kolko stupnov ma vase PC

Pretaktovanie, rady, tipy, screenshoty...
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

DaNiX64 napísal:take iste ako ja s novym chladičom? :o alebo so starym
so starym-povodnym ...momentalne ma v pokoji po cca 4ch hodinach hrania 43stupnov
pato83
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pato83 »

Mna osobne by najviac zaujimalo, aku vypovednu hodnotu maju udaje:
CPU: 42 C
Ziadnu !!!

Pisete sem podaktorí teploty, ale aby ste napisali aj presny typ cpu, dosky, grafiky a pouzitych chladicov, tak to uz nie...... Strcte si to za klobuk, lebo naviac to nema.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ehm, aka je odporucana teplota cpu a hdd u notebookov? :oops:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

jackb napísal:ehm, aka je odporucana teplota cpu a hdd u notebookov? :oops:
A co tak troska specifikovat otazku? Ci cakas univerzalne cislo? :roll:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

t0m4s3 napísal:A co tak troska specifikovat otazku? Ci cakas univerzalne cislo? :roll:
mam Dell Vostro 1000 a chce vediet ci teploty, ktore dosahuju komponenty su v norme, alebo mam zacat uvazovat o kupe podlozky s chladenim
procesor 49°C
1.jadro 50°C
2.jadro 43°C
HDD 47°C
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa satelitik11 »

PeterCA napísal:toto su moje teploty...

nevie mi niekto poveda, co je to AUX? dost ma tam stve ta teplota
ja mam taku istu teplotu .... a nikdy sa to nemeni podla mna je to hlupost mam ASus Ati 3870X2 grafu

EDIT :- poradte mi nejaky chladic na tuto grafiku nech to tak nehuci porazi ma s toho .... dakujeeem

- teraz neviem ci to nieje nahodov vetrak od CPU ... mam intel 8200 2.66ghz .... tak neviem ze by ten tak hucal ? je to origo BOX ku procaku

-/ a este jeden problem mam na skrini dva 12cm vetraky tie chcem mat zapnute ale len cez den ,nech to prefukuje ked mastim hry ale cez noc ked stahujem chcem aby som ich vypol alebo ubral na obratkach ale oni su pripojene rovno na zdroj , takze nemozem ich ovladat cez dosku tak co myslite ako to mam robit, bo kazdy den sa mi nece otvarat skrinu a vytahovat kable od nich /
Prílohy
fff.jpg
Pajtaš
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Pajtaš »

no teploty na mojom starom Compe, na novom teploty neviem..
Intel Celeron 1,7Ghz - 37 C pri takmer 100% zatazi..ale otacky su okolo 3700....vklude ma okolo tych 30-33 C (mozno aj menej, ale vacsinov skoro stale je 30-33 C)
MB co ma dost stve pri klude ma 28-30 ale akonahle zapnem media player alebo daku hru..napr. GTA san andreas ale mafiu...tak teplota skoci aj na 47 C a pri otvorenej bedni je okolo 42 ked hram dake hry..alebo daco robim programami ktore vyzaduju celkom ok HW...
ale tak ma to stve ked hram hry tak teplota 47 a stalo sami ked som mal bednu zatvorenu ze uz teplota bola aj 54 C...co je dost vela si myslim pri chipsete P4X266 a pri 1GB ram a CPU 1,7Ghz...
VGA : nejdem radesj ani vravet lebo ani sam neviem kolko ma..je to GeForce FX5200 128MB..
a je tam pasiv chladic..neviete ako mam znizit teplotu??
_snak3_
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa _snak3_ »

athlon 1600 xp (idle)
Prílohy
cpu teplota.JPG
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

JE TO NORMALNE ?? TA GRAFIKA JE PRILIS TEPLA NEDA SA JEJ POMALY ANI DOTKNUT :) PRI HODINE HRANIA ...GRID ... NA PLNO.... TO IDE NA TYCH 91 AZ 100STUPNOU JE TO NORMALNE ? NEDA SA KUPIT NA TO LEPSI CHLADIC ??? NEJAKY DUAL VETRAK ABO NIECO TAKE
Prílohy
NORMALNE.jpg
pato83
Addict
Addict

satelitik11 napísal:JE TO NORMALNE ?? TA GRAFIKA JE PRILIS TEPLA NEDA SA JEJ POMALY ANI DOTKNUT :) PRI HODINE HRANIA ...GRID ... NA PLNO.... TO IDE NA TYCH 91 AZ 100STUPNOU JE TO NORMALNE ? NEDA SA KUPIT NA TO LEPSI CHLADIC ??? NEJAKY DUAL VETRAK ABO NIECO TAKE
Najprv k tomu tvojmu predchadzajucemu prispevku.
1. Tie 12cm vetraky daj prec a kup si nove. Neviem, co su zac, ale najskor boli uz ku skrinke. Nieco od AC a mas to za rozumnu cenu, relativne tiche a vykonne. Regulacia potom cez nejaky SW.

2. Zistit, co huci v bedni nemoze byt problem. Nainstaluj speedfan a spusti si ho. Otacky na CPU uplne na chvilu stiahni a ked hukot neprestane, alebo len velmi malo, tak je to grafika. Vzhladom na teploty, ake uvadzas je to viac nez realne.

