Na výber nemal, inak by zostal stáť na trati bez paliva. BMW s penalizáciou určite rátalo, no nič sa nedalo robiť. Stále však lepšie ako v podobnej situácii nedávno v Honde s Barichellom, tam to však jednoznačne po*ral jazdec a čiastočne aj tím svojou chybou, keď nezastavili na červenej.PACO8 napísal:nebyt Heidfeldovej "chyby" ked isiel na cervenu do boxov bola by VC zaujimavejsia.
F1 2009
-
Mateq
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ak narazas na predbiehaci manever Piqueta na Bourdaisa, tak tam to bola chyba Bourdaisa, resp. chyba umiestnenia spatakov na jeho aute... diskutovalo sa o tom v kruhoch F1 uz po kolizii DC a Massu v australii, kde mal Redbull (ktory to uz ale modifikoval) tiez spatne zrkadla umiestnene na kraji bocnic, v dosledku coho nevidel pilota ktory ho predbieha. Tato "nedokonalost" v umiestneni zrkadiel je sice v prospech aerodynamiky, pretoze zrkadla takto nenarusaju prudenie vzduchu k zadnemu kridlu, ale je to samozrejme na ukor ich pouzitelnosti, pretoze pilot musi viac vytacat hlavu, cim straca prehlad o situacii pred nim. Byvaly pilot F1 Marc Surer sa dokonca vyjadril, ze by taketo umiestnenie zrkadiel mala FIA zakazat.PACO8 napísal: Piquetove predsezonne slova sa velmi neplnia ked do vsetkych medii hovoril ze on Alonsovi dvojku robit nebude, pokial sa dobre pamatam nedokoncil este ani jedny preteky.
nech urobil chybu ktokolvek, podla mna bolo v prvom rade chybou FIA ze zaviedla pravidlo uzavretia boxov pri vyjazde SC. Je to podla mna manipulacia s poradim pocas pretekov, kedze nikto nemoze vediet, ci prave vtedy, ked uz nebude mat v nadrzi palivo bude na trati SC a tym moze byt nuteny porusit pravidla len preto, aby mohol pokracovat v pretekoch. Ked uz, tak mohli radsej uzavriet iba vyjazd z boxov a vjazd nechat otvoreny...PACO8 napísal:Rozdiel je v tom ze Barichello vosiel do boxov ked bola zelena a pri vyjazde mu svietilo slnko do oci, preto si nevsimol ze tam je cervena, aj v TV prenose to bolo tazko vidiet kvoli slnku.
-
PACO8
Light Professional
Na toho Piqueta som narazal vseobecne, zatial nam z toho jeho umenia vela neukazal. Nemyslel som len tuto VC Spanielska a jeho koliziu ale aj VC Australie, Malajzie a Bahrainu. A narazal som hlavne na jeho predsezonne vystatovania sa, ktore sa velmi podobaju jeho kolegovi Alonsovi
Napriklad taketo Piquet: Som rýchlejší ako Hamilton
Napriklad taketo Piquet: Som rýchlejší ako Hamilton
Presne tak, lebo potom to skonci tak ako v amerike, ked pri NASCAR, Indy alebo dragsteroch cakaju iba na nehodu.spike97 napísal:F1 by zaujímavou nemali robiť tieto veci,ale zaujímavé súboje ktorých bolo málo a ked aj boli tka oničom.
Inak som s dnesnou VC spokojny, double Ferrari ma tesi, Alonsove vypadnutie tiez a luto je mi akurat Kovaleinena.
-
Mateq
Medium Professional
LOL, tak to je dobré. To je tvoje zdvôvodnenie alebo sa na to skutočne v rozhovore Rubens vyhováral?PACO8 napísal:Rozdiel je v tom ze Barichello vosiel do boxov ked bola zelena a pri vyjazde mu svietilo slnko do oci, preto si nevsimol ze tam je cervena, aj v TV prenose to bolo tazko vidiet kvoli slnku.
Ty nesleduješ IndyCar Series že nie?GothaR napísal:Presne tak, lebo potom to skonci tak ako v amerike, ked pri NASCAR, Indy alebo dragsteroch cakaju iba na nehodu.
-
Mateq
Medium Professional
Reagoval som na to, keď si písal že čakajú iba na nehodu. IndyCar sledujem pravidelne, a poviem ti že sa pri tom pravidelne bavím oveľa viac ako pri F1. A rozhodne to nie je nehodami. Ani by som nepovedal, že je ich tam nejako extrémne viacej ako pri pretekoch v európe.
