kolko stupnov ma vase PC
-
jjj
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
mno vodnik je daco uplne ine ako normalny chladic s vetrakom ... zavitaj na nejake forum kde maju vodnikovmystique napísal:2 jjj
pls kolko pocitas s tou 1700 prime? 10 min?? real tak je 1400 aj nejake drobne...tak netoc haluzky a ze full load 35 stupnov.. nedaj sa vysmiat...
mam to iste jadro a bezal som na 2300 pol hodiny oc asi o 500Mhz pri teplote =vonku -10 a pri full loade som mal 49 a cely case bol obnazeny...
ta 1700 ma defaul 1433 .. ale ma odomknuty multiplikator hore aj dole tj mozem fracat od 7x fsb ..... 12.5xfsb 13x mi nepodpruje bios na doske
teraz je na 160*12.5 tak si to zrataj ... v pondelok nahodim fotos aj vodnika aj celeho kompu
JUIHB0251XPMW juihb pre lamy vysvetlim ze je to throughbred jadro 0.13 a defaul ma 1.60V ... niektore dobre kusky idu pretocit aj na 2400 mhz
jedna otazocka... kde je ten screen?? a este mi povedz napatie na akom to prevazdkujes.. nech sa pobavim...jjj napísal: mno vodnik je daco uplne ine ako normalny chladic s vetrakom ... zavitaj na nejake forum kde maju vodnikov![]()
ta 1700 ma defaul 1433 .. ale ma odomknuty multiplikator hore aj dole tj mozem fracat od 7x fsb ..... 12.5xfsb 13x mi nepodpruje bios na doske![]()
teraz je na 160*12.5 tak si to zrataj ... v pondelok nahodim fotos aj vodnika aj celeho kompu![]()
AXDA1700DUT3C
JUIHB0251XPMW juihb pre lamy vysvetlim ze je to throughbred jadro 0.13 a defaul ma 1.60V ... niektore dobre kusky idu pretocit aj na 2400 mhz
-
t0m4s3
Admin
4 jjj raz a navzdy
1) chvalit sa chod nekam inam, na ocguru a pctuningu by po tebe pes nestekol takze tam asi nie
2) ked sa niecim chvalis tak nejake dokazy [konkretne chcem vidiet screen kde bude CPU-Z, teploty v speedfane a pusteny PRIME], pretoze uz mesiac mas mat neviemakynaslapany komp a zatial nemas ani pos*atu A64
3) otazka na telo, ze co sledujes tym cachrovanim so starymi vecami v bazare ked ides kupovat supis pupis komp?
4) priamo k tvojmu skvelemu vodniku: kolko mas napatie? nepredpokladam ze ides na menej ako 1.7V a to s nechladenou vodou v tomto rocnom obodobi mozes snivat o 35stupnov load
dufam ze si pochopil co tymto sledujem
1) chvalit sa chod nekam inam, na ocguru a pctuningu by po tebe pes nestekol takze tam asi nie
2) ked sa niecim chvalis tak nejake dokazy [konkretne chcem vidiet screen kde bude CPU-Z, teploty v speedfane a pusteny PRIME], pretoze uz mesiac mas mat neviemakynaslapany komp a zatial nemas ani pos*atu A64
3) otazka na telo, ze co sledujes tym cachrovanim so starymi vecami v bazare ked ides kupovat supis pupis komp?
4) priamo k tvojmu skvelemu vodniku: kolko mas napatie? nepredpokladam ze ides na menej ako 1.7V a to s nechladenou vodou v tomto rocnom obodobi mozes snivat o 35stupnov load
on myslel 35 load v case...t0m4s3 napísal:4 jjj raz a navzdy
-
uplink
VIP
trosku odboc od temy.
Thermaltake Big Water
pre procesory Intel P4 socket 775, P4, a AMD K8, AMD K7
Intel Pentium 4 3.0GHz 800MHz BOX Prescott LGA775
na doske ASUS ASUS P5P800.
Ked tam bolo boxovane chladenie [bez OC] davalo to tak 55-60 v kludovom stadiu] a ked sme celi daco hrat [Silen Hunter 3] tak to kapanek zamrzlo
.
S chladenim kvapalinou to pri viachodinovom hrani a 1/3 vykone [chladiaceho systemu] Thermaltake Big Water dalo max teplotu 36-38 stupnov. Kamos spominal 35 ale dam +1+3 stupne
.
OC este nebolo odskusane. Ale mozem na to mrknut
.
Thermaltake Big Water
pre procesory Intel P4 socket 775, P4, a AMD K8, AMD K7
Intel Pentium 4 3.0GHz 800MHz BOX Prescott LGA775
na doske ASUS ASUS P5P800.
Ked tam bolo boxovane chladenie [bez OC] davalo to tak 55-60 v kludovom stadiu] a ked sme celi daco hrat [Silen Hunter 3] tak to kapanek zamrzlo
S chladenim kvapalinou to pri viachodinovom hrani a 1/3 vykone [chladiaceho systemu] Thermaltake Big Water dalo max teplotu 36-38 stupnov. Kamos spominal 35 ale dam +1+3 stupne
OC este nebolo odskusane. Ale mozem na to mrknut
-
jjj
Guru wannabe
JJ TT big water je celkom v pohode chladenie az na na to mizerne 120L/h cerpadlo a tenucke hadicky ... ale TT cpu wb je dost dobry aj ten radiator je celkom cool
add tych 35 som mal pred 4 dnami ked bolo vonku skaredo a prislo velke ochladenie teraz mam 42 stupnov a som max spokojny .... fotos nahodim v pondelok aj z biosu aj z vodnika ..kompletku
add tych 35 som mal pred 4 dnami ked bolo vonku skaredo a prislo velke ochladenie teraz mam 42 stupnov a som max spokojny .... fotos nahodim v pondelok aj z biosu aj z vodnika ..kompletku