//t0m4s3 - zasekol sa ti caps lock? Najdes ho na lavej strane klavesnice, tak ho nabuduce pouzi
Ako obist FUP?
-
gego
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ako obist FUP?
Chcem vediet ci je nejaka finta ako sa da obijst fup - fair usage police pridelovanie rychlosti providerom v zavyslosti od stiahnutych dat ..
//t0m4s3 - zasekol sa ti caps lock? Najdes ho na lavej strane klavesnice, tak ho nabuduce pouzi
Re: Ako obist FUP?
da sa to... sadnes za net len raz do mesiaca a pozries pocasie na dalsi dengego napísal:Chcem vediet ci je nejaka finta ako sa da obijst fup - fair usage police pridelovanie rychlosti providerom v zavyslosti od stiahnutych dat ..
//t0m4s3 - zasekol sa ti caps lock? Najdes ho na lavej strane klavesnice, tak ho nabuduce pouzi![]()
keby sme tu nad tym mali polemizovat tak by sa to teoreticky dalo ale to by si asi musel byt hacxker naburat sa porviderovi do routera a tam si v admin paneli prenastavit na svoju IP adresu traffic bez FUP ale prakticky pre bezneho cloveka pouzivajuceho net ktoremu bolo pridelene FUP je to zbytocne mrhanie casom lebo yb si musel byt fakt dobry hacker aby si sa tam dostal,sice aj ked dnmes uz existuje mnoho prelamovacov hesiel ktore by si vyuzil pri naburani toho routera a existuje este x milion sposobov ako yb sa to dalo naburta ale poviem ti takto sparvil by si to iba raz ak by ti na to dosli orzluc sa s netom od toho providera ktoreho mas a ja ti zarucujem ze na 99% by tomu tak bolo ze by ti an to dosli a uz by si si ani neskrtol. teda jedina moznost pockat si az ti uplynie dopa uplatnovania FUP na tvoju linku amas po porbleme a potom by som zmenil providera ak by mi to okolnosti dovolovali ak by som chcel tahat proste nonstop alebo velke objemy dat bez uplatnenia FUP.Jediny mne znamy provoder je T-Com ktory k svojim porgramov internetu 4G neprideluje uplatnovanie FUP..takze dal by som si pripadne toho.
fungovalo by mu to mozno par hodin, po nejakom case sa neautorizovane nastavenia obnovujudekarbon napísal:keby sme tu nad tym mali polemizovat tak by sa to teoreticky dalo ale to by si asi musel byt hacxker naburat sa porviderovi do routera a tam si v admin paneli prenastavit na svoju IP adresu traffic bez FUP ale prakticky pre bezneho cloveka pouzivajuceho net ktoremu bolo pridelene FUP je to zbytocne mrhanie casom lebo yb si musel byt fakt dobry hacker aby si sa tam dostal,sice aj ked dnmes uz existuje mnoho prelamovacov hesiel ktore by si vyuzil pri naburani toho routera a existuje este x milion sposobov ako yb sa to dalo naburta ale poviem ti takto sparvil by si to iba raz ak by ti na to dosli orzluc sa s netom od toho providera ktoreho mas a ja ti zarucujem ze na 99% by tomu tak bolo ze by ti an to dosli a uz by si si ani neskrtol. teda jedina moznost pockat si az ti uplynie dopa uplatnovania FUP na tvoju linku amas po porbleme a potom by som zmenil providera ak by mi to okolnosti dovolovali ak by som chcel tahat proste nonstop alebo velke objemy dat bez uplatnenia FUP.Jediny mne znamy provoder je T-Com ktory k svojim porgramov internetu 4G neprideluje uplatnovanie FUP..takze dal by som si pripadne toho.
hovorim na zaklade Antiku ktory to ma takto osetrene, jiz som sa bavil s linuxakom a ten tvrdil ze uz viac krat sa im pokusali naburat routre a menit nastavenia a ze ten system sa do kratkeho casu nastavil do povodneho stavu tak neviem potom...objasni to blizzsiet0m4s3 napísal:Ludia ja normalne davam vypoved v praci, lebo toto co vy tu pisete to je na mna moc, plati hlavne na dekarbona, Sheep ty tiez dalsia perla do zbierky ...
