Razer Krait 1600dpi-kupit?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Zakon o ochrane spotrebitela c. 372/1990 Zb. o priestupkoch v zneni neskorsich predpisov...:
§ 23
Priestupky
(1) Priestupku sa dopustí ten, kto poškodí práva spotrebiteľa, tým, že poruší tento zákon alebo osobitné predpisy na ochranu spotrebiteľa.26)
(2) Za priestupok podľa odseku 1 možno uložiť pokutu do 10 000 Sk.
(3) Na priestupky a ich prejednávanie sa vzťahuje všeobecný predpis o priestupkoch.27)
(4) Výnosy pokút uložených za priestupky obcou sú príjmom rozpočtu obce.

§ 24
Sankcie
(1) Za porušenie povinností ustanovených týmto zákonom alebo právnymi aktmi Európskych spoločenstiev v oblasti ochrany spotrebiteľa28) uloží orgán dozoru výrobcovi, predávajúcemu, dovozcovi alebo dodávateľovi alebo osobe uvedenej v § 26 pokutu do 2 000 000 Sk; za opakované porušenie povinnosti počas 12 mesiacov uloží pokutu do 5 000 000 Sk.
(2) Orgán dozoru uloží výrobcovi, predávajúcemu, dovozcovi, dodávateľovi alebo osobe uvedenej v § 26, ktorá vyrobila, predala, doviezla alebo dodala výrobok, ktorého vada spôsobila ujmu na živote alebo zdraví, pokutu do 10 000 000 Sk. Rovnakú pokutu uloží tomu, kto takú ujmu spôsobil vadným poskytnutím služby. Pokutu nemožno uložiť osobe, ktorá preukáže, že ujme nemohla zabrániť ani pri vynaložení všetkého úsilia, ktoré od nej bolo možné požadovať.

Do prilohy ti davam zakon aj info o uplateni reklamacie. Najlepsie by vsak bolo vyzuzit poradenstvo, ktore poskytuje SOI: http://www.soi.sk/index.php?show=9
Prílohy
pack.zip
(132.15 KiB) 40 stiahnutí
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

dik hojko ako vidim paragrafy ti idu :P uz som tam aj napisal som zvedavy cim ma zajtra odbiju a potom im tam zavolam a budu mat po prdely...
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

D34Dlife napísal:ja mam A4tech X7 a som s nou nadmieru spokojny 8)

Kód: Vybrať všetko

http://klavesnice-a-mysi.alza.sk/opticka-mys-a4tech-x750-cerna-d63178.htm
Si prinosom to tejto temy :roll: skus mozno tu
Filipito napísal:no takze ja by som razera nikdy nekupoval ked uz tak Logitech,Micosoft, A4 tech.....
Tie prve dve mysky co si spomenul by som vylucil, A4tech nema konkurenciu :smt064
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Retne: Musim sa zastat A4tech, pretoze v testoch tusim na nejakom ceskom webe ju ohodnotili najlepsie z hladiska cena/vykon ako vhodnu mysku pre hraca.
Lord ANAKIN
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

ja sa jej musim zastat tiez lebo mam X718F ... a nedam na tu mysku dopustit... tosku si na nu ruka musela zvykat po prechode s väcsej IE 4 ale teraz by som ju nemenil :oops:
Napísať odpoveď