Jimmy napísal:Feťáci, robia zle sami sebe, keď si odmyslíme ten pár hodinový efekt po "užití".....no s tou lebkou, to je fakt (minimálne) debilita
skor vynaliezavost.... Keby bolo vsetko co sa ludom nezda byt "nedebilne" tak dnes zijeme v dobe kamennej... Zivot je zmena... Vynaliezavost nema hranic... A chlapcom by som kludne potriasol rukou... Mne to nepride ani debilne ani nezmyselne a ani to neodsudzujem...
lekoklatik napísal:skor vynaliezavost.... Keby bolo vsetko co sa ludom nezda byt "nedebilne" tak dnes zijeme v dobe kamennej... Zivot je zmena... Vynaliezavost nema hranic... A chlapcom by som kludne potriasol rukou... Mne to nepride ani debilne ani nezmyselne a ani to neodsudzujem...
Aj ja by som im potriasol rukou, potom by som im dal lopaty a nech aspon rok robia hrobarov
Jimmy napísal:Feťáci, robia zle sami sebe, keď si odmyslíme ten pár hodinový efekt po "užití"...
Neviem, poznáš veľa ľudí, ktorí fetujú ganju ?
K článku: Nechápem zmysel tohto činu, poškodenie rakvy + lebka zosnulého... keďže nič z toho zrejme nebolo nevyhnutné, napadá ma len primitivizmus (ten sa ale dnes dá rozvíjať na príliš veľa spôsobov, takže pozastavovanie sa nad tým je čoraz kratšie, zbytočnejšie...)...
P41NK1LL3R napísal:Neviem, poznáš veľa ľudí, ktorí fetujú ganju ?
K článku: Nechápem zmysel tohto činu, poškodenie rakvy + lebka zosnulého... keďže nič z toho zrejme nebolo nevyhnutné, napadá ma len primitivizmus (ten sa ale dnes dá rozvíjať na príliš veľa spôsobov, takže pozastavovanie sa nad tým je čoraz kratšie, zbytočnejšie...)...
Poznam ich dost (10+), ale nechapem preco s pytas.....na tu lebku mam podobny nazor
ale akoze urcite v tom bolo neco psychicke mysleli si ze ked budu hulit cez lebku tak sa dostanu v case a budu mat haluze..mozno uz aj skusali hulit kostnu dren uz neakeho mrtveho..to vsetko pre haluze..