Pes: Vaše skúsenosti; prečo áno, prečo nie?
"nepokulháva"Gangy napísal:Zaujimava teoria ale v praxi trochu pokulhava. Ked bola mala tak som par krat nasiel mlacku. Schmatol som ju, strcil jej do nej cumak a dal jej po zadku. Pochopila viac nez dobre. Ked som neskor nasiel mlacku ze nevydrzala, kludne aj o par hodin po tom co ju spravila tak len ked som sa blizil k tomu miestu zdrhala prec lebo presne vedela na co tam narazim. Cize je bud moj pes genius alebo si ty napisal hlupost.
keď mala prvého psa, tiež jej cikal po dome, kým bola preč... keď sa vrátila zo školy a našla mláčku, tak ho išla potrestať tak isto, ako ty, nech sa naučí... namočila mu do toho ňufák a potom ho vyhodila z okna von na záhradu (rodinný dom)... psík sa tiež naučil, že ak tam je mláčka, bude potrestaný, tak isto, ako tvoj... ona chcela byť svedomitá a nevzdala to, až raz, keď prišla domov a pod stolom mláčka... šteňa zbadalo, že prišla, namočilo si ňufák do mláčky a vyskočilo von oknom...
znie to ako vtip, ale ten pes sa naozaj hentak naučil svoj prvý kynologický "výkon"... tvoja fenka zistila, že bude potrestaná, ale naučilo ju to nerobiť mláčky? nemyslím si... okrem toho, pre mňa za mňa, možno to nie je pravda, ale to som si nevymyslel ja, viem to od ľudí, ktorí sa psom venujú dlhšie, než ty beháš po svete
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Zoologicku som mal a to v pravom slova zmysle - leguan, 2 gekony, jasterica, agama, 2 andulky, 2 psy, 2 cincily, 4 ropuchy - vsetko v jednom case narazSheep napísal:s tromi roznymi psami? to ti ich nechavaju opatrovat na nejaku dobu ci zologicku mas doma?
Ale vazne, psy mi presli po drukou postupne jeden vlciak - fena, neskor pribudla fenka bernskeho salasnickeho, ktoreho si neskor vzali znami do rodinneho baraku a posledny prirastok bol dalsi maly vlciak.
kokozt0m4s3 napísal:Zoologicku som mal a to v pravom slova zmysle - leguan, 2 gekony, jasterica, agama, 2 andulky, 2 psy, 2 cincily, 4 ropuchy - vsetko v jednom case naraz
Ale vazne, psy mi presli po drukou postupne jeden vlciak - fena, neskor pribudla fenka bernskeho salasnickeho, ktoreho si neskor vzali znami do rodinneho baraku a posledny prirastok bol dalsi maly vlciak.