Torrenty | Torrent | uTorrent | bitTorrent | p2p sharing
-
cislo5
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
no tak ten 5 megovi je novy ten je tam len nedavno inak aj ja som bol v liste na to som hrdy na poprednych miestach
a uz ked sme u toho nahodou neviete preco mi nechce tahat torrenty z notbooku ale len pocitaca nastavenia su rovnake ? a aj kamarat sa pokusal stahovat cez moj nick a nechce mu to tahat len ho to stale connectuje
a uz ked sme u toho nahodou neviete preco mi nechce tahat torrenty z notbooku ale len pocitaca nastavenia su rovnake ? a aj kamarat sa pokusal stahovat cez moj nick a nechce mu to tahat len ho to stale connectuje
-
hojko
Site Admin
sulo34: Hlavne Raid 1, co??? Tento clanok si prosim ta precitaj. A tu este nieco o Raidoch.
-
Šu-Do
Redeemer
to ratio ze maju napriklad aj pod 0.5 za co je automaticky ban do 3 dni... maju ho iba VIP, teda co som si vsimol.. pretoze su proti autobanu imunny.. stiahnutych 500gb a uploadnutych 30gb.. normal user ma hned ban
minimalne ratio je tam 0.6-0.8.. neviem presne.. cize ja byt tebou a ked si na mensej alebo takej hodnote, okamzite si ho vyrovnam.. pretoze ban nedava mod alebo admin ale to sa robi automaticky
minimalne ratio je tam 0.6-0.8.. neviem presne.. cize ja byt tebou a ked si na mensej alebo takej hodnote, okamzite si ho vyrovnam.. pretoze ban nedava mod alebo admin ale to sa robi automaticky
mne antik najviac na torrentoch pustil 3,2MB/s a to mam internu IP a co sa tyka tych TOP rebrickov, tak tam as pocita stiahnute data/doba registracie, cize to nieje realna rychlost stahovania, ale kvazi spriemerovanie stiahnutych dat na stahovanie 24/7, to potvrdzuje aj toho s >5MB/s kedze bol regnuty strasne kratko
-
GIGABYTE
King
Zdravím, chcem sa spýtať... Sťahujem cez uTorrent 1.7.7, ale neseeduje to na tracker... Neviem prečo. Na free tracker seeduje hneď pri sťahovaní. Ale na megatorrent tracker to nechce seedovať a momentálne nemôžem sťahovať pretože som sťiahol 500mb a mám 0.00 ratio, pretože mi to neseeduje
Neviete niekto čo s tým ?
betjunkie.org
ja pouzivam tuto stranku na najdenie torrentov.najde skoro vsetko a da sa vybrat odkial to potom stiahnem
www.betjunkie.org
www.betjunkie.org
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Ak tam už nemáš seederov, máš myslím smolu. Skús počkať či sa niekto neobjaví.. ak nie jednoducho torrent nedosťahuješ. Ja som raz takto skončil na 98 %mARILYN mANSON napísal:prepacte ak tato tema tu uz bola ale potrebujem pomoc stahujem hru cez utorrent a mam 79% a prestalo mi to stahovat lebo to nemam od koho tahat a neviem co teras nechcem to vymazaqt lebo to stahovalo dost dlho a ta hra je moc dobra vedeli by ste mi poradit lebo je som lama a neviem co dalej.
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
http://www.pis.sk/portal/?c=12&id=2160mARILYN mANSON napísal:vedel by si mi strucne povedat co je to rss a ci bi sa ti pomocou tihi nedalo viriesit