Internet-ktory sa teraz oplati?
-
Dante3000rpm
Medium Star
Internet-ktory sa teraz oplati?
Uz sa mi pomaly konci doba viazanosti netu ktory mam od tcomu,ale neviem ci nemam pouvazovat nad kupou od ineho providera. Nevyznam sa v nich a preto potrebujem poradit,co mi vadilo na t come bolo ze ked som za dva dni stiahol cca 10 gb tak mi na treti den znizili rychlost(tusim to je fup-fair use policy),potreboval by som net s ktorym by som mohol stahovat nonstop ci uz klasicky alebo p2p a cena by mala byt do 1000 sk a mal by mat aj dobry ping.Za odpoved dakujem
ma napadlo este co hovorite napr na nextra alebo magio s telkou?
ma napadlo este co hovorite napr na nextra alebo magio s telkou?
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Dante3000rpm
Medium Star
Ak sa nemylim tak T-Com neuplatnuje ako jediny na Slovensku FUP, okrem statom dotovaneho kde je zakazane pouzivat P2P, ale pocul som ze jeden program od Tcomu ma fup, tak neviem. Ja stiahnem 40GB mesacne a ani raz som nemal spomaleny net, ale tak je rozdiel 10GB za 2 dni ako 40GB za 30 dni. 
CItacia z t-com:
Fibernet ma tiez fup, ale nespecifikovane. Fakt jedine T-com nema.
CItacia z t-com:
Kód: Vybrať všetko
Využívate Fair Use Policy(FUP)?
Áno, zásady korektného používania služby – (Fair Using Policy) boli stanovené spoločnosťou Slovak Telekom v záujme dosiahnutia rovnakej kvality a dostupnosti služby Vysokorýchlostný internet pre všetkých účastníkov a sú uplatňované len pri službe Internet Maxi Študent, kde sú aplikácie využívajúce P2P prenos schopne pracovať len v čase od 23:00 – 07:00 a v tomto čase sa bude aj obmedzovať ich rýchlosť na 16Kbit/s. Všetky ostatné aplikácie nevyužívajúce P2P prenos budú pracovať plne korektne počas celého dna a nebude im ani obmedzovaná rýchlosť v čase od 23:00 do 07:00.-
Dante3000rpm
Medium Star
Dalsia moznost, ktora stoji za uvahu v blizkom okoli mesta - vytiahnut fibernet cez kvalitny 5GHz spoj. Keby som nebyval priamo v meste, kde si mozem dat Chello alebo Fibernet, riesil by som to prave takto. Moznost cislo 2 je ADSL od T-Com, pokial je dostupne. Miestny WISP len na poslednom mieste, ak si to naozaj uz neviem riesit po vlastnej linke (totalne odlahla oblast a najblizsi kablovy Internet desiatky km daleko).