Kopete s viac uctami
Kopete s viac uctami
Zdravim vsetkych, mam tu jeden problem. Distro mam Kubuntu, KDE 3.5.9. Pouzivam Kopete pre icq a mam tu tri ucty. Problem je, ze pokial sa prihlasim na svoj, tak mi nezmiznu kontakty ostatnych dvoch uzivatelov. Dalo by sa to riesit vytvorenim uzivatelov v systeme a tak by sa kazdy prihlasoval pod svojim a tym padom by tento problem nebol. Ale to nepotrebujem. Stretoll sa s tym niekto alebo ako to riesit? Zo zaciatku to urcite nerobilo, no nenapada ma nic, ako to nastavit. Diki
ak som spravne pochopil, tak mas tri icq ucty. ked sa prihlasis na vsetky tri, tak mas kooopec kontaktov (z troch uctov) a ked vypnes jeden ucet, tak tam tie kontakty zostavaju? ak ano, tak su "online"? ak ano, tak skus niektoremu userovi napisat. zistis, ze ktoreho uctu mu sprava prisla. ak z toho, ktory je vypnuty, tak je to bug ako svet. ak su kontakty vypnuteho uctu oznacene ako offline, tak skus vypnut zobrazenie offline ludi a nebude to tam prekazat. hmm mam pocit, ze som dobre nepochopil o co ide... rano editnem prispevok ak si znovu precitam a pochopim 
To bude skor mojim vyjadrovanim sa
Takto teda:
1. Spustim Kopete a dole v okne mam tri ikony reprezentujuce jednotlive ucty
2. Uz pri spusteni mi zobrazi vsetky kontakty z tých troch uctov
3. Kliknem na jeden, aby sa prihlasil, ostatne su odhlasene, no kontakty mi zobrazuje stale vsetky, aj z ostatnych uctov a tohto sa potrebujem zbavit
V gaime to fungovalo tak, ze pokial nikto nebol prihlaseny, tak mi ani ziadne kontakty nezobrazovalo, alebo zobrazovalo kontakty posledneho prihlaseneho uzivatela. Aj v kopete to fungovalo rovnako, no od nejakej doby uz nie. Z toho vyplyva, ze som nieco asi posahal, logika nepusti
p.s.: Bug to neni, neda sa pisat na tie kontakty, chce to vzdy prihlasenie, tak ze som nic prevratne neobjavil
btw. Diki turtlak69
1. Spustim Kopete a dole v okne mam tri ikony reprezentujuce jednotlive ucty
2. Uz pri spusteni mi zobrazi vsetky kontakty z tých troch uctov
3. Kliknem na jeden, aby sa prihlasil, ostatne su odhlasene, no kontakty mi zobrazuje stale vsetky, aj z ostatnych uctov a tohto sa potrebujem zbavit
V gaime to fungovalo tak, ze pokial nikto nebol prihlaseny, tak mi ani ziadne kontakty nezobrazovalo, alebo zobrazovalo kontakty posledneho prihlaseneho uzivatela. Aj v kopete to fungovalo rovnako, no od nejakej doby uz nie. Z toho vyplyva, ze som nieco asi posahal, logika nepusti
p.s.: Bug to neni, neda sa pisat na tie kontakty, chce to vzdy prihlasenie, tak ze som nic prevratne neobjavil
btw. Diki turtlak69