Bootovatelne customizovane Okna?

Informácie o software, ankety...
sINN3R
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Bootovatelne customizovane Okna?

Príspevok od používateľa sINN3R »

Mam momentalne uz asi 8 mesiacov jeden Windows original dost vela veci som si tam rucne menil, mam tu nainstalovanych dost programov tak som sa chcel opytat ci neexituje program ktory by mi dokazal tento windows zabalit a spravit z neho recovery CD/DVD ktore by som mohol v pripade ze sa mi Windows pokazi nabootovat a nainstalovat naraz so vsektym co tu mam. Asi nie ale za opytanie nic nedam :) dik za kazde info
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

image disku sa neda?
sINN3R
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

myslis ako dako vytvorit image disku a ten napalit ? ja som myslel nieco ako su tie windowsi kde su uz predinstalovane programy [ci to nebude asi take jednoduche ako to vyzera] lebo hento by malo vela giga
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

sINN3R napísal:myslis ako dako vytvorit image disku a ten napalit ? ja som myslel nieco ako su tie windowsi kde su uz predinstalovane programy [ci to nebude asi take jednoduche ako to vyzera] lebo hento by malo vela giga
ale sice pravda, image disku sa robi po cerstvej instalacii :?

no ale neviem ci by sa ti podarilo urobit instalacku winu s tvojimi vecami, bolo by to dost pracne no ten win reinstalujes nejak casto zeby ta nebavilo donekonecna nieco nastavovat?
Gadelat
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gadelat »

Acronis TrueImage, Norton ghost
sINN3R
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

nie ze by som to preinstalovaval casto, len hrozne nenavidim ten proces instalacie a potom to vsetko ked si clovek musi pamatat co tam ma dat ovladace programy atd. preto som si chcel z toho co tu mam spravit daku instalacku
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

jj Gadelat..
Acronis True Image... pekne som si nainstaloval windows..
ovladace, programy
vsetko som si ponastavoval.. a urobil som si obraz celeho disku C:\ cez Acronis..

celkova velikost particie.. (zabrate miesto) bolo 6GB... bez swapu a obnovovania systemu.. pekne to zbalilo na 3GB za 10 minut..

urobil som si boot CD acronisu (vlastne to nabootujes a mozes normalne robit v acronise)
k tomu bootu (DVD) som si pridal aj ten image... cize si len nabootujem to DVD, kde mam aj ten image disku a hned pekne obnovim z toho DVD za 10 minut... pekne je vsetko take iste ake to bolo pri zalohovani.. aj MBR

napriklad zvyknem robit image cez acronis ked idem robit nieco zavaznejsie do systemu keby padol aby som si hned obnovil system... image mam na disku D:\.. len si v tom pripade nabootujem acronis a nahodim image disku C:\ a idem ako by nic.. :)
Napísať odpoveď