MS v hokeji 2008
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
UjoNecro: Ale rec tu bola o Demitrovi, tak neviem na co sem tahas ineho hraca. Aj Pallfy ma penzion ci restauraciu, Marian Hossa podnika s realitami...
Lewis: Kollar tam nema co robit a s nim dalsich 7 trencanov ci kolko ich tam je.
Dnes fandim opat Slovincom, snad sa prebudia a poriadne nam to natru.
Lewis: Kollar tam nema co robit a s nim dalsich 7 trencanov ci kolko ich tam je.
-
q-parser
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Skoro som zinfarktoval, ale vydrzal som dokonca (aj s prepinanim na Matrix a Taki sme boli
) Keby sme tam dnes nemali Visnovskeho, tak by sme prehrali asi aj s Kongom, dpc.
EDIT:
Sorry za tu hrubku v mene. Zjavne gramatika ma najmenej stvala, ked som to pisal.
-> t0m4s3: Stava sa aj inym, ze sa pomylia.
-> neo250: I bow before you, ice-hockey guru! Prepac, ze sa nevidim do hokeja ako ty, fakt sa hanbim. Be merciful!
EDIT:
Sorry za tu hrubku v mene. Zjavne gramatika ma najmenej stvala, ked som to pisal.
-> t0m4s3: Stava sa aj inym, ze sa pomylia.
-> neo250: I bow before you, ice-hockey guru! Prepac, ze sa nevidim do hokeja ako ty, fakt sa hanbim. Be merciful!
hojko napísal:UjoNecro: Ale rec tu bola o Demitrovi, tak neviem na co sem tahas ineho hraca. Aj Pallfy ma penzion ci restauraciu, Marian Hossa podnika s realitami...
No vysvetlil som si to tak ze tymto si vlastne tvrdil ze nepodnikaju ale to je jedno, so zvyskom co si povedal suhlasim a dufal som ze prepadneme do Bcka.hojko napísal: Povedz mi jeden jediny dovod preco by mal s niecim podnikat, ked ma penazi dost aj pre jeho deti, vnucata atd..., hmm??? Kolkych hokejistov poznas co podnikaju (neratam Haseka, ktoreho znacku Dominator povazujem len za zapredanie svojho mena a potom este Teppo Numminen, ktory vlastnil firmu Montreal).
Madarsko a RakuskoM@rt1n napísal:joj keby chcel tak dojst Filc alebo Hossa a naspat Šťastný a bolo by to tak ako pred tým lebo na hokejportali hovora že Široký chce odísť
a ozaj kto príde namiesto Talianov a Slovincov nabudúci rok???
Nie je tam doslovne napísane, že chce odísť, ale, že nemá chuť pokračovať ďalej. Ten chmulo to povedal naschvál aby si všetci mysleli, že odíde, ale zostane tam a naďalej bude kaziť slovenský hokej.M@rt1n napísal:joj keby chcel tak dojst Filc alebo Hossa a naspat Šťastný a bolo by to tak ako pred tým lebo na hokejportali hovora že Široký chce odísť
a ozaj kto príde namiesto Talianov a Slovincov nabudúci rok???
stastny je tiez dobra ku... . na druhej strane siroky ma tolko prachov ze sa nepotrebuje obohacovat o nejake drobne a stastny tiez. sam zigo v rozhovore povedal ze s nimi vychadza velmi dobre a nema problem ani k jednemu ani druhemu. ja by som tam dal kludne peta bondru/filca a potom by sa zbadalo kde je pes zakopany, ci by to islo k lepsiemu alebo horsiemu...M@rt1n napísal:...a naspat Šťastný a bolo by to tak ako pred tým lebo na hokejportali hovora že Široký chce odísť