Stretavky s ludmi z pokecu

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
nikto123
Medium Star
Medium Star

Stretavky s ludmi z pokecu

Príspevok od používateľa nikto123 »

cawte...
neviem ci tu takato tema je, hladal som a nic som nenasiel..
Stretavate sa s ludmi, ktorych ste dovtedy v zivote nevideli,a poznate ich len z pisania na pokeci??
ako dopadavaju tieto vase stretavky? a aky mate na to nazor? moze vam to spolu klapat, alebo nebodaj najst tam svoju zivotnu lasku.. ? :P
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Uvediem len jeden priklad a to je zakladatel Azetu - freeman, svoju zenu spoznal prave na Azete... A ci niekoho spoznas na nete alebo na disco, tak je to podla mna jedno, ved predsa neocakavas nic po prvom stretnuti.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: STRETAVKY S LUDMI Z POKECU ...

Príspevok od používateľa cORP. »

wesley17 napísal:cawte...
neviem ci tu takato tema je, hladal som a nic som nenasiel..
Stretavate sa s ludmi, ktorych ste dovtedy v zivote nevideli,a poznate ich len z pisania na pokeci??
ako dopadavaju tieto vase stretavky? a aky mate na to nazor? moze vam to spolu klapat, alebo nebodaj najst tam svoju zivotnu lasku.. ? :P
ja som rak nasiel super kamaratku potom sme sa stretli zopar krat inak v pohode no uz asi vyse rok a pol sme sa nevideli a ostali sme pri pisani je to srandovne nemas co stratit :D ale uz v dnesnej dobe ked mam svoju lasku pokec nevyuzivam na nic len na kontakt s ludmi ktory stale neobjavali ine formy komunikacie ako prave tento chat
OdinHel
Expert
Expert

Príspevok od používateľa OdinHel »

...stretol som sa uz s dozivotnou laskou: nas ucitel, ktory ma 40rokov a bol cely zivot sam, si pred rokom nasiel na pokeci uz teraz manzelku dokonca, s ktorou vychovavaju syna a klape im to na vybornu...takze aj na pokeci sa da, ako vsade sa da najst ta prava, teda v marnici asi uz nie...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

na azete su vseliaki ludia....Treba vediet vyberat a odhadnut cloveka, potom moze prist na rad stretnutie. Tiez som na azete nasiel kopu znamych ludi(samozrejme z nasho mesta) cize nevidim na tom nic zle.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Otcov kamarat, si tak nasiel zenu, maju dieta a je to mozno uz 6 rokov co ziju statne pokope... :)

Osobne som sa s nikym nestretol, jedina tak ze nejaka holka zo skoly si ma nasla na pokeci a tak hej, ale pokec sluzil len na komunikaciu...
Idea
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Idea »

Jeden znamy (15 rokov má) sa stretáva z pubertáčkami a tie príhody...
Oni su niektoré také sfanatizované že aj rozprávajú ako píšu na azete "Thy", "Akho", namiesto OK povie Ofkey a tak no ja mam dost :lol:

hojko: Freeman je jeden z mála :))

// ja idem na azet len ked niečo naozaj súrne potrebujem inak nemám dôvôd a z jeho návštevníkmi sa nestretávam radšej holku nájdem normalne :))
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Online »

Ja som si našiel iba kamošky s ktorými som sa tak maximálne 2 krát stretol ale nejako nepotrebujem si hľadať kamošov na azete.
skerka
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skerka »

tak mňa na azete našiel môj priateľ,ale poznali sme sa už predtým len sme na seba nemali žiadny kontakt a tak mi napísal a potom sme sa stretli..býva na dedine kde moja babka takže to nebolo až také stretko,že neviem do čoho idem...
jerik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerik »

