Caute nemozem nastavit typ pripojenia pri zapojenom usb(myslim tie moznosti ako data transfer Pc suite tlacit) alebo neviem ake presne moznosti tam su...mozte mi pomoct ako sa k tomu dostat a nastavit to? pri zapojeni kabla pocitat registruje normalne telefon a daju sa instalovat app a vsetko ostatne...
lenze:
1. telefone nemozem zvolit moznost USB (Menu-Pripojenie-USB) ak to zvolim len preblikne display.(ci uz pri zapojenem usb kably alebo odpojenom)
2.pri zvoleni "spravca spojeni" pise "ziadne aktivne spojenia" pritom je kabel pripojeny a mobil to detekuje(zobrazena malinka ikonka usb v pravo hore pri indikatore baterie)
mobil: T-mobile s fw 04.21, 09-10-07, RM-243, Nokia6120c EM86.02
Prosim o radu
Nejde nastavit typ pripojenia pre USB kabel(6120c)---LOCK
-
Cenayus
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
skusal som volit nastavenia pre pripojenie usb aj bez zapojeneho kabla aj so zapojenim, skusals om to bez pametovky aj s pametovovkou skusal som uz navratit tovarenske nastavenia *#7780# nepomohlo nic..ten iny pc a iny kabel nemam momentalne kde skusit...ale skusal som uz preinstalovat vsetky ovladace preinstoval som vsetky sucasti nokia sw a nepomaha nic zatial....
prvy krat si pamatam ze som si mohol navolit moznost pripojenia usb kabla(na pršenasanie dat alebo pc sute, alebo na tlacenie....)proste myslim tie moznosti prepojenia ako bude telefon prepojeny s pc
to filipito:
preco myslis ze zly kabel..skor pc....aj ked instalovat aplikacie cez pc sute ide normalne aj prenasat subory ci uz na pamät telefonu alebo na kartu..
prvy krat si pamatam ze som si mohol navolit moznost pripojenia usb kabla(na pršenasanie dat alebo pc sute, alebo na tlacenie....)proste myslim tie moznosti prepojenia ako bude telefon prepojeny s pc
to filipito:
preco myslis ze zly kabel..skor pc....aj ked instalovat aplikacie cez pc sute ide normalne aj prenasat subory ci uz na pamät telefonu alebo na kartu..
-
audiotrack
VIP
-
Cenayus
Medium Professional
adiotrack: skusal som nemopohlo , ale pri zapinani to trvalo nobvykle dlho a asi tak po 2s drzania pc detekovaj nejake "NOKIA USB ROM" pri ktorom bol velky zlty otazky avyhodilo hned sprievodcu instalovanym new hw dal som automaticky a nepodarilo sa najist...tak som drzal to tlacitko este dlhsie no a nepomohlo
to all:
prave som preinstaloval ovladace "nokia connectivity cable" no nepomohlo...stale nemozem navolit moznost pripojenia
ale sem tam pri pripojovani mobilu vypise hlasku(viď obr.)
http://www.obrazok.eu/files/opcb073yemfu0pfg5yoe.jpg
neviem co to je, ale staci odpojit a zas pripojit kabel a uz to opat "ide"
//autoeditácia príspevku ( 14 May 2008, 14:22 )
no nic neriesitelny problem...nasleduje servis....
dik za ochotu pomoct
LOCK
to all:
prave som preinstaloval ovladace "nokia connectivity cable" no nepomohlo...stale nemozem navolit moznost pripojenia
ale sem tam pri pripojovani mobilu vypise hlasku(viď obr.)
http://www.obrazok.eu/files/opcb073yemfu0pfg5yoe.jpg
neviem co to je, ale staci odpojit a zas pripojit kabel a uz to opat "ide"
//autoeditácia príspevku ( 14 May 2008, 14:22 )
no nic neriesitelny problem...nasleduje servis....
dik za ochotu pomoct
LOCK