V akom najlepsom aute ste sa povozili alebo soferovali ???

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
den333
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

lekoklatik napísal:do aut som absolutne drevo takze parametre vam nenapisem.... soferoval som novy Ford mondeo kedze som synom majitela vozidla... Kludne mi to staci... je to veru krasne vozenie :oops:
Kludne to berte ako chvastanie. :)
fotene fotakom tak pardon za kvalitu
no auticko je krasne ale jedine co mi na nom vadi je ta farba....preco nie cierne? :twisted: a tie kolesa si uzasne...
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

ja nvm.... pred tym sme mali strieborny ford focus, teraz mame toto modre.... nvm preco.... ale cierna by sa nejak asi moc nehodila... musela by byt uplne tmavo tmavo cierna....

btw dakujem... Veru ford je krasne auticko ved sme mu verny peknych 7 rôčkov... :oops:
EnQuist
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa EnQuist »

Asi 2 roky dozadu som bol u navsteve priatela v Milane a ten sa tam vozil na Lotus Elise,neskor sa mi podarilo,v Prahe na Cadillac Escalade.
Ale take co sa mi asi najviac pacilo to bolo v Stuttgarte kde sme robili jednu prehliadku pre Porsche,a ako bonus nas povozili na testovacom okruhu na 3 autach,skoda ze ste to nedostali do ruk...ale tak pekne vozenie v GT3-ke.... Ale ja som majitelom,takeho maleho zihadla a to MINI Cooper S,nechcem sa chvalit ale ako som cital,niekolky z vas tu maju AUDI,BMW,WV,FORD,JAGUAR atd..so super motormy.. ja to mam 1.6L 4V-16vent. 128KW cize cca 175PS a vazi to 1250kg...cize asi len tolko ze so vsetkymi vasimi 2.5L az 4L v BMW a AUDI atd...vas dam tak dole na tom...prepacte nechal som sa uniest....
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Áno iste.
xivo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xivo »

EnQuist napísal:ja to mam 1.6L 4V-16vent. 128KW cize cca 175PS a vazi to 1250kg...cize asi len tolko ze so vsetkymi vasimi 2.5L az 4L v BMW a AUDI atd...vas dam tak dole na tom...prepacte nechal som sa uniest....
Su aj lepsie 1.6 tky ...

Opel Corsa OPC 141KW-192PS

toto dole nedas ;) .. ak k tomu pridam adekvatneho vodiča

a k tym 4L .. .chcem vidiet ako das 250kw audo dole .... na svojom 128kw :) Minicoper sa mi strasne paci, aj je dost vykonny ... ale chvalenkárov strasne nemam rad :roll:
Prílohy
corsa_opc.jpg
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

EnQuist napísal:AUDI,BMW,WV,FORD,JAGUAR atd..so super motormy.. ja to mam 1.6L 4V-16vent. 128KW cize cca 175PS a vazi to 1250kg...cize asi len tolko ze so vsetkymi vasimi 2.5L az 4L v BMW a AUDI atd...vas dam tak dole na tom...prepacte nechal som sa uniest....
sice uz len take bmw 325i (218PS, 1495 kg) so zrychlenim 0-100 za 6,6s by nechalo teba za sebou, a to nehovorim o bmw 330i a dokonca aj este tazsia 5-ka s rovnakym motorom, ale ty by si vsetkych aj na 4-litroch dal tak dole, ze az 8)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

mna len pobavilo ze chlapec ani nevie kolko ventilov tam vlastne ma :lol:
EnQuist napísal:ja to mam 1.6L 4V-16vent.
chcel pocet valcov, ale to je V4 ked tak :wink:
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Imho to bude aj tak iba R4, V4 sa hadam ani nikdy nerobil.
Ten Cooper S je rychly akurat tak na rovine, v zakrutach by musel cuchat vela vyfukovych plynov aj slabsich hot hatchov. Ale kazdy si mysli, ze prave to jeho auto je najlepsie, takze sa to da akceptovat ako pochvalenie sa autom :)
Ja by som si s mojim byvalym trufol kedykolvek (130PS/1035kg/7.8s), znamy ma Cooper S a taky nepokojny podovozok sa tak casto nevidi ...
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

trosku update mojho posledneho prispevku tu...
soferoval
Mercedes SLK 350
SL 500
E 320 DCI
G 320
Mazda 6

viezol sa v
Mercedes S 600
C 320
Mazda mx5
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

lekoklatik napísal:fotene fotakom tak pardon za kvalitu
Mňa zaujalo toto. :)
Ale inak sa mi ten Ford páči :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

vozil som sa len v BMW X5 a BMW 123... ale soferovat mi to majitel radsej neda :oops:
JCM01
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JCM01 »

Tak za naj ktore som soferoval povazujem Porsche 911 =) To auto ma nieco do seba :wink:
r2nger
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa r2nger »

