Uz ma vobec nepritahuju ine baby neviem sa zabavat nic proste bez nej som strateny.
Zalubil som sa
Zalubil som sa
Ahoj, mam 18 rokov a celkom problem. Pred 3tyzdnami som na opekacke spoznal 17rocnu slecnu ktora sa mi velmi zapacila. Odvtedy som sa s nou stretol uz na niekolkatich akciach a zakazdym sa mi venovala myslim ze celkom dost. Pisem si s nou kazdy den, a som sa rozhodol ze jej napisem co k nej citim. Tak som jej napisal ze je mi s nou fajn ze by som ju chcel lepsie spoznat ....... a odpisala mi ze som velmi zlaty chlapec ze somnou urcite rada poide na prechadzku sa porospravat ale ze ma frajera
(ja som o nom vedel) No a odvtedy som s nou nebol ale stale na nu myslim
Uz ma vobec nepritahuju ine baby neviem sa zabavat nic proste bez nej som strateny.
Chodil som kazdy piatok sobotu von a blbosti s partiou ale teras ma to vobec nelaka stale mi chodi po hlave ona. A neviem ci sa mam o nu snazit alebo na to kaslat a dufat ze ma to prejde. Ale co ma na tom serie je ze mam pocit ze aj z jej strany je tam naklonnost. tak pls poradte co mam robyt.
-
mikkimikki
Medium Professional
viem ze toto ti asi moc momentalne nepomoze a je to aj trosku ot, a bolo to tu uz spominane x krat ale:
Napisal si:
- taketo veci sa riesia z oci do oci nie cez sms a icq
(INTERNET NAS RAZ VSETKYCH ZNICI
)
Napisal si:
Kód: Vybrať všetko
...a som sa rozhodol ze jej napisem co k nej citim...(INTERNET NAS RAZ VSETKYCH ZNICI
-
midnight_man
Guru
-
mikkimikki
Medium Professional
tak to je blbe.. zober si na schodzku pero a papier a mozes jej to pisatsendrej napísal:ja ne rospravanie z oci do oci moc niesom
nic sa ti nestane..riskni to a holku mozno zbalis, alebo nie
..inac bola by sranda, keby tu niekto radil chalanovi ako zbalit zadane dievca a pritom by to bola jeho frajerka =D
/vylial by si si srdce..ze na nu stale myslis a nemozes ju dostat z hlavy
-
mikkimikki
Medium Professional
To sendrej : Podla mna to neries.. To, ze je k Tebe mila nemusi znamenat, ze hned by aj nieco chcela riesit
A navyse ked Ti priamo povedala ze ma frajera, tak ani by som necakal, ze sa ho chysta opustit a pre Teba by to bolo zbytocne trapenie.. Ale ked je k Tebe mila tak ako kamaratku ju odpisat nemusis (teraz mi asi das po hlave
)
ty sa vies rozpravat so zenami ? nevies nic... to neni vylievanie citov ale riesenie tvojho tzv problemu.., podla mna momentalne niesi zalubeny ale poblazneny..city sa vylievaju az ked su nejake, teraz podla mna nesu skoro ziadne.. nechcem ta zatracovat ale je to cisto moj nazor
nemusis snim suhlasit
[som pesimista v oblasti lasky] peace..
ad:
asi ked ma frajera tak naco to riesis? bud si pozries quark net alebo to nechas tak.. naco to tu vypisujes..je tu tona takychto tem, stacilo pripisat do nejakej..
nabuduce budes vediet 
ad:
asi ked ma frajera tak naco to riesis? bud si pozries quark net alebo to nechas tak.. naco to tu vypisujes..je tu tona takychto tem, stacilo pripisat do nejakej..
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Možnosť č.1: Budeš jej dobrý kamarát a ak jej láska nebude trvať večne (čo je v 18 málo pravdepodobné) a rozíde sa s chalanom, tak z priateľstva sa môžeš pokúsiť presunúť do oblasti chodenia spolu.
Možnosť č.2: Budeš sa jej vyhýbať, pokúsiš sa na ňu zabudnúť, lebo momentálne je stredobodom tvojej pozornosti, ale pravdepodobne to je len ilúzia.
Najmä sa snaž chodiť aj von, s kamarátmi a venovať sa záujmom, aké si mal pred tým, lebo keď budeš myslieť stále na ňu, tak ti to nepomôže.
Možnosť č.2: Budeš sa jej vyhýbať, pokúsiš sa na ňu zabudnúť, lebo momentálne je stredobodom tvojej pozornosti, ale pravdepodobne to je len ilúzia.
Najmä sa snaž chodiť aj von, s kamarátmi a venovať sa záujmom, aké si mal pred tým, lebo keď budeš myslieť stále na ňu, tak ti to nepomôže.
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Toto je problém nastupujúcej generácie. Vychovaní pri televízii, počítači, hrách atď... To pravé čaro, prvých lások, hnevania tej, ktorá sa nám páči, pomoc s taškou cestou do školy, či vybehnutie niekam kdesi von na prechádzku, či povystrájanie s partiou večer, výlety do hôr... Kde sa to podelo? Teraz sa láska vyznáva cez pokec, ICQ alebo smsky. Vďaka takému niečomu tu vznikajú aj témy ktoré si založil aj ty. Zamysli sa nad tým. Počítač je nástroj na uľahčenie života, komunikáciu, hry. Ale nie na uzatváranie vzťahov, hľadanie si "frajerky", kto si myslí opak, jeho problém.
Radšej pôjdem na diskotéku, alebo večer von z partiou a pokúšať sa o dievča, pričom sa dostanem do X trapasov, ako by som mal písať vyslovené nezmysly na pokeci. Na čo raz bude niekedy spomínať radšej? Na to ako som s kamarátmi naháňal dievčatá, alebo na to ako som hnil pred počítačom a tlačil kaleráby do hlavy neznámej dievčine kdesi bohviekde a mnohokrát bez fotografie. Počítač a technika sú dobré veci, ale nikdy nedokážu nahradiť priamy kontakt, to čaro zo spoznávania, to čaro z tej nesmelosti ktorá je vo väčšine z nás. Asi toľko k tejto téme.
Radšej pôjdem na diskotéku, alebo večer von z partiou a pokúšať sa o dievča, pričom sa dostanem do X trapasov, ako by som mal písať vyslovené nezmysly na pokeci. Na čo raz bude niekedy spomínať radšej? Na to ako som s kamarátmi naháňal dievčatá, alebo na to ako som hnil pred počítačom a tlačil kaleráby do hlavy neznámej dievčine kdesi bohviekde a mnohokrát bez fotografie. Počítač a technika sú dobré veci, ale nikdy nedokážu nahradiť priamy kontakt, to čaro zo spoznávania, to čaro z tej nesmelosti ktorá je vo väčšine z nás. Asi toľko k tejto téme.