takze sa chcem opytat, nakolko mi kamos povedal, ze ked dostanem teda tu pokutu, ze som siel na cierno, ale mam cipovu kartu, hoc nenabitu, tak platim menej... je to pravda???
Revizorka - nenabita cipova karta
Revizorka - nenabita cipova karta
zdravim... chytila ma revizorka, mal som aj listok, no zabudol som stiknut a mam aj cipovu kartu, no nemal som ju nabitu
takze sa chcem opytat, nakolko mi kamos povedal, ze ked dostanem teda tu pokutu, ze som siel na cierno, ale mam cipovu kartu, hoc nenabitu, tak platim menej... je to pravda???
Pochybujem..
http://www.dpmk.sk/index.php?pag=24
http://www.dpmk.sk/index.php?pag=24
noo, skus dat odvolanie - pisomne v PO vraj prvym hriesnikom odpustaju
.. sice neviem kde byvas ale mozno aj u vas je to tak...
rozmyslal som, ci revizorka zapisuje pri pokute aj cas, ked si dostal pokutu .. ak nie tak by sa to dalo riesit tak, ze hned po pokute (pri ktorej povies ze si zabudol cipovu doma), zabehned do DP a dobijes si cipovu.. prides na dalsi den a ak by bola teta ochotna, tak by ta to stalo len 100sk...
len ide o ten cas..
rozmyslal som, ci revizorka zapisuje pri pokute aj cas, ked si dostal pokutu .. ak nie tak by sa to dalo riesit tak, ze hned po pokute (pri ktorej povies ze si zabudol cipovu doma), zabehned do DP a dobijes si cipovu.. prides na dalsi den a ak by bola teta ochotna, tak by ta to stalo len 100sk...
len ide o ten cas..
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
a preco?? ked ju mas nabitu ale nekupil si si lsitok to je ako keby si mal peniaze v penazenke a nekupil si si papirovy listok...patrick1 napísal:noo, skus dat odvolanie - pisomne v PO vraj prvym hriesnikom odpustaju.. sice neviem kde byvas ale mozno aj u vas je to tak...
len ide o ten cas..
tu nie je o com...
je rozdiel ak mas mesacnik, a zabudnes si kartu, vtedy ak ta nacapu nepraltic 100-nasobok ceny listka ale iba 10-nasobok, ak sa preukazes meascnikom do 24 hodin po tom ako ta chytili... aspon tak to je v KE
inak ja som rozmyslal ako by to riesili vtedy ked im nefunguju citacky. Lebo niekedy sa jedoducho neda tuknut karta, lebo sa bud len zapinaju, alebo zamrzli... A u sofera stoji listok 30 korun, tak to by som sa riadne pohadal, keby sa mi toto stalo...
Ale ked bolo vsetko v poriadku, myslim si ze ta nic nezachrani...
S jednou sa tam da, ma taku vacsiu hlavu, ona by sa aj dala ukecat, ale ostatne co tam robia tak to su tepse...
Na margo, kazdy viete ako je to s pociernejsimi spoluobcanmi, tak minule sa mi stal doslova tradicny pripad kedy nastupil revizor a pred zahajenim kontroli povyhadzoval spominanych spoluobcanov, dostalo ma to, tak som mu povedal ze mu neukazem cest. listok ak mi neda racionalne vysvetlenie ze preco oni platit za listok nemusia a ja musim, v horsom pripade dostanem pokutu. On mi na to ze DPMK dba na kvalitu cestovania obcanov, cize ti co maju zaplatene listky by mali mat kvalitnu prepravu a v tom je myslene aj to ze by sa mali mat coho nadychnut. Takze argumentoval tym ze smrdeli a chcel nam sprijemnit cestu tak ich vyhodil.
