Problem s PC

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
NumBer_One
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Problem s PC

Príspevok od používateľa NumBer_One »

Mam taky problem s PC: Ak hrajem hru(LFS, GTA:SA) asi kazdych 15 seknud mi sekne PC aspon na 10 sekund. Nerobi to pri hre CS. Mam Sempron 3000+, RAM 512 MB, a Ge-Force FX 5500 128 MB. Môze to byt tym ze nestiha RAM?:/...lebo to sa fakt nic neda takto hrat...Windows som prave nainstaloval cize tam by nemal byt problem.
17
Light Professional
Light Professional

Re: Problem s PC

Príspevok od používateľa 17 »

NumBer_One napísal:Mam taky problem s PC: Ak hrajem hru(LFS, GTA:SA) asi kazdych 15 seknud mi sekne PC aspon na 10 sekund. Nerobi to pri hre CS. Mam Sempron 3000+, RAM 512 MB, a Ge-Force FX 5500 128 MB. Môze to byt tym ze nestiha RAM?:/...lebo to sa fakt nic neda takto hrat...Windows som prave nainstaloval cize tam by nemal byt problem.
no problem moze byt v RAMke ale aj v HDD. Mne to tiez robi v poslednej dobe. A neviem co s tym... Keby sa mi este nieco podarilo zistit urcite dam vediet. :(
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Píšeš, že práve si nainštaloval Windows. Predtým to tiež tak sekalo? Nezabudol si inštalnúť nejaké ovládače? (vga, chipset)
17
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 17 »

brm napísal:Píšeš, že práve si nainštaloval Windows. Predtým to tiež tak sekalo? Nezabudol si inštalnúť nejaké ovládače? (vga, chipset)
to je tiez mozne, ze niesu ovladace...

a napadla ma dalsia vec. mas na tie hry dostatocne vykonne PC?

GTA:SA by malo ist...
LFS by tiez malo ist...

kazdopadne si skus na danych hrach, ktore sekaju nastavit menise rozlisenie a graficke detaily a skus co to spravi... popripade skus povypinat zbytocne veci, ktore by mohli vytazovat PC. NApr. icq/qip,skype hudbu, ak pocuvas a taketo rozne vecicky...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

na 10 sekund kazdych 15 sekund.. to ti robi pri Multiplayeri ? a robi ti to iba pri tychto dvoch hrach ?
skus sa pozriet na svietielko HDD ci vtedy pracuje HDD ked mas ten lagg..
popripade ak teda hras Multiplayer tak je to lagg a mas nejaky posahany net a nie PC..
Napísať odpoveď