Hm z pokecu poznám svoju aktualnu lasku :D V jeden vecer sme si pisali, na druhy den sme sa stretli a bolo :oops: A svoju najlepsiu kamaratku, ktorou je uz 7 rokov sa pozname z teletextu :D vtedy este nemal net kazdy :D
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

ja som sa stretol s jednou babou zo skalice a ked sme sa sretli mali sme o com kecat cely,vecer. 8)
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

nie zrovna z pokecu ale z chatu na post.sk kde nechodi vela ludi som spoznal moju terajsiu najvacsiu lasku.... som s nou 1 rok 5 mesiacov a 11 dni..... dokazem to vypocitat aj na minuty ale nebudem taky detailny..... :P
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

na pokeci si pisem, az na 2 vynimky, len s ludmi, ktorych som predtym spoznal osobne, tazke stretnut sa life nieje nic nestandardne.

//autoeditácia príspevku ( 06 May 2008, 20:53 )
a riadim sa heslom: "99% bab na pokeci su chlapi, a tie ktore niesu by som radsej nechcel stretnut"
pls, bez urazky.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

jackb napísal:na pokeci si pisem, az na 2 vynimky, len s ludmi, ktorych som predtym spoznal osobne, tazke stretnut sa life nieje nic nestandardne.

//autoeditácia príspevku ( 06 May 2008, 20:53 )
a riadim sa heslom: "99% bab na pokeci su chlapi, a tie ktore niesu by som radsej nechcel stretnut"
pls, bez urazky.
to nie je pravda, mozno je tam tak 60% chalanov a 40% dievcat...ale sak toto co robi pokec to neni normalne
jackb
Redeemer
Redeemer

Sheep napísal:to nie je pravda, mozno je tam tak 60% chalanov a 40% dievcat...ale sak toto co robi pokec to neni normalne
ale v tom motte ide o to, ze pod zenskymi nickmi su tam chalani
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

jackb napísal:ale v tom motte ide o to, ze pod zenskymi nickmi su tam chalani
ja som pochopil, ale najviac "babskych kont" su aj baby v skutocnosti jen to som tym myslel
curious
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa curious »

Oni su niektoré také sfanatizované že aj rozprávajú ako píšu na azete "Thy", "Akho", namiesto OK povie Ofkey a tak no ja mam dost :lol:
keď toto vidím, tak adrenalín stúpa...ide ma z toho poraziť. ale to svedčí o vyspelosti a o IQ daného človeka...napr. si pomenujú album moye lasqy.. :evil:
// mne už lezie na nervy keď niekto miesto V píše W :roll:

na azet chodím minimálne, a keď si už s niekým píšem, tak je to človek ktorého osobne poznám. ináč i don't care...
Cuciatko
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Cuciatko »

Hehe...no, táto téma ma zaujala, už len z toho dôvodu, že som tam svoju lásku stretla. Prišla to úplne nečakane. Niekedy rozmýšľam nad tým, čo by bolo, keby som o min. skôr vypla comp. No, sme spolu už rok aj dva mesiace a je nám spolu stále krásne. Neviem, či mám dakovať pokecu, alebo osudu... ale som veľmi rada :aasmile6:
jackb
Redeemer
Redeemer

Sheep napísal:ja som pochopil, ale najviac "babskych kont" su aj baby v skutocnosti jen to som tym myslel
to je mozne, ta hlaska je asi 4roky stara. percenta sa mozno unormalnili.
ale akokolvek: clovek musi mat stastie aby tam natrafil na nieho normalneho
takze, ti ktori maju z pokecu partnerov museli mat aj vela stastia
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

AZET : Na azete som spoznal 3 skvele baby z toho s jednou z nich momentalne chodim.Potom som spoznal jednu skvelu zensku ktora byva asi 1km odo mna a kazde rano ju vydavam pri ceste do skoly.Fakt velmi hodnotna osoba ktora patri medzi TOP u mna.Myslim ze na azet sa oplati chodit nie su tam len zli ludia.

CS : Na CSku som spoznal jedneho typka s ktorym sa chodim ozierat a patri k nam do party a druheho z kosic s ktorym som sa pred 2 tyzdnami videl uz aj osobne :)
Napísať odpoveď