moj nazor-je nato moc skoro:)hh
co si myslite o....
co si myslite o....
co si myslite o tom keby chalan (17r.) poziadal babu o ruku alebo ako to napisat hh baba (18r.) poznaju sa rok a su spolu nvm asi polroka vidno ze sa miluju myslite si ze by mu to mal niekto vyhovorit?:)dajte sem vas nazor
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Nas nazor? Tak moj teda...17 rocny chalan. Je Ti jasne, ze by najprv musel dostat povolenie od rodicov...prva prekazka. Druha je podla mna ta...ako to povedat...no je to skratka hovadina. Viac k tomu asi neni co dodat. V tomto veku by mal mat clovek uplne ine starosti...
A dotaz. Byt rok spolu, to moze by krasny vztah...ale na taky krok ako svadba treba ovela viac.
A dotaz. Byt rok spolu, to moze by krasny vztah...ale na taky krok ako svadba treba ovela viac.
-
reznick
Medium Star
ja som to myslel tak aby si mu to nevyhovaral pretoze:bibinko32 napísal:nee jaco si loleq
moj kamos
da sa povedat naj kamos sktorim sa poznam od ehm skolky kde ma bil lopatkou na piesok
![]()
1. ked ju poziada o ruku ona odmietne.
2. keby ze neodmietne po case zistia ze je to blbost a urcite sa nezoberu.
ale kamos sa moze na teba nasrat ze mu vyhovaras jeho sen a bude po kamaratstve
-
Stoporko
VIP
súhlasím s tebou z jediného dôvodu: je to pravda, lebo moho ľudí sa dnes sobáši s partnerom ktorého ani poriadne nepozná, resp. sú obaja šialene zamilovaní a táto prvá fáza počas pár rokov pominie a vtedy uvidia svojho partnera/rku v pravom svetle a zistia že dotyčného neľúbia takého aký je, ale ľúbia len jeho zidealizovanú podobu. Preto manželstvá vo veku 18 rokov, resp. po roku známosti tak často končia tragicky. No ako vravíš, sú aj svetlé výnimky a to práve v prípade keď sa obaja partneri poznajú, fáza počiatočného zaľúbenia už odznela a nastala láska. Každý sme individuálny, niekomu to trvá roky, inému pol roka, každý sme iný. No myslím si, že ak je chlap chlapom, mal by si vziať partnerku za ženu až vtedy, keď ju je schopný zabezpečiť, teda keď už on pracuje, ona je tak v polke výšky... dovtedy je dosť času sa spoznať, zistiť dobré i zlé stránky toho druhého. Ale to je len môj súkromný skromný názor. Každopádne držím všetkým zadaným, ktorí to myslia vážne, palceTempus7 napísal:Na 75% sa po čase rozvedú, teda česť výnimkám