3. Co sa tyka teploty grafiky. Pories poriadne kabelaz v bedni. Zakup nove ventilatory do skrinky. Ta grafika je high-end a tie pecu vzdy. Keby to bolo do tych 80C, tak by som povedal, ze je to ok, ale uz 100C je vela, dle meho nazoru. Ale to si radsej pockaj na niekoho s touto grafou.

EDIT: Teraz pozeram, ze si pridal screen. GPU VRM je teplota napatovych regulatorov a nie jadra grafiky. To mas myslim v pohode na take monstrum :)
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

pato83 napísal:Najprv k tomu tvojmu predchadzajucemu prispevku.
1. Tie 12cm vetraky daj prec a kup si nove. Neviem, co su zac, ale najskor boli uz ku skrinke. Nieco od AC a mas to za rozumnu cenu, relativne tiche a vykonne. Regulacia potom cez nejaky SW.

2. Zistit, co huci v bedni nemoze byt problem. Nainstaluj speedfan a spusti si ho. Otacky na CPU uplne na chvilu stiahni a ked hukot neprestane, alebo len velmi malo, tak je to grafika. Vzhladom na teploty, ake uvadzas je to viac nez realne.

3. Co sa tyka teploty grafiky. Pories poriadne kabelaz v bedni. Zakup nove ventilatory do skrinky. Ta grafika je high-end a tie pecu vzdy. Keby to bolo do tych 80C, tak by som povedal, ze je to ok, ale uz 100C je vela, dle meho nazoru. Ale to si radsej pockaj na niekoho s touto grafou.

EDIT: Teraz pozeram, ze si pridal screen. GPU VRM je teplota napatovych regulatorov a nie jadra grafiky. To mas myslim v pohode na take monstrum :)
DIKES TAKZE KU JEDNOTKE DAM SI PORADIT ... KUPIM SI NOVE VETRAKY TIE SU TAM ORIGINALKY KU SKATULI CO BOLI ..... KU DVOJKE SKUSAL SOM SPEED FAN ZISTIL SOM ZE JE TO GRAFIKA CO TAK HUCI .... A KU TROJKE AKO VRAVIS ASI POCKAM NA NIEKOHO CO JU MA .. DAKUJEM
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Vypni si dpc caps lock, co si uz dementny? :x
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Gangy napísal:Vypni si dpc caps lock, co si uz dementny? :x
ako keby to nebolo jedno hlavne ze mi kazdy na MOJE OTAZKY ODPISUJE
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

satelitik11 napísal:ako keby to nebolo jedno hlavne ze mi kazdy na MOJE OTAZKY ODPISUJE
Nieje to jedno a dokonca sa mi zda ze je to proti pravidlam.

:arrow:
Pravidlo 23:
Skôr ako položíte otázku, použite na fóre vyhľadávanie, pozrite do FAQ a v neposlednom rade použite google.com. Ak ste nič nenašli a idete zakladať tému, tak použite vhodný predmet príspevku, v texte správy sa pokúste stručne opísať problém, píšte spisovne (napr. nepoužívajte X miesto CH, dávajte pozor na y/i, rozlišujte veľké a malé písmená, obrázky vkladajte do prílohy a hlavne používajte interpunkčné znamienka...), prečítajte si návod Ako správne položiť otázku a Ako správne hlásiť chyby.
Everlast_4fun
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Everlast_4fun »

Ja mam momenrtalne teplotu Procaku stalu a nemennu + - 2 stupne az 4. . Mam vodnika novo namontovaneho a je to good
pato83
Addict
Addict

Everlast_4fun napísal:Ja mam momenrtalne teplotu Procaku stalu a nemennu + - 2 stupne az 4. . Mam vodnika novo namontovaneho a je to good
Zostava:
Procak :AMD Phenom 9850 QUADCORE BOX AM2+
Doska: MSI K9A2 PLATINUM
Ram:CORSAIR DDR2 2x2048MB 800MHz TWIN2X C4DHX Tech. 2x
GR.K momentalna: MSI ATI R3870X2-T2D1G-OC PCX
HDD: mam Western Digital 500GB 16MB SATAII WD5001ABYS
Chladenie : ZALMAN RESERATOR XT black

to Everlast_4fun: To je tvoja zostava a mal si to napisat TY. Skoda reci.

to unknown moderator: reportol som ten jeho post, lebo tam nie je nic. Report zrusený a post je tu stale. Ako myslis......
sebci
Star
Star

Príspevok od používateľa sebci »

Celeron D 3,06Ghz taktnuty na 3,56 Ghz

teploty PRED oc. 24°C (Volnobeh :) ) 32°C FULL
teploty PO oc. 26°C (Volnobeh :) ) 33°C FULL

Chladič SKYTHE KATANA II +1x Original 90mm FAN SKYTHE na 950 ot a za nim 1x SYTHE FAN 12CM 800 RPM (Von vypušťa zozadu)

Čo vy na to? :) hlučnosť do 25 db celej zostavy v záťaži
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

8)
Prílohy
65546.JPG
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

moze my grafika TATO zatial v nezatvorenej bedni s kablami ako tak ulozenymi piect na 80°C podla everestu?
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Skolacik napísal:moze my grafika TATO zatial v nezatvorenej bedni s kablami ako tak ulozenymi piect na 80°C podla everestu?
pri zatazeni urcite moze mat aj 80 Stupnov (moja ma pri nic nerobeni 70Stupnou pri full 3D aj 100 Stupnov - 3870X2
Napísať odpoveď