Imagehosting - posudenie
-
Hack2er
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Imagehosting - posudenie
Nazdar, uz nejaku dobu vyvijame imagehosting ktory sa vola gMage a mozete ho najst na adrese http://gmage.gigacast.sk . Chcel by som vediet vas nazor, kritiku alebo napady na zlepsenie mi mozete pisat sem, na formular co je na gMage alebo na mail ktory tam je tiez. Dakujem za vase pripomienky
-
audiotrack
VIP
podla mňa je kravina že zobrazuje náhodné/najnovšie obrázky. Veľakrát chcem niekomu poslať obr ktorý je súkromný a nemal by ho nikto iný vidieť. Alebo pri uploade by sa mohlo dať vyberať či je verejný alebo súkromný
vo verejnom albume je trošku nelogické číslovanie strán. Aj keď som na prvej, tak mi ukazuje link že sa dá isť dolava, a tiež môžem kliknúť "znova" na prvú stranu.
vo verejnom albume je trošku nelogické číslovanie strán. Aj keď som na prvej, tak mi ukazuje link že sa dá isť dolava, a tiež môžem kliknúť "znova" na prvú stranu.
-
Hack2er
Zablokovaný
Jasne aj som rozmyslal o to zruseni ale este to mozno vyriesime inak. A k tomu v priebehu tyzdna este bude novy update systemu kde budu vylepsene uzivatelske albumy ked tak viac mozete najst na http://forum.gigacast.sk
-
.:M4jco:.
Medium Star
Header by sa aj dal, len sa mi nepáči že pokiaľ chcem nahrať na web obrázok tak musim ešte raz kliknuť. Pre naprosté pohodlie by mal byť box s uploadom hned na indexe. Dalej to biele pozadie v tele stránky posobi amatérsky. Skus tam dať do toho nejaké pozadie alebo nejako inak to oživ. Vo footri sa mi nepáči tábledo červená farba. Plus zmeň farbu tej ružovej Adsense reklamy. 
-
Hack2er
Zablokovaný
Jasne celkom dobre pripomienky coskoro to poriesim. Celkovo sa snazim aby to nembol iba "imagehosting" ale aj nieco ako flickr. Ako som uz povedal v priebehu tyzdna sa budu nahravat updaty a coskoro bude gMage vo verzii final takze kludne dalej hodnodte a komentujte.
//autoeditácia príspevku ( 12 May 2008, 21:52 )
Este sa chcem spytat kto vie pracovat s nejakym programovacim jazykom a vie programovat client-server aplikacie mam konkretne na mysli imageuploader pre gMage nech sa napise sem alebo mi posle SS.
//autoeditácia príspevku ( 12 May 2008, 21:52 )
Este sa chcem spytat kto vie pracovat s nejakym programovacim jazykom a vie programovat client-server aplikacie mam konkretne na mysli imageuploader pre gMage nech sa napise sem alebo mi posle SS.
-
Hack2er
Zablokovaný
Dávam na známosť, že vyšla nová verzia (BETA 4) imagehostingu gMage http://www.gmage.gigacast.sk. Nové zmeny sa týkajú predovšetkým verejného albumu a užívatelských albumov. Pribudla možnosť komentovať, hodnotiť obrázok. Vylepšenie užívateľských albumov a mnho daľšieho. Vaše názory, pripomienky alebo kritiku mi môžete písať sem.