no raz ked som hral atomic bombermana tak to bolo asi 10 hodin hehe s toho som aj grcal a brutalna migrena a cca pred rokom ked fical este server na RED FACTION mozno poznate tak sto som hral asi 14 hodin vkuse na sieti (to sme kupily novy net a celkom dobri ping a jedno s druhym zle pocasie a tak proste zapol som to o dakej 9 a vypinal druhy den rano)
no ja sedim za PC kazdy den relaticne dlho,ale to tak ze pocuvam hudbu popritom si citam,alebo sa ucim,sem tam checknem hojka alebo parkour.forum,popijam nejaky nealko napoj,sem tam odpisem na icq.kazdy den takto zabijem asi tak 4-6 hodin.cez vikend trocha asi tak 3-4 za den
joj aku temu som nasiel...
takze co si pamatam tak s kamosom sme raz hrali asi 8 hodin v kuse volake nfs uz presne neviem ktore to bolo... ale ina kteraz pri nete, pozerani filmov a obcas neico zahram tak cez volne dni od tej 10 rano do volakej 12 az 2 v noci ked nejdem von co je 14 az 16 hodin no ale potom
za cias ked som potiahol smenu "trochu" dlhsie v PC herni, to bolo cez 20 hodin. Extremy ze nebudem spat som neskusal, viem ze uz tych 20 hodin je ohubu. A aj ked som kvoli nejakej hre siel spat az o desiatej rano, tak som sa vyspal na 5-8 hodin - len to uz nie je ono
2 dni a to som sa pokusal o rekord ako najrychlejsie sa da prejst Carbon odpoved : 37 Hod 25 min 11s na sekudny presne cas zacina zapnutim hry a konci ulozenim kariery .... Samozrejme polovica si bude mysliet ze som si to vymyslel ale nie naozaj a hral som to este s jednym kamosom a vypili sme pri tom dost kávy
teraz som mal 4 dni volna tak sme si urobili lan party od compu som bol zatial na ccca 10 hod spat a este dalsie 4 hodky co som bol dvakrat doma v sprche a pre niaku potravu..inak najdlhsie bez prestavky od cca 16,00 do niakej 7,00 co je tak 13 hod
ked som bol malý a chodil som na LANParty tak aj celé dva dni... ale kedže som veľký tak max. už len 2 hod lepšie sedieť pri ženskej alebo ona na mne, ako ja pri PC
neo250 napísal:ked som bol malý a chodil som na LANParty tak aj celé dva dni... ale kedže som veľký tak max. už len 2 hod lepšie sedieť pri ženskej alebo ona na mne, ako ja pri PC
co tak to skombinovat?
ja ako vacsina v mladom veku som sedaval dlho +5 hodin