Service Pack 3

Informácie o software, ankety...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

p4ra: Proti akym exploitom, kedze mam SP2 s automatickymi aktualizaciami a zvysok software (WinAmp, The Bat!, Miranda, FlashFXP, FireFox...) mi predsa SP3 nechrani, hmm???
Jimmy
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimmy »

Ja sa na SP3 zatial nechystam, neviem, ci si vobec necham windows :D .......a keby mi to este o trosku spomalilo pocitac, tak by ma asi slak trafil, takze nie.
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

a odkial sa da stiahnut? oplati sa to instalovat? ako citam, niekomu nespomalilo pc, niekomu hej, tak preto sa pytam...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Win XP SP3 CZ
Win XP SP3 ENG

Velikost: 310 MB
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

hojko napísal:p4ra: Proti akym exploitom, kedze mam SP2 s automatickymi aktualizaciami a zvysok software (WinAmp, The Bat!, Miranda, FlashFXP, FireFox...) mi predsa SP3 nechrani, hmm???
Pozri, necital som cely changelog a fakt neviem, co vsetko bolo opravene, dodane, ale myslim si, ze nebol vydany len tak. Co som zbezne cital, tak viem, ze su tam zhustene vsetky aktulizacie doteraz, cize SP1, SP2 a posledne aktualizacie, plus nejake zoptimalizovane a doladene veci. Ja si myslim, ze instalaciou nepokazis nic.
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Tak som to nahodil aj ja, v CZ verzii. Ten pack je kumulativny? Cize obsahuje SP1 a SP2? Som nevedel... A vlastne mi to je jedno, kedze mam papiere na SP2. Prvy efekt bol, ze doteraz nainstalovane aktualizacie systemu (a bolo ich pozehnane) "zmizli" z panelu na odoberanie SW - zrejme sa skryli pod SP3. Ten samotny sa odobrat da. Instalacia prebiehala trosku skepticky, pri dokoncovani som musel odklikavat mraky okien s hlasenim o chybne alokovanej pamati - uz som myslel, ze budem musiet reinstall. Nastastie, po resete sa vsetko dalo do poriadku. Nahodil som to zatial len na jeden z mojich pc, jeden starsi kram... AMD Sempron +2200 MHz, 1GB DDR RAM, 80GB disk. O nejakom brutalnom zrychleni sa hovorit teda rozhodne neda (asi to ale zalezi aj od pocitaca), ale jednoznacne mozem povedat, ze SP3 mi pocitac urcite nespomalil. Nevidim dovod si to nenahodit.
Jimmy
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Dôležité dátumy v životnom cykle Windows XP SP3:

21. apríl - RTM (Release To Manufacturing), dostupný pre OEM kanály
29. apríl – Uvoľnený cez Windows Update, Microsoft Download Centrum
2. mája - MSDN/Technet (Download)
19. mája - Windows XP SP3 Fulfillment Media
1. jún - Volume Licensing zákazníci (na stiahnutie)
10. júna - Automatic Updates

Ten datum mi akosi nesedi.....prave pozeram, automatic update mi vyhodilo, ze "windows xp service pack 3"
minob
Star
Star

Príspevok od používateľa minob »

Chcem sa spytat, mate aj vy problemy s pripojenim telefonu cez USB po instalacii SP3? Konkretne mam Nokiu 6300, zatial bolo pripojenie bezproblemove, fungovala aj ako MassStorage. Po instalacii SP3 sa zobrazi v prieskumnikovi iba zariadenie Nokia 6300 a ponuka mi iba nejake moznosti s fotoaparatom, ktore aj tak nefunguju...Nepomohla ani instalacia Nokia PC Suite, pri pridavani telefonu to vzdy zasekne na Pripojit telefon cez USB a nic sa nedeje...Takisto nefunguje ani USB MassStorage :(
igorb
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa igorb »

Mam OEM XP dnes rano mi bol ponuknuty update XP SP3 cez Automatic Updates je to uz oficialna verzia / release ma ccca 365MB.
... zatial som ju odmietol... mate niekto uz good skusenost?

/support.microsoft.com/kb/936929

co riesi..... :shock:
/support.microsoft.com/kb/946480/
Jimmy
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Ja som si to tiez vsimol (pozri 3. prispevok vyssie), ale ked som dal stiahnut, tak mi to nespravilo nic, len vyplo win update
Asi mali nejaký suchý nácvik :lol: :lol:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

minob napísal:Chcem sa spytat, mate aj vy problemy s pripojenim telefonu cez USB po instalacii SP3? Konkretne mam Nokiu 6300, zatial bolo pripojenie bezproblemove, fungovala aj ako MassStorage. Po instalacii SP3 sa zobrazi v prieskumnikovi iba zariadenie Nokia 6300 a ponuka mi iba nejake moznosti s fotoaparatom, ktore aj tak nefunguju...Nepomohla ani instalacia Nokia PC Suite, pri pridavani telefonu to vzdy zasekne na Pripojit telefon cez USB a nic sa nedeje...Takisto nefunguje ani USB MassStorage :(
jj normalka mi ide pripojit tak ako isiel.. len napojim a najde ho ako disk..
SE K530i@W660i
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Kvako
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kvako »

NO mne bol Tieť SP3 ponúknutý cez Automatický update mal mal velkosť cca 70mb..a chcem s spítať nemal SP3 prinisť aj niečo nové ohladom dizajnu Windowsu??Lebo som čítal jeden článok a tam tvrdili že by sa mal uberať smerom Vista tak teraz nvm...A inak SP3 úplna pohodička nevidím tam rozdiel oproti 2 to isté možno to môže byť tým že mi ponúklo nejkú malú verziu alebo čo fakt nvm ale zatím pohodička a spokojnosť s SP3...
111Larry111
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa 111Larry111 »

Ja mam XP Home Edition a vistu by som radsej nechcel
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

A to sem na co pises??? Je to tema o SP3 a nie o Viste. Myslim, ze ty sa tu na fore dlho neohrejes.
sINN3R
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sINN3R »

Ja som sa pokusil si to nainstalovat ale vobec sa mi to nepodarilo... Mam Windows XP Pro original s licenciou aj update mam zapnuty cize mam vsetky update ale len tak zo zvedavosti som si chcel nainstalovat SP3 ale nepodarilo sa... screeny v prilohe... Ma niekto riesenie ?
Prílohy
Error pri instalovani SP3
Error pri instalovani SP3
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

a takto citat nic? mas to v tej hlaske popisane http://support.microsoft.com/kb/327101/cs
sINN3R
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sINN3R »

dik [ja som nikdy nebol moc na citanie :) skor na pisanie :-P ]
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

http://www.hojko.com/post886791.html#886791
uplink napísal:nainstaloval som ho na 10tich PC ako autoupdates, 5 PC to nerozchodilo a 5 PC zamrzalo a blblo totalne. Tak som to uninstallol a aj tak to tie XPcka moc dobre nerozchodili.
Tak, opat skvely prispevok od uplinka, ktory ma pobavil. Nie je to tak davno co sme sa hadali v teme ohladom antivirakov NOD32 a Kaspersky Antivirus, teraz musim vsak zase zareagovat.

Nech robim co robim, nemozem si uplink pomoct, ale ja vidim problem v tebe. Tam kde si robil a nahadzoval Nod, tak tie PC boli zavirene. Teraz tam kde si dal SP3, tak bud PC vobec nesli alebo zamrzalo. Podla mna je to na zamyslenie a chybu vidim jedine u teba.
Napísať odpoveď