Zdravim som prilezitostny fajciar (max 5-6 cig. za tyzden) a chcel by som od vas ci by ste mi neporadili nejake najslabsie cigarety co su normalne predajne v stankoch. Skusal som totiz fajcit Davidoff ale to sa nedalo. Alebo su vsetky rovnake a rozdiel je len v cene???
poviem ti, aj tak vsetko skodi rovnako, obsah nikotu sa meni v maximalne v +/- 0.2-0.3 mg...co nie je taky rozdiel...ale inak mnozstvo ostatnych latok je takmer rovnake...
dalsia k nicomu tema .. kazdy tu bude vychvalovat iba tie svoje, ake su jemnucke, chutnucke a neveim este ake ... poviem tak -> VYSKUSAJ, UVIDIS ...
(( jedine co mozes hned vylucit su take veci ako mars, petra, clea, marlboro a tak ... davidoffky light su podla mna dost jemne, imho jemnejsie ako ostatne "light" odnoze ... o ostatnych nemozem hovorit, lebo som vseliake tie slimky a superlightky nikdy v zivote v ruke nedrzal )) ...
Bacha na "mentolky". Vraj rozleptavaju sliznicu. Ale chutovo su fajn ako tu uz bolo pisane, vsetky cigarety obsahuju svinstvo, lisia sa len v mnozstve nikotinu. By som povedal,ze ten tam skodi najmenej...
OdinHel napísal:lucky strike light su tiez velmi slabe, chutovo vynikajuce...
tych teda na slovensku najdeme fakt vela
podla mna super cigy su west silver neviem ci su to light alebo nie proste silver a inak ja som na lm cervenych pokial stoja 50 tak ficim
Rammer napísal:Marlboro Light su chutovo slabucke.
pre niekoho kto zvykne tahat classics tak isto .. ale ked sa mu zdali drsne aj davidoffky ? ... nevim ja osobne to vnimam tak . .samozrejmä že každý môže ako chute tak aj ostatne atributy cigariet vnimat inak ...