MS v hokeji 2008

O športe...

Kto vyhra Majstrovsta sveta v hokeji 2008?

Hlasovanie ukončené 10 máj 2008, 13:31

Rusko
37
18%
Usa
2
1%
Kanada
83
41%
Česko
9
4%
Slovensko
63
31%
Švédsko
5
2%
Fínsko
2
1%

Celkom hlasov: 201

p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

S Finmi sa da celkom hrat. Vcerajsi zapas sa posral, ale to neznamena, ze to uz treba vzdat. Dufam, ze zajtra sa bude hrat lepsi hokej.

A btw., ten hrdina, ktory mi tu karmu naposledy dal v tejto teme. Tu karmu mam fakt na haku, ale nazyvat moju priatelku, ktoru si v zivote nevidel, ani ju nepoznas kurvou si odvykaj. Ta stretnut, ci taku naje*em ty jebko, ze by sa ti ta hlava sprosta otocila sestkrat okolo tvojej osi. Ak mas nejaky problem so mnou, tak napis mne, ale do toho moju priatelku nemiesaj. V prilohe je screenshot tej inteligentnej karmy, aby zbytok pochopil.
Prílohy
1.jpg
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

Joxxo napísal:Obrana ? mne sa zda obrana oproti utoku hviezdna , ved proti nemcom dva "samostatne nájazdy" a nepadol ani gól ? :cry:

OT : Mam taku otazocku , kedy sme naposledy hrali o záchranu ak sme hrali ? DIK
hrali hrali.. pamatam sa na to akoby to bolo vcera.. myslim ze to bolo na zimnej olympiade v SLC ked sme prehrali vsetko co sa dalo, dokonca aj s nemcami sme vtedy ZASE prehrali.. remizovali sme proti Lotyšsku 6:6 (pritom sme vyhravali 6:3) ..
hrali sme proti Francuzsku ... a Hossa dal vtedy krasny gol.. proste toho brankara paradne dostal.. :smt009
..dufam ze sa nemylim :?

//opravene
;)
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

tomek00: Na olympiáde v skupine o záchranu asi ťažko...bolo to o 13. miesto a hrali sme s Francúzmi....ale ten Hossov gól bol ozaj pekný...
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Myslite toto ? :lol: ty vole to je goool 8)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Strasny gol. Si pamatam, akoby to bolo vcera. :)

Joxxo, diki. ;)
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Joxxo napísal:Mam taku otazocku , kedy sme naposledy hrali o záchranu ak sme hrali ? DIK
Ak ma pamat nekalme tak to bolo na nasich prvych dvoch ci troch ucinkvaniach MS v A kategorii, a tusim ze to bolo v rokoch 96, 97.
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

kali520 napísal:Ak ma pamat nekalme tak to bolo na nasich prvych dvoch ci troch ucinkvaniach MS v A kategorii, a tusim ze to bolo v rokoch 96, 97.
1997 - ale vtedy 6 mužstiev hralo o záchranu a 6 o titul...
7. Lotyšsko
8. Taliansko
9. SLOVENSKO
10. Francúzsko
11. Nemecko
12. Nórsko
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Noo tak sme prehrali, sa nestalo tak vela... Keby vzdy vsetko vyslo tak ako ma tak nie su ziadne prekvapenia a tym padom nemusime ten sport vobec sledovat.... To ze Nemecko dlhe roky porazane a podcenujeme neznamena ze oni nemaju narok na zlepsovanie sa ...
Nedavno som cital, ze uz aj madari davaju viac na juniorsky hokej ako Slovensko... tak sa potom nedivme...
nenadavajme nasim hokejistom ale Panovi Sirokemu a spol.
To ze neprislo xy hracov nebude len neochota reprezentovat ale tichy strajk vedeniu slovenskeho zvazu ladoveho hokeja...
To je moj nazor....
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