EnQuist napísal:Asi 2 roky dozadu som bol u navsteve priatela v Milane a ten sa tam vozil na Lotus Elise,neskor sa mi podarilo,v Prahe na Cadillac Escalade.
Ale take co sa mi asi najviac pacilo to bolo v Stuttgarte kde sme robili jednu prehliadku pre Porsche,a ako bonus nas povozili na testovacom okruhu na 3 autach,skoda ze ste to nedostali do ruk...ale tak pekne vozenie v GT3-ke.... Ale ja som majitelom,takeho maleho zihadla a to MINI Cooper S,nechcem sa chvalit ale ako som cital,niekolky z vas tu maju AUDI,BMW,WV,FORD,JAGUAR atd..so super motormy.. ja to mam 1.6L 4V-16vent. 128KW cize cca 175PS a vazi to 1250kg...cize asi len tolko ze so vsetkymi vasimi 2.5L az 4L v BMW a AUDI atd...vas dam tak dole na tom...prepacte nechal som sa uniest....
Ani nemusim nejak extra prezerat temu.
Pozri si makaveliho prispevok Volvo C30, 2.5 20V Turbo toto by po tom mini cooperi hadzalo asfalt. A kebyze idem dalej, najdem X áut na ktore sa cooper ani nechyta

A k teme: naj co som soferoval je novy Ford mondeo, Spolujazdec VW touareg..
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

LLucia napísal:Mňa zaujalo toto. :)
Ale inak sa mi ten Ford páči :)
Dakujem uz som to obnovil :oops:
jasan21
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jasan21 »

vsetci sa tu chvalite a neviem co :)
ano vozil som sa na luxusnych autach a roznych haluskach nepocitam a ani neviem kolko nejazdil som s nimi ale davali sme dokopy v servise havarky takze max trosku sa povozit par KM....ale....:
kamos ma FIAT UNO 1.4Tis....kto sa vozil v tom aute mi da za pravdu ze je to neskutocne zive a peckove auto.....
prvykrat som ho videl na tuning zraze kde dalo dole toyotu celica....smial som sa ze kto sa postavil na start a ked ten manik vyhral mi spadla sanka a ma striaslo a pritom z tuningu motora mal len sportovu sisku a vyfuk...ziadne chipy ani nic ine...proste seriovka....
po case si podobne cudo kupil kamos za par korun so super motorom ale skorodovane strasne tak sme ho dali dokopy a mal som ho konecne v rukach....porovnavali sme ho so starsim suzuki swift tiez sportovym agregatom....no neviem uno je lacnejsie a swift zase krajsi takze rozdiel len v cene a uno sa mi zdalo zivsie v nizsich otackach...proste raketa.
len to je negativum ze je stare
chcel som ho napodobnit tak som si kupil TIPO....zacal som od 1.4ie potom 1.7D a 2x som mal 1.9TD...co sa tyka tychto aut....najviac ma prekvalil zas benzinak a pritom mam v oblube naftu....
teraz jazdim na daewoo nexia 1.5 16ventil a lada niva 1.7i........a spokojnost :) spolahlive auta ktore ma este nenechali (klop, klop)
sice ziadne vlajkove lode ale pri cenach terajsich aut a draheho paliva sa cochvila budeme vozit na elektromobile alebo aute na vzduch ktore sa neviem rpeco este nevyraba aj ked je to peckovy vynalez...vid....
http://www.autonavzduch.cz
P3tQO
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3tQO »

vodičak ešte nemam, takže s vozenia mam asi največši zažitok s Porche 911 Turbo taktiež Audi A8 4.2 a BMW M6.....a keďže moj otec ma veterána a je vo veteran klube mal som možnosť povoziť sa v krásnych veteránoch. 8)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Cez vikend som dostal do ruky auto jedneho ceskeho hokejistu, kedze sme boli na jednej akcii a ja jediny som nepil, tak bola moznost, ze si vypije a ja ho odveziem. Miesto toho to vsak dopadlo tak, ze som ho odviezol na diskoteku a povedal mi, ze si v nedelu pride po auto, ze ak chcem, tak sa mozem povozit, no tak preco nie.

BMW 320d, automat, 160 koni, zrychlenie z 0-100 za 8.3 sekundy, proste lahoda. Auto je to malicke, nepohodlne, ale tahalo to velmi dobre. Som sice zvyknuty na trosku vacsiu limuzinu, ale vedel by som sa prisposobit aj na toto BMW.
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

no tak ja som tiež cez víkend dostal auto ale už Audi A6 2.7 Bi-Turbo, manuál 420 koní a zrýchlenie z 0-100 to má 3,5 sekundy so spotrebou 25L na 100km... čiže som dal Martin - Snowland za 3 a pol minuty (nerátam čas čo som šiel cez dedinu pri snowlande pomaly)... :)
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

neo250 napísal:no tak ja som tiež cez víkend dostal auto ale už Audi A6 2.7 Bi-Turbo, manuál 420 koní a zrýchlenie z 0-100 to má 3,5 sekundy so spotrebou 25L na 100km... čiže som dal Martin - Snowland za 3 a pol minuty (nerátam čas čo som šiel cez dedinu pri snowlande pomaly)... :)
No teda vykon ale aj spotreba ako traktor :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

neo: myslis 5.2?
Napísať odpoveď