Bootskin
Bootskin
Zdravim. Stiahol som si zo stránky http://www.wincustomize.com BOOTSKIN a neviem ako ho mam nainstalovat alebo nakopírovat.pls poradte 
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
presne tak.. na tie skiny potrebujes bootskin program..
nainstalujes ho a potom jednoducho 2x kliknes na ten skin a on sa nahodi do toho programu.. potom si ho uz len nahodis.. uz som ich skusal niekolko.. vsetky funguju.. no odporucam ti dat skin tmavsi pretoze svetle skiny ti idu vytrhnut oci z hlavy.. pretoze pri nacitavani winu je 640*480 a 60Hz..
nainstalujes ho a potom jednoducho 2x kliknes na ten skin a on sa nahodi do toho programu.. potom si ho uz len nahodis.. uz som ich skusal niekolko.. vsetky funguju.. no odporucam ti dat skin tmavsi pretoze svetle skiny ti idu vytrhnut oci z hlavy.. pretoze pri nacitavani winu je 640*480 a 60Hz..
-
JanikEskimacik
Amateur
Nevie mi niekto poradit, skusal som cez tento program Bootskin nahodit novy bootscreen, pri PC starte mi ho zobrazi spravne, ale potom mi nenabehne Win. Skusal som verzie 1.05a, 1.03 a 1.02, ale zakazdym je to to iste - krasny bootscreen a potom iba tmava obrazovka, a zamrznuty komp, musim dat poslednu dobru konfiguraciu
. Neviete mi niekto poradit, co by to mohlo sposobovat, ze pri pouziti tohoto programu Win nenabehne? Pouzivam Windows XP professional, SP3. Vdaka za tipy.