LOST

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Indigo
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

hojko napísal:Taka podpriemerna cast, ved nic nove sme sa nedozvedeli, cely dej sa odohraval viacmenej v buducnosti a okolo operacie Jacka. Operacia bola nudna a nezazivna, ale ta buducnost bola lepsie, najma vztah Jacka a Kate. Celkovo vsak pre mna zbytocna cast.
Takychto zbytocnych casti by sa teda naslo viac ... v poslednej dobe snad kazda ...

Ono ta operacia, pre spravneho paranoickeho serialoveho lost divaka mala tajnu spravu. Ze mu ta jeho blondava slecna neoperovala co slubial, ale nieco ine, kedze ho za kazdu cenu chcela uspat a bolo to cele podozrive.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Divna cast. Dej sa nejako neposunul dopredu, okrem toho, ze sme videli buducnost - teda Jacka a Kate spolu. Ale uz asi zacina byt jasne z toho konca tejto casti, ze preco sa Aaron stane dietatom Kate.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

p4ra: Narazas na to, ze Claire sa nieco stalo a tak si ho Kate osvojila??? Lebo ak si spominam na niektoru cast v minulosti, tak mi to pripadalo tak, ze Kate to dieta ukradla. No ale po tejto casti to celkom vyzera tak, ze sa Claire nieco state.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

No, myslim si to. Toto bude trosku od temy, ale udajne, ak sa ti v noci sniva o nejakej mrtvej osobe a ta ti povie, ze pod so mnou a ty za nou ides, vraj zomries. Je to sice povera alebo co, ale udajne je to tak. A ona v tom sne (ak to bol sen) pocula jej otca, ako ju vola k nej. To, co Miles pocul mozno bolo len jej kecanie zo sna a potom bluznenie, ale podal to inak, aby nasral Sawyera. Neviem, je to len moja domnienka.
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

ten otec, toho zrejme vedel ze tam je .. ved vies ze miles dokaze nejako pocitovat tych mrtvych ..

a co sa jemu zdalo ako ze tam bol nejaky starsi typek, tak sawyer by toho typka nevidel :)
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Alebo tam proste bol jej otec na dovolenke a ked uz nasiel Clair, tak s nou chcel hodit kus reci, kedze sa dlhsie nevideli.
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Clair sa podla mna vrati, neskor sa to vyjasni...
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Indigo napísal:Alebo tam proste bol jej otec na dovolenke a ked uz nasiel Clair, tak s nou chcel hodit kus reci, kedze sa dlhsie nevideli.
a inak všetko v poriadku? :lol:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

S04E11
Fuuh tak táto časť bola ďalšia s tých ktorá ma zaujala celkovo..John Lock je proste moc záhadná postava..

( Spoil )
A teraz otázka: Keď ukazovali Johna Locka ako tam "cvičil" čičo to robil tak to bol flashforward či flashback? Keďže tam bol taký zarastený voľáky postarší mi pripadal :) A Tá Claire..No zas haluz totálna :) Inak si pamätám rozbor obrázku z neviem presne ktorej časti dozadu to bolo, kde sa rozoberalo to kto je v Cabin..A predsa sa dobre trafili že to bol Christian..
inak k tomu Move The Island podľa mňa sa ten ostrov už pár krát presunul.Tím by sa dali vysvetliť veci ako Polárny medveď,kôň,Black Rock(tá loď), Yemiho lietadlo...čo vy nato? :P Len ako netušia ani srnky :(
( Spoil )
Inak na tých papierov je Logo stanice Orchid (Six Station). Ani som to nepostrehol ,ešte že mám jedno drahocené fórum o loste :P
Prílohy
Orchid
Orchid
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

SPOILER (sort of)
Takže tipujem že Losties budú utekať z ostrova nie preto aby sa dostali konečne domov, ale aby ich John nezapriahol do presúvacích prác :lol:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Soviet: ta rehabka bola flashback, z cias po tom ako Johna jeho vlastny otec sotil cez okno na dake auto...
Inak celkom zaujimava cast... som zvedavy ako budu hybat ostrovom... bud v tej Orchid,alebo v Temple...
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

Veľmi dobrá časť. Zamotáva sa to čím ďalej tým viac. Ale ta Claire ma dostala.
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

nastava jedna zaujimava otazka. zeby Christian Shepard = Jacob? nechce sami tomu verit... v tej chatrci to zase len zamotali, az prilis :?
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

Ing. FijoK napísal:nastava jedna zaujimava otazka. zeby Christian Shepard = Jacob? nechce sami tomu verit... v tej chatrci to zase len zamotali, az prilis :?
christian v tej chatrci povedal ze nieje jacob
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

velmi dobra cast , konecne to ma ten smrnc :)
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

tak akoze ak by som sa mal vyjadrovat zase sa budem opakovat ze ake je to dobre a bla bla ale co ma najviac zarazilo na tejto casti bola uplne posledna veta... ze vazne ze nechapem LOOOOOOOL :D to myslia vazne ? ved scenaristi si s fanusikov robia uplnu prdel to co som si myslel ze bolo v 1 alebo 2 serii podstatne teraz vo 4 serii zistujem ze to bolo absolutne nepodstatne......
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tak z toho som mierne mimo. Co tam robila Claire a ako sa tam vobec dostala, ved vyzerala taka pokojna, mozno nadrogovana alebo co, hmm??? Alebo co znamenala posledna veta, ze musia premiestnit ostrov???
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Ja som z toho mimo. Uz nech je dalsia cast. Sa mi toto lubilo brutalne.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Všimol si ešte niekto okrem mna, že mrtvy doktor, ktoreho našli na ostrove plavat dole bruchom vo vode je teraz celkom čuly a zdravy zasa na lodi? :shock:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

hojko napísal:Tak z toho som mierne mimo. Co tam robila Claire a ako sa tam vobec dostala, ved vyzerala taka pokojna, mozno nadrogovana alebo co, hmm??? Alebo co znamenala posledna veta, ze musia premiestnit ostrov???
Claire sa tam dostala asi vtedy keď zazrela na ostrove chlapíka (keď bola so sawyerom) tak vtedy odišla a dieťa nechala tam..
No bude to určite nejaké cestovanie v čase tipujem to posúvanie ostrova..inak to nevidím :)
Napísať odpoveď