach registracie a pouzivania je taky bod ktory hovori o tom ze za poskodenie vyrobku je zodpovedna firma ktora produkt kupila na dalsi predaj lebo len pre take ucely je agem...
Ja mam z Agemu vsetko k PC, ked ze som tam tak zaregistrovany a nemal som nikdy s nicim problem a to som uz dvakrat reklamoval notebook Vec na reklamaciu som poslal priamo do Asusu do Ciech a bolo vybavene, za tyzden bol NB doma opraveny
Plexxak napísal:Chalani, ked chcete nieco z Agemu a nemate firmu, staci mi napisat a dohodneme sa na vyhodnej cene, okrem toho na to vystavime normalnu zmluvu o predaji cize normalne oficialny predaj a navyse to budete mat lacnejsie ako z nejakeho ineho e-shopu
Potom sa mozme dohodnut bud na dobierku, kurierom, alebo osobny predaj...
no ked budem od nich nieco chciet tak sa ti ozvem zatial dik