asi takLordHaart napísal:jaj.. ale tak nam to uz v pripade kontumacie moze byt sumafuk
MS v hokeji 2008
ani by som nepovedal, svajciari su lepsi ako kedysi. Myslim, ze zasluzene zvitazili.MaSterS napísal:ŠVÉDSKO:ŠVAJČIARSKO
2:4![]()
-dalsie prekvapenie na MS...
a co sa tyka nemecka, to este nie je iste...moc sa na to nespoliehajme. a co z toho ze budeme mat 3 body za ten zapas, ked aj tak sme hrali katastrofalne. a aj tak prehrame v E ci F skupine.
btw. 0:1 finsko nam dnes nalozi. a co sa tyka toho nemca, tipujem, ze bude akurat diskvalifikovany a nebude zapas kontumovany.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tak zatial nas Peto podrzal tak ako sa patriElement napísal:krasne povedane k+, no jo aj ja dufam dufam ze nemci nezavahaju nemaju nato dovod a fini su dost zmatkovia, a tešim sa ze budaj chyta, lašaka uz nemam rad uz nema ziadnu formu, vsetci ho maju radi akruat preto ze s nim sme vyhrali ms 2002, tie casy sa uz pominuli ako aj jeho forma, ešte aj ho ludia ho poznaju preto ze je najznamejši.. avšak najlepši nie!
-
t0m4s3
Admin
Kollar do pi*i co tento clovek robi na MS? Takeho ko*ot som v nasom time uz dlho nevidel. Nehra ani hovno a aspon ked ma pomaly 2metere a 100kg tak nech sa aspon zraza a nie pada na rit ako primabalerina. A taky najazd ako isiel teraz by som spravil jednou rukou a so zatvorenymi ocami. Grrrrr tak ma irituje az hroza
jak toto nemohlo moze hrat centra prveho utoku? Mozno tak u sledgehokejistov by si pinkol.
-
t0m4s3
Admin
. http://www.stv.sk/live/?2Shamway napísal:Ludia kde sa to da pozerat na nete?
BTW 2 1 je to lepsie jak som predpokaldal
edit: konecne Kollar predveidol to co ma hrat ked uz nevie nic vymysliet ... naramplovat Fina na mantinel