Inak ako je to s tými zámorskými sériami: Bola CART, ktorá jazdila v mestách, na klasických okruhoch a na ováloch. Tá sa rozpadla na ChampCar a IndyCar Series. Od tohto roku zostala už iba IndyCar - ale jazdí na všetkom, čiže aj ovály aj klasické (a mestské trate).
Inak ako je to s tými zámorskými sériami: Bola CART, ktorá jazdila v mestách, na klasických okruhoch a na ováloch. Tá sa rozpadla na ChampCar a IndyCar Series. Od tohto roku zostala už iba IndyCar - ale jazdí na všetkom, čiže aj ovály aj klasické (a mestské trate).
-
PACO8
Light Professional
Bolo to zdovodnenie Hondy, Barichella a aj ked som pozeral prenos cervenu som si nevsimol. Slnko bolo priamo za tym semaforom takze to bolo tazko citatelne. Ak nahodou najdem video hned ho sem davamMateq napísal:LOL, tak to je dobré. To je tvoje zdvôvodnenie alebo sa na to skutočne v rozhovore Rubens vyhováral?
-
PAIN
Light Professional
http://www.f1.sk/clanok26280.htm nova formulova seria ?...celkom zaujimava myslienka, mohla by to byt slusna konkurencia pre F1
konkurencia asi tazko. bude to nieco podobne ako A1GP. F1 ostane kralovnou motoristickeho sportu aj dalej. proste tradiciaPAIN napísal:http://www.f1.sk/clanok26280.htm nova formulova seria ?...celkom zaujimava myslienka, mohla by to byt slusna konkurencia pre F1
-
DanielDevil
Addict
Super Aguri v utorok odstúpilo zo seriálu Formuly 1
http://sport.aktuality.sk/motosport/f1/ ... -formuly-1
http://sport.aktuality.sk/motosport/f1/ ... -formuly-1
-
PACO8
Light Professional
To ze Super Aguri odstupi sa dalo ocakavat, nemali takmer ziadnych sponzorov, topili sa vo financnych problemoch od minulej sezony a Honda si nebude robit dalsiu "konkurenciu" a stracat peniaze tam kde je navratnost nulova. Ale aj tak skoda, Takuma Sato je celkom dobry jazdec, aj ked obcas trochu kamikaze 
-
Mateq
Medium Professional
Priznám sa že ma tým Honda naštvala, že ich pustili cez palubu. Zrejme to začalo už minulý rok keď bolo SA lepšie ako samotný továrenský tím
. Aguri malo potenciál niekde na stred poľa, škoda že Honda mala minulý rok taký slabý že ich Aguri porážalo.
Inak tiež ma napadá, že Honda možno podobne ako Toyota leje do F1 veľké prachy a možno rovnako ako v prípade Toyoty čím viac trvá než začnú vyhrávať (teda rok od roku) dávajú viac a viac. Víťazstvá neprichádzajú a zrejme rozpočet nie je bezodny, tak sa muselo škrtať. Na podpore SA.
Inak tiež ma napadá, že Honda možno podobne ako Toyota leje do F1 veľké prachy a možno rovnako ako v prípade Toyoty čím viac trvá než začnú vyhrávať (teda rok od roku) dávajú viac a viac. Víťazstvá neprichádzajú a zrejme rozpočet nie je bezodny, tak sa muselo škrtať. Na podpore SA.
Dnesne komentovanie na STV megalol : D
S 2. miestom Lewisa spokojnost, avsak co ma dnes potesilo najviac, to bol predbiehaci manever na Felipeho (taketo fantasticke manevre na spicke casto nevidime a uz vobec nie na trati akou je Turecko). Skoda Koviho defektu, ale dnesna GP bola aj vdaka strategii McL urcite viac nez zaujimava.
S 2. miestom Lewisa spokojnost, avsak co ma dnes potesilo najviac, to bol predbiehaci manever na Felipeho (taketo fantasticke manevre na spicke casto nevidime a uz vobec nie na trati akou je Turecko). Skoda Koviho defektu, ale dnesna GP bola aj vdaka strategii McL urcite viac nez zaujimava.
-
MP4-27
Guru wannabe
prepacte za Spam ale ja som vedel ze boh predsa len existuje a konecne vyslisal moje zelanie
http://www.f1.sk/spravy/?clanok=26369
-
hojko
Site Admin
MP4-23: Este ta doplnim: http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=27423&r=top