Element napísal:co myslite ako zahrame s finmi?Podla mna to bdue napinaven do zaverecneho "Hvizdu" ale aj tka prehrame tak o jeden mozno aj dva goly.. :)
mozno to ako tak zahrame ale ja to pozerat nebudem ja si len ceknem vysledky na hokejportale a ak vyhráme tak začnem znova pozerať MS :D
p4ra napísal: A btw., ten hrdina, ktory mi tu karmu naposledy dal v tejto teme. Tu karmu mam fakt na haku, ale nazyvat moju priatelku, ktoru si v zivote nevidel, ani ju nepoznas kurvou si odvykaj. Ta stretnut, ci taku naje*em ty jebko, ze by sa ti ta hlava sprosta otocila sestkrat okolo tvojej osi. Ak mas nejaky problem so mnou, tak napis mne, ale do toho moju priatelku nemiesaj. V prilohe je screenshot tej inteligentnej karmy, aby zbytok pochopil.
aspon vidis akych ,,inteligentov" tu máme :roll: nekedy sa mi až rozum zastavuje za čo sa tu dáva K- :D
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

Element napísal:co myslite ako zahrame s finmi?Podla mna to bdue napinaven do zaverecneho "Hvizdu" ale aj tka prehrame tak o jeden mozno aj dva goly.. :)
optimista... prehrame o 4-5 golov..proti finom si tito hraci ani nepipnu.
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

podla mna prehrame proti Finom 1:3.

btw. uz by mali mat aj Sakua Koiva
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

stanulik napísal:optimista... prehrame o 4-5 golov..proti finom si tito hraci ani nepipnu.
A ty zasa pesimista, dufam ze zapas nebudes sledovat ked uz dopredu vies vysledok. Urcite si tipoval ze Nori dokazu s Finmi hrat po 60. minutach 2:2 :roll: Hej, je to tvoj nazor, ale podla tvojich prispevkov v tejto teme som myslel ze SVK fandis. Ja budem sledovat a verit. Ak prehrame co sa da robit, dufat ze GER porazi NOR
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

takze rusim svoje rozhodnutie o nepozerani MS 2008 :D lebo som sa dozvedel ze chytat bude Budaj uvidime co predvedie
nebel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nebel »

dufam ze zahrame o zachranu tam sa aspon dufam predvedu....

ale nie dufam ze zamakaju a uhraju aspon remizu v riadnom case :))
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

M@rt1n napísal:takze rusim svoje rozhodnutie o nepozerani MS 2008 :D lebo som sa dozvedel ze chytat bude Budaj uvidime co predvedie
:D Pekne povedane, dufam ze vychyta, celkom sa aj tesim na vecer v klubovni pri telke uz pivecka nakupene, pukance cakaju na zacatie hokeja, normlane spolocenska akcia :)
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

Drago napísal:A ty zasa pesimista, dufam ze zapas nebudes sledovat ked uz dopredu vies vysledok. Urcite si tipoval ze Nori dokazu s Finmi hrat po 60. minutach 2:2 :roll: Hej, je to tvoj nazor, ale podla tvojich prispevkov v tejto teme som myslel ze SVK fandis. Ja budem sledovat a verit. Ak prehrame co sa da robit, dufat ze GER porazi NOR
krasne povedane k+, no jo aj ja dufam dufam ze nemci nezavahaju nemaju nato dovod a fini su dost zmatkovia, a tešim sa ze budaj chyta, lašaka uz nemam rad uz nema ziadnu formu, vsetci ho maju radi akruat preto ze s nim sme vyhrali ms 2002, tie casy sa uz pominuli ako aj jeho forma, ešte aj ho ludia ho poznaju preto ze je najznamejši.. avšak najlepši nie!
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

M@rt1n napísal:chytat bude Budaj uvidime co predvedie
Ja Ned Flandersnovi verím tiež, a s Fínmi sme to vedeli vždy uhrať, nádej umiera posledná :wink:
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Vidim to na prehru 2:5 i ked ak sa bude Budajovi darit..., ale bez strelenych golov to asi nepojde. Takze 2:5 :)
b0t~
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa b0t~ »

SvK 3:2pp Fin !!!
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

dream on...
Napísať odpoveď