Service Pack 3
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Pozri, necital som cely changelog a fakt neviem, co vsetko bolo opravene, dodane, ale myslim si, ze nebol vydany len tak. Co som zbezne cital, tak viem, ze su tam zhustene vsetky aktulizacie doteraz, cize SP1, SP2 a posledne aktualizacie, plus nejake zoptimalizovane a doladene veci. Ja si myslim, ze instalaciou nepokazis nic.hojko napísal:p4ra: Proti akym exploitom, kedze mam SP2 s automatickymi aktualizaciami a zvysok software (WinAmp, The Bat!, Miranda, FlashFXP, FireFox...) mi predsa SP3 nechrani, hmm???
Tak som to nahodil aj ja, v CZ verzii. Ten pack je kumulativny? Cize obsahuje SP1 a SP2? Som nevedel... A vlastne mi to je jedno, kedze mam papiere na SP2. Prvy efekt bol, ze doteraz nainstalovane aktualizacie systemu (a bolo ich pozehnane) "zmizli" z panelu na odoberanie SW - zrejme sa skryli pod SP3. Ten samotny sa odobrat da. Instalacia prebiehala trosku skepticky, pri dokoncovani som musel odklikavat mraky okien s hlasenim o chybne alokovanej pamati - uz som myslel, ze budem musiet reinstall. Nastastie, po resete sa vsetko dalo do poriadku. Nahodil som to zatial len na jeden z mojich pc, jeden starsi kram... AMD Sempron +2200 MHz, 1GB DDR RAM, 80GB disk. O nejakom brutalnom zrychleni sa hovorit teda rozhodne neda (asi to ale zalezi aj od pocitaca), ale jednoznacne mozem povedat, ze SP3 mi pocitac urcite nespomalil. Nevidim dovod si to nenahodit.
-
Jimmy
Light Star
Dôležité dátumy v životnom cykle Windows XP SP3:
21. apríl - RTM (Release To Manufacturing), dostupný pre OEM kanály
29. apríl – Uvoľnený cez Windows Update, Microsoft Download Centrum
2. mája - MSDN/Technet (Download)
19. mája - Windows XP SP3 Fulfillment Media
1. jún - Volume Licensing zákazníci (na stiahnutie)
10. júna - Automatic Updates
Ten datum mi akosi nesedi.....prave pozeram, automatic update mi vyhodilo, ze "windows xp service pack 3"
21. apríl - RTM (Release To Manufacturing), dostupný pre OEM kanály
29. apríl – Uvoľnený cez Windows Update, Microsoft Download Centrum
2. mája - MSDN/Technet (Download)
19. mája - Windows XP SP3 Fulfillment Media
1. jún - Volume Licensing zákazníci (na stiahnutie)
10. júna - Automatic Updates
Ten datum mi akosi nesedi.....prave pozeram, automatic update mi vyhodilo, ze "windows xp service pack 3"
Chcem sa spytat, mate aj vy problemy s pripojenim telefonu cez USB po instalacii SP3? Konkretne mam Nokiu 6300, zatial bolo pripojenie bezproblemove, fungovala aj ako MassStorage. Po instalacii SP3 sa zobrazi v prieskumnikovi iba zariadenie Nokia 6300 a ponuka mi iba nejake moznosti s fotoaparatom, ktore aj tak nefunguju...Nepomohla ani instalacia Nokia PC Suite, pri pridavani telefonu to vzdy zasekne na Pripojit telefon cez USB a nic sa nedeje...Takisto nefunguje ani USB MassStorage 
-
Šu-Do
Redeemer
jj normalka mi ide pripojit tak ako isiel.. len napojim a najde ho ako disk..minob napísal:Chcem sa spytat, mate aj vy problemy s pripojenim telefonu cez USB po instalacii SP3? Konkretne mam Nokiu 6300, zatial bolo pripojenie bezproblemove, fungovala aj ako MassStorage. Po instalacii SP3 sa zobrazi v prieskumnikovi iba zariadenie Nokia 6300 a ponuka mi iba nejake moznosti s fotoaparatom, ktore aj tak nefunguju...Nepomohla ani instalacia Nokia PC Suite, pri pridavani telefonu to vzdy zasekne na Pripojit telefon cez USB a nic sa nedeje...Takisto nefunguje ani USB MassStorage
SE K530i@W660i
-
Kvako
Medium Star
NO mne bol Tieť SP3 ponúknutý cez Automatický update mal mal velkosť cca 70mb..a chcem s spítať nemal SP3 prinisť aj niečo nové ohladom dizajnu Windowsu??Lebo som čítal jeden článok a tam tvrdili že by sa mal uberať smerom Vista tak teraz nvm...A inak SP3 úplna pohodička nevidím tam rozdiel oproti 2 to isté možno to môže byť tým že mi ponúklo nejkú malú verziu alebo čo fakt nvm ale zatím pohodička a spokojnosť s SP3...
-
111Larry111
Amateur
a takto citat nic? mas to v tej hlaske popisane http://support.microsoft.com/kb/327101/cs
-
hojko
Site Admin
http://www.hojko.com/post886791.html#886791
Nech robim co robim, nemozem si uplink pomoct, ale ja vidim problem v tebe. Tam kde si robil a nahadzoval Nod, tak tie PC boli zavirene. Teraz tam kde si dal SP3, tak bud PC vobec nesli alebo zamrzalo. Podla mna je to na zamyslenie a chybu vidim jedine u teba.
Tak, opat skvely prispevok od uplinka, ktory ma pobavil. Nie je to tak davno co sme sa hadali v teme ohladom antivirakov NOD32 a Kaspersky Antivirus, teraz musim vsak zase zareagovat.uplink napísal:nainstaloval som ho na 10tich PC ako autoupdates, 5 PC to nerozchodilo a 5 PC zamrzalo a blblo totalne. Tak som to uninstallol a aj tak to tie XPcka moc dobre nerozchodili.
Nech robim co robim, nemozem si uplink pomoct, ale ja vidim problem v tebe. Tam kde si robil a nahadzoval Nod, tak tie PC boli zavirene. Teraz tam kde si dal SP3, tak bud PC vobec nesli alebo zamrzalo. Podla mna je to na zamyslenie a chybu vidim jedine u teba.