Videli ste vy vobec siet vacsiu ako 50 pocitacov inde ako v skole a na obrazku?
no hej lenze take sa na forum neda napisat tak som z tych nespocet napisal jednu, to je vset0m4s3 napísal:Zakladny fakt > hovoris prilis obecne, sposobov akym moze byt siet realizovana je nespocetne mnozstvo.
inak aku siet nad 50 pocitacov si predstavujes ci som videl? serverovnu? velke inet cafe? siet firemnej budovy? skus tiez konkretizovat
Pozri sa,ja som len vravel to ze co viem co je moj nazor ako by som to riesil ja respektive ako by som o tom rozmyslal ja a troska som to rozobral neviem preco mas somnou poroblem ak sa tio zad ze terbem blbosti tak mi to mozes kludne napisat do ss ale ja blbosti aspon podla mna netrepem dat sa to da co som napisal a za tym si stojim aje este x sposobov ako by sa to mozno daloa le je to zybtocnme som tym svojim prispevkom chcel povedat ze to je zbytocne a podla mna rozumny clovek yb FUP neobchadzal s rizikom rizviazania zmluvy s providerom lebo to sa potom hodnoti ako hruby utok na siet a su za to patricne sankciet0m4s3 napísal:Ludia ja normalne davam vypoved v praci, lebo toto co vy tu pisete to je na mna moc, plati hlavne na dekarbona, Sheep ty tiez dalsia perla do zbierky ...
Videli ste vy vobec siet vacsiu ako 50 pocitacov inde ako v skole a na obrazku?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
dekarbon: Tolko hluposti co si napisal v jednom svojom prispevku som neprecital za tento tyzden na celom fore. Ty haxor ci hacker ci co za cudzie slova si tu zacal vytahovat, videl si ty iny router ako nejaky trapnucky Asus, Ovislink ci D-Link??? Videl si sposob logovania neuspesnych prihlaseni na Ciscu ci MikroTiku, ich spravu a nastavenie??? Prva vec je, ze to heslo neprestrelis ani za pouzitia neviem akych programov a druha vec je, ze by si tam poriadne nevedel ani nic nastavit. Len tak zo zaujimavosti, daj si stranku http://demo.mt.lv/ a tam si vlavo hore klikni a stiani WinBox, spusti ho, adresu zariadenia zadaj demo.mt.lv, login admin a heslo prazdne. Pripojis sa na demo zariadenia postaveneho na MikroTiku a mozes sa hrat. Napisal si, ze je x sposobov ako obist FUP, ty si nam tu uviedol jeden sci-fi, tak sem daj este dalsie co mas v rukave, nehanbi sa a vytiahni to eso, chcem to vediet!!! Inak ako by si obisiel FUP pri DSL od Slovanetu ci Nextry???
heh to je ale tema
.. rovno do kosa .. keby som mal pusteny nejaky keysnitcher, tak nemam problem sa dostat do routera, ci apcka ci co to moj wifi provider ma
.... uz dvakrat tu boli a prihlasovali sa cez moje PC prostrednictvom Winbox .. len co dalej?? shaper konfigurovat neviem, ... mozno dobry pocit ze "hackovania" 
sak normalne sme si to s t0m4s3m vyjasnili co sa ti nepaci?p4ra napísal:dekarbon, Sheep. No do pi*i.Este, prosim vas. Clovek by povedal, ze rano o 03:00 sa bude v praci nudit, ale toto.
pisat to pisal ale aj tak ho neobidehojko napísal:Napisal si, ze je x sposobov ako obist FUP, ty si nam tu uviedol jeden sci-fi, tak sem daj este dalsie co mas v rukave, nehanbi sa a vytiahni to eso, chcem to vediet!!! Inak ako by si obisiel FUP pri DSL od Slovanetu ci Nextry???
hojko beriem vsetko co som povedal spät ked som to videl pochopil som o com si pisal...myslim ze nabuduce si dvakrat rozmyslim kym sem nieco napisem lebo ja sa fakt moc do tohoto nerozumeim uznavam..o takychto nastaveniach nemam ani paru takze radsej som tichohojko napísal:dekarbon: Tolko hluposti co si napisal v jednom svojom prispevku som neprecital za tento tyzden na celom fore. Ty haxor ci hacker ci co za cudzie slova si tu zacal vytahovat, videl si ty iny router ako nejaky trapnucky Asus, Ovislink ci D-Link??? Videl si sposob logovania neuspesnych prihlaseni na Ciscu ci MikroTiku, ich spravu a nastavenie??? Prva vec je, ze to heslo neprestrelis ani za pouzitia neviem akych programov a druha vec je, ze by si tam poriadne nevedel ani nic nastavit. Len tak zo zaujimavosti, daj si stranku http://demo.mt.lv/ a tam si vlavo hore klikni a stiani WinBox, spusti ho, adresu zariadenia zadaj demo.mt.lv, login admin a heslo prazdne. Pripojis sa na demo zariadenia postaveneho na MikroTiku a mozes sa hrat. Napisal si, ze je x sposobov ako obist FUP, ty si nam tu uviedol jeden sci-fi, tak sem daj este dalsie co mas v rukave, nehanbi sa a vytiahni to eso, chcem to vediet!!! Inak ako by si obisiel FUP pri DSL od Slovanetu ci Nextry???