prirucka php
prirucka php
dajte mi niekto nejaky tip na prirucku naj v slovencine alebo v cestine ale taku ktora je pisana stylom pre debilou... dakujem
-
mastermind
VIP
praveze php bolo navrhnute aj pre debilov. staci spomenut to, ze typy premennych sa prideluju automaticky pocas behu skriptu.KoCi napísal:zial PHP pre debilov ani nebolo vymyslane, pre tych boli vymyslene specialne skoly
ale ak to s PHP myslis vazne, tak celkom pouzitelne je pisana knizka od Jiriho Brazdy - PHP4 - Ucebnice zakladu jazyka ...
aj v sucasnosti je to argument, ktory casto zaznieva v php komunite pri diskutovani roznych navrhov, ktore by sa mohli do jazyka implementovat.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
vraj stačí napísať, potom žobre o karmu a nakoniec pošle nejaký zbalený súbor ktorý je navyše zaheslovaný, a samozrejme heslo nikdeSilent napísal:mam ebook php tak staci napsat
karmu ti dám, ale MÍNUS, a to heslo si strč vieš kam, ten ebook vlastne ani nepotrebujem, skúšal som len, čo si vlastne zač
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
toto je ebook ale ja jsem si radsi objednal knihu php
//autoeditácia príspevku ( 07 May 2008, 14:04 )
na to heslo jsem zapomel ho skusim pohledat a nebo vam poslem uz rozbaleny
//autoeditácia príspevku ( 07 May 2008, 14:39 )
tak uz jsem to heslo odstranil at mi nikdo nenadava ze jsem ho tam zapomel atd
//autoeditácia príspevku ( 08 May 2008, 2:12 )
tady jsem vam to upload na a je to bez hesla
//audiotrack: príspevok upravený, link zmazaný. Čo je vela to je vela. Basa na 2 dni, to je dosť času na to aby si si prečítal pravidlá. A hlavne si EDITUJ príspevky, autoedit som nerobil pre tvoju pohodlnosť
//autoeditácia príspevku ( 07 May 2008, 14:04 )
na to heslo jsem zapomel ho skusim pohledat a nebo vam poslem uz rozbaleny
//autoeditácia príspevku ( 07 May 2008, 14:39 )
tak uz jsem to heslo odstranil at mi nikdo nenadava ze jsem ho tam zapomel atd
//autoeditácia príspevku ( 08 May 2008, 2:12 )
tady jsem vam to upload na a je to bez hesla
//audiotrack: príspevok upravený, link zmazaný. Čo je vela to je vela. Basa na 2 dni, to je dosť času na to aby si si prečítal pravidlá. A hlavne si EDITUJ príspevky, autoedit som nerobil pre tvoju pohodlnosť
Prepac za vyraz, ale ty si asi totalny debil?
Tak audiotrack ti tu povie, ze toto nie je warez forum, mas to v pravidlach, a ty to sem duplom das. Este nezabudnes pisat 4 prispevky po sebe (autoeditacia
)
+ ten tvoj posthunting v programovani nie je normalny, pises do pol roka starych tem, spamataj sa clovece.
a php pre debilov? http://polopate.jakpsatweb.cz/index.php ... aslik-uvod
Tak audiotrack ti tu povie, ze toto nie je warez forum, mas to v pravidlach, a ty to sem duplom das. Este nezabudnes pisat 4 prispevky po sebe (autoeditacia
+ ten tvoj posthunting v programovani nie je normalny, pises do pol roka starych tem, spamataj sa clovece.
a php pre debilov? http://polopate.jakpsatweb.cz/index.php ... aslik-uvod
Toto je celkom schopny kurz, len neviem ci pre debilov... http://www.linuxsoft.cz/php/