Zahrajme sa hru: Uhadni hru!!
Ked chces cely nazov nejakeho drbnuteho modu tak co cakas?
btw v tej starej teme bolo v pravidlach, ze sa maju davat screeny iba z povodnych verzii hier, nie z modov.
//no ok, ale tak mi pripada zvlastne trvat na presnom nazve, lebo niekedy je napriklad dost problem rozoznat nejaky datadisk od povodnej hry. Ved aj keby som ja trval na presnom nazve a nedal spravnu odpoved do druhej temy tak tu budeme este tyzden
A este teda skusim tipnut: Unreal Tournament (ten prvy)
//keby daco, tak ja som ti ziadnu karmu nedaval
btw v tej starej teme bolo v pravidlach, ze sa maju davat screeny iba z povodnych verzii hier, nie z modov.
//no ok, ale tak mi pripada zvlastne trvat na presnom nazve, lebo niekedy je napriklad dost problem rozoznat nejaky datadisk od povodnej hry. Ved aj keby som ja trval na presnom nazve a nedal spravnu odpoved do druhej temy tak tu budeme este tyzden
A este teda skusim tipnut: Unreal Tournament (ten prvy)
//keby daco, tak ja som ti ziadnu karmu nedaval
To nieje ziadny mod, tak sa vola len obrazok (chcel som vediet co budu ludia robit ked to tak nazvem, ako vidim tak ste to kvoli obycajnemu nazvu rovno vzdali).
Je to screen z normalnej regulernej hry, ktora sa jedneho casu dala dokonca u nas na slovensku kupit v novinovych stankoch za budgetovu cenu.
Tak pozor na jazyk ok?
//Nie nieje to ziadny datadisk, a nieje to ani UT...
//A k tej karme neviem com mam povedat fakt...
///Ano patrick mas pravdu.
Je to screen z normalnej regulernej hry, ktora sa jedneho casu dala dokonca u nas na slovensku kupit v novinovych stankoch za budgetovu cenu.
Tak pozor na jazyk ok?
//Nie nieje to ziadny datadisk, a nieje to ani UT...
//A k tej karme neviem com mam povedat fakt...
///Ano patrick mas pravdu.
je to Hiredteam - trialgold
nijak raz som si nemohol spomenut na nazov, tak som musel prelistovat par starych Levelov
volakedy som pri tom vydrzal (originalke) asi hodinku s kamosmi cez lanku, to bolo straaasne davno
EDIT: kedze som si na 100% isty, tak davam dalsi obrazok:
lekoklatik: nie
brm: ani Ceasar IV to nie je
cokill: nie Myth to nie je
zarobenie17: nie
tomek000: nie
UjoNecro: nie
Shamway: nie
takze pomocka: rts vydana 21.10.2004
merlin1x1: nie
myslel som, ze to nebude problem, tak pridavam dalsi screenshot
nijak raz som si nemohol spomenut na nazov, tak som musel prelistovat par starych Levelov
volakedy som pri tom vydrzal (originalke) asi hodinku s kamosmi cez lanku, to bolo straaasne davno
EDIT: kedze som si na 100% isty, tak davam dalsi obrazok:
lekoklatik: nie
brm: ani Ceasar IV to nie je
cokill: nie Myth to nie je
zarobenie17: nie
tomek000: nie
UjoNecro: nie
Shamway: nie
takze pomocka: rts vydana 21.10.2004
merlin1x1: nie
myslel som, ze to nebude problem, tak pridavam dalsi screenshot
-