no tak teraz nie ale co ty vies co sa stane za 3 roky a je rozdiel porovnavat mlady talent zo slovenska a zo spanielska ved v mladom veku na rozvoj talentu potrebujes slusne podmienky a na slovensku nie su ani zdaleka take ako v spanielskuKey5ers0ze napísal:hamsika vtedy predali za tolko aku mal hodnotu, precitaj si to este raz, je smiesne porovnavat Hamsika(o ktorom nepocul pred odchodom do ITA takmer nikto a Henryho s Larssonom, Sestaka s Mintalom v najlepsich rokoch futbalovej kariery..
pozrite sa za kolko kupuje talenty Arsene Wenger..a nehovorte mi, ze nejaky Rendla sa da s Cescom Fabregasom porovnavat
Najvacsie futbalove prestupy
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Sice sa tam beha menej to je pravda, ale s tou tvrdostou nesuhlasim. myslim si ze talianska liga je o trosicku tvrdsia od spanielskej, tam uz naozaj piskaju kazdu pi*ov***.IZZi-BA napísal:ale nie to je taka liga ze nebeha sa velmi nehra sa tvrdo velmi taka 4 fun
Co sa tyka samotneho Ronaldinha tak pokial on nezmeni svoj pristup tak mu nepomoze ani nejaka corgon liga.
-
curious
Light Star
aj ja som to videl v Športovom Exprese na galaxii,ale súhlasím,že keď nezmení prístup, tak to môže rovno zabaliť...ale myslím, že problém je v tom,že mu sláva stúpla do hlavy. A ešte že za ronaldo ponúkajú nejaké neuveriteľné cifry...len dúfam,že sa mu nestane to čo ronniemu...
Lebo keď o vás každý hovorí,že ste najlepší atď. tak to s človekom dokáže urobiť divy. 
-
P41NK1LL3R
Light Professional
facka v podobe titulu pre United a tento rok to vypada este slubnejsie....P41NK1LL3R napísal:Skúsim sa trochu vrátiť k tomu "naj" prestupu...
Pre mňa to bol odchod Van Nistelrooya do Realu...
Bol to v tej dobe mnou velebený útočník a tento prestup bola veľká facka...![]()
Ak ho bude nasledovať Cristiano Ronaldo, tak to bude platiť dvojnásobne...
facku by som si dal na tvojom mieste sam.
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
-
curious
Light Star
neviem prečo odišiel z Arsenalu
mal tam isté miesto v základe a spolu s Cescom bolu supe dvojica F F (Fabregas,Flamini)...zrejme odišiel preto,lebo chce získavať trofeje. Arsenalu sa v poslednom čase nedarí aj keď si myslím,že príde ich chvíľa 
prekvapilo ma že Abramovič ponúkol 80 miliónov libier za Messiho
a myslím,že Villa pôjde do RM
prekvapilo ma že Abramovič ponúkol 80 miliónov libier za Messiho
a myslím,že Villa pôjde do RM
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Skús porozmýšľať nad tým, čo si napísal... prípadne si ešte raz prečítaj môj príspevok...Saq.utd napísal:facka v podobe titulu pre United a tento rok to vypada este slubnejsie....
facku by som si dal na tvojom mieste sam.
A ak si stále nepochopil, tak v skratke: Ako som už kdesi písal, tak ManU fandím asi od mojich 8 rokov (už 10 rokov), no a v tej dobe bol Ruud mojím najobľúbenejším hráčom z kádra United...
Keď následne odišiel do Realu, ktorý príliš v láske nemám, znamenalo to pre mňa pomyselnú facku...
O štatistikách viem a ak si aj z tej ďalšej vety zle asocioval, tak som nepísal, že by ManU bez Van Nistelrooya boli o triedu nižšie...jednoducho odišiel obľúbenec z obľúbeného klubu...
Takže buď lepšie čítaj alebo (ak tak robíš) uvažuj o prerozdeľovaní "faciek"...
-
guess.whoo
Redeemer