MS v hokeji 2008
ake podmienky? mozes dat niekde link ak to mas z netu?? lebo ja som na nete cital ze jeden z hracov je podozrivy z dopingu , ale aj keby dopoval tak nebude potrestane cele muzstvo..prask napísal:to ste poculi? jeden nemecky hrac nesplnil vsetky podmienky (a aj tak hral) a je mozne ze nemcov diskvalifikuju. uvidime co z toho bude.
ale zatial je to sampionat prekvapeni. fini s normi, my s nemcami, svedi so svajciarmi, a par vykonov muzstiev...
///
a uz som si to nasiel na nete.. som zvedavy ako sa to vyriesi
-
prask
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
teraz to hovorili v studiu.
nemci maju jedneho chalana co hral v kanade - Jason Holand ci jak to hovorili. ale aby hrac mohol hrat za svoju krajinu musi v domacej lige odohrat minimalne 4 sezony. tento dotycny odohral iba 3. za 30 min sa ma o tom rozhodnut. nazhavte prijimace a sledujte
vlastne preto ani za nas nemoze hrat mlady Stastny aj keby mozno chcel.
aby som to doplnil. hrozi im kontumacia zapasov, s finmi a s nami. cize 2 vysledky po 3:0. ale nerobim si velke nadeje... mame nato aj bez tejto kontumacie. zakopnut moze kazdy. ja verim dalej
nemci maju jedneho chalana co hral v kanade - Jason Holand ci jak to hovorili. ale aby hrac mohol hrat za svoju krajinu musi v domacej lige odohrat minimalne 4 sezony. tento dotycny odohral iba 3. za 30 min sa ma o tom rozhodnut. nazhavte prijimace a sledujte
vlastne preto ani za nas nemoze hrat mlady Stastny aj keby mozno chcel.
aby som to doplnil. hrozi im kontumacia zapasov, s finmi a s nami. cize 2 vysledky po 3:0. ale nerobim si velke nadeje... mame nato aj bez tejto kontumacie. zakopnut moze kazdy. ja verim dalej
100000% pravda ! Presne toto neznasam na tych nasich "fanusikoch." Najlepsie to bolo vidiet v roku, ked sme boli majstri...predtym bola tusim olympiada, kde nasi uplne prepadli a vsade sa ozyvalo ze akych mamae hroznych hokejistov(na letisku ich ani nikto necakal), ze nas caka zapas v skupine W s Pobrezim slonoviny....a zrazu ked vyhrali MS tak ich vsetci ospevovaliMartin44 napísal:Takymto pristupom potom vidiet aky je slovensky fanusik.... Dari sa- fandi...
nedari sa - pi*uje na muzstvo
Pozrite sa na take Derby Country v Anglickej lige... je myslim posledne a maju pomaly vypredane stadiony... TO SU FANUSIKOVIA....
Ludia co pi*uju na svojich su chudaci !!!
To iste je teraz, ja sice hokej velmi nesledujem ale nikdy by som si nedovolil povedat, ze su smejdi a nevedia hrat hokej.
//a celkovo MS nemam velmi rad, lebo vacsinou je to len o tom, ze dany stat musi mat stastie na to, aby timy jeho najlepsich hracov vypadli v NHL este pred MS, skutocnu vypovednu hodnotu o kvalite muzstiev poskytuje az zimna olympiada.
-
Steven666
King
- Kontaktovať používateľa:
no lolSilmer napísal:http://hokej.pravda.sk/nemecku-hrozi-ko ... ms2008_p28
no.. takych "fanuskov" je vacsina slovenskeho pubilka.. sak po tej prehre s GER mi polovicka skoly nadavala ze chodim v slovenskom drese do skolyTakymto pristupom potom vidiet aky je slovensky fanusik.... Dari sa- fandi... nedari sa - pi*uje na muzstvo
Mňa zatiaľ prekvapuje výsledok Švédsko - Švajčiarsko. 52 minúta a Švajčiari vyhrávajú 1:3.
K tomu Nemecku: Bude to ešte zaujímavé. Ale ak vyhráme kontumačne, po 2 zápasoch budeme v skupine prvý, keďže Fíni remizovali s Nórskom v riadnom hracom čase 2:2. Takže keby sme s Fínmi dnes vyhrali, tak sme prví v skupine. Možno práve táto situácia s Nemeckom konečne našich chalanov nakopne a zabojujú o prvé miesto.
K tomu Nemecku: Bude to ešte zaujímavé. Ale ak vyhráme kontumačne, po 2 zápasoch budeme v skupine prvý, keďže Fíni remizovali s Nórskom v riadnom hracom čase 2:2. Takže keby sme s Fínmi dnes vyhrali, tak sme prví v skupine. Možno práve táto situácia s Nemeckom konečne našich chalanov nakopne a zabojujú o prvé miesto.