dolezite zapol som pocitac a huci ako na vybuchnutie
dolezite zapol som pocitac a huci ako na vybuchnutie
prosim poradte rychlo lebp to zachvilu buchne
-
SlivkaDesign
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
zachariasko
Star
uz mu to asi vybuchlo

btw: k teme... nech by ti hucal akokolvek - vybuchut v pocitaci veru nema co
resp. jedine tak CD/DVD v mechanike - ale to sa neda povazovat za vybuch....
btw: k teme... nech by ti hucal akokolvek - vybuchut v pocitaci veru nema co
ty si co vymyslas... ked ti odide chladic tak sa ti max. zavari cpu/gpu - teplota sposoby tak roztecenie plastov a dym - nema to ziadny zvuk... vo vacsine pripadov dokonca BIOS aktivuje nuteny shutdown...SlivkaDesign napísal:no to ste ešte nezažili ked Vám chadič porazilo za jazdy ... to rachne
-
SlivkaDesign
Light Star
Ventilator na zdroji
Pravdepodobne ti huci ventilator na zdroji, co je bezne, hlavne ak je to lacnejsi zdroj, davaju tam dost shitne ventilatory, rychlo sa vyderu loziska, pripadne sa do nich dostane prach. Doporucujem vymenit, asi tam mas klasicky 8cm ventilator, ktory stoji cca 120,- Sk. Ked ti prestane ist, prehreje sa zdroj, zvykne potom zhoriet a prepetie ti moze odpalit MB, HDD a ine veci, tak necakaj a vymen to.mike1332 napísal:no som spat vybuchol pc vazne zacal horiet![]()
ale ne no huci mi tam vzadu pri zdroji ventilator
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
Re: Ventilator na zdroji
ked sa prehreje zdroj moze dojst ku prepetiu ?Ramirez napísal:Pravdepodobne ti huci ventilator na zdroji, co je bezne, hlavne ak je to lacnejsi zdroj, davaju tam dost shitne ventilatory, rychlo sa vyderu loziska, pripadne sa do nich dostane prach. Doporucujem vymenit, asi tam mas klasicky 8cm ventilator, ktory stoji cca 120,- Sk. Ked ti prestane ist, prehreje sa zdroj, zvykne potom zhoriet a prepetie ti moze odpalit MB, HDD a ine veci, tak necakaj a vymen to.
Re: Ventilator na zdroji
Ano moze, ak ti vplyvom toho prehriatia streli kondenzator, pripadne ina suciastka, tak moze dojst napr. ku skratu, prepetiu a pod. a zvykne to zo sebou zobrat aj ine komponenty PCcka.fruxo napísal:ked sa prehreje zdroj moze dojst ku prepetiu ?