Pre vsetkych kosicanov, ak nechcete dostavat pokuty od nasho dopravneho podniku tak sa prestante sprchovat
Na margo, kazdy viete ako je to s pociernejsimi spoluobcanmi, tak minule sa mi stal doslova tradicny pripad kedy nastupil revizor a pred zahajenim kontroli povyhadzoval spominanych spoluobcanov, dostalo ma to, tak som mu povedal ze mu neukazem cest. listok ak mi neda racionalne vysvetlenie ze preco oni platit za listok nemusia a ja musim, v horsom pripade dostanem pokutu. On mi na to ze DPMK dba na kvalitu cestovania obcanov, cize ti co maju zaplatene listky by mali mat kvalitnu prepravu a v tom je myslene aj to ze by sa mali mat coho nadychnut. Takze argumentoval tym ze smrdeli a chcel nam sprijemnit cestu tak ich vyhodil.
Pre vsetkych kosicanov, ak nechcete dostavat pokuty od nasho dopravneho podniku tak sa prestante sprchovat
presne o tom mi hovorila kamoska, dokonca sa pochytila s revizorkou, ci revizorom, to uz neviem, ze proste cigani nemusia platit za listky a ona musi... mne by sa to tiez nepacilo, ze ja platim za listok (a teraz nevravim, ze je to vela alebo nieco, proste stale si dobijam aj cipovu kartu, len raz sa mi stalo, dnes, ze som ju nemal nabitu a zabudol som/nestihol som stiknut listok)...Retne napísal:S jednou sa tam da, ma taku vacsiu hlavu, ona by sa aj dala ukecat, ale ostatne co tam robia tak to su tepse...
ach jaj vy ste dementny? .. Revizori snad zato mozu? A ako to z nich maju vymoct? Myslim si ze robia to najlepsie ked ich povyhadzuju z busu ako keby sa tam mali natahovat a ajtak by nic nevyriesili(ajtak len smrdia a znizuje to kvalitu, minule polka troliku bola vpredu lebo vzadu boli nejaky smradlavy dementi)... Sa necitite nejako diskriminovany? Nechcete to dat na sud pre ludske prava? Cigani NIKDY NEPLATILI, a ani NEBUDU pretoze NEMAJU z COHO(pretoze to rozbijaju na somariny, su to cigani!), a pokial sa nezacne s vychovou od ich detisk, tak sa to ani NEZMENI... sa natahujete za kazdu blbost, pritom na svete sa diskriminuje za ovela vacsie veci ako tu za jeden hlupy listok za 17sk omg...
kazdy stvrtok podvecer ked chodim do prace sa stava taka vec, ze na istej zastavke vystupim a dnu strednymi a zadnymi dverami vbehne sa 10 ciganskych deti a ani jedno si nekupi listok, chudak sofer len kruti ocami a ide dalej, lebo kym by ich povyhadzoval stratil by kopec casu...ach tie nase inteligentne mensiny 
pershing: Mozno ti to nedoslo ale treba proti tomu bojovat, to ze cigan dostane pokutu neznamena ze zmizne a nebude ju treba zaplatit, po rokoch sa mu to ver mi niekolko nasobne vrati, tak ako kazdemu obcanovi SR, dalej ak by v ten spominany den revizor nepustil ciganov vonku a mali by problem s preukazanim OP, tak by som zakrocil sam, proti ciganom som nemal nikdy problem zasiahnut, lebo viem ze su posrati akonahle na nich niekto zvysi hlas a ukaze im ze sa ich neboji, to mozno chyba tebe a skryvas sa za tvrdenie ze treba zacat od mladych, ale toto nie je kniha Dzungle ze opice vyhovaju ludi, opice vychovaju len opice...
xivo:14*100=1414??
xivo:14*100=1414??
-
xivo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
To neviem ako sa ti podarilo ale je to jednoSpermoS napísal:mna chytila revizorka, nemal som nabitu cipovu, pokuta 100 sk do 5 prac. dni
Pokuta za cestovanie na cierno je 1414Sk
1400 je 100 nasobok listka (sa mi zda ze 10min. dospelcakeho) a tych 14 je cesta ktorou ste prave cestovali nacierno ... aspon mi tak vravel spolubyvajuci